Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereye gitmek istiyosun canımGezmek istiyorum bir kaç arkadaşıma söyledim hepsi bahane uydurdu kardeşim bile benimle bir şey yapmak istemiyor. Sevgilim zaten yok. Üzülüyorum ya![]()
Aynen canım gezerken konuşmayı seviyorum ama kimse olmuyunca daha bir yalnız hissediyorumBende yalniz gezmeyi severim aslnda ama,gezerken yanimda sohbet edecek insanlar olsun isterim.Hem gezi hem muhabbet gibi.Seninki de oyle birsey galiba :)
Deniz kenarı olabilir açık hava iyi gelir evdeyim sürekli bunaliyor insanNereye gitmek istiyosun canımben canım sıkılınca kulaklık takar yürüyüşü yapardım
![]()
Bende birilerini cagirmaktan sıkıldım artık. Yalnız gezmek normal değil mi ben biraz garip hissediyorumEn guzeli yanliz gezmek. Ben de eskiden kuyruk gibi birilerini arardim yanima. Sonra tatilde kimsenin nazini kaprisini ve selfiesini cekmekten hoslanmadigimi farkettim.
O gun bugundur sehir sehir tek basima kamp yapiyorum, ülke ülke tek basima geziyorum.
Yollar açık, yap bir delilik cik tek basina.
Hem yolda yalnızken kendini kesfediyor insan. Kendiyle o kadar zaman basbasa kalinca...
Ben dışarı da yalnız gezen pek gormuyorum. Çiftler ve arkadaşlar oluyor geneldeŞehir dışına yalnız çıkmaktan hoşlanmıyorum yol sıkıcı oluyor ama günlük gezmekten bahsediyorsanız tek başınıza çıkmamak için bi seebep yok bence
Çıkıp gezip tek başıma yemek yiyip bi şeyler içip geliyorum ben de
Öyle oluyor arada canim en iyi arkadaş kulakligimdi bir zamanlar birde yazin yesilliklerde kitap okumak diDeniz kenarı olabilir açık hava iyi gelir evdeyim sürekli bunaliyor insan
Minigi al tekrar yap onada ver bi kitapÖyle oluyor arada canim en iyi arkadaş kulakligimdi bir zamanlar birde yazin yesilliklerde kitap okumak diah bekarlığim ah
![]()
-Adel-
Ah ah ne günlerdi kiz çok özledimMinigi al tekrar yap onada ver bi kitap![]()
Bakarsın bu yaz ikimiz de bebiskerle gezmelerde selfie atarız grubaMinigi al tekrar yap onada ver bi kitap![]()
Kız ben anca bidaki yaza atarım olursa tabiBakarsın bu yaz ikimiz de bebiskerle gezmelerde selfie atarız gruba![]()
Yoo neden garip olsun ki? Cogu gezgin yanliz seyehat eder zaten. Ustelik yollarda cok guzel arkadasliklar_ flortler bulmak mümkün :) bir keresinde fransiz metrosunda yol sordugum amcayla beraber inmistik. Derken arkadas olduk ve gunun sonunda cok tatli bir fransiz kafesinin sokagi izleyen kosesinde arkadaslariyla oturduk, gitarli bir yasli amca bana ozel sarkilar soyledi, bardak bardak sarap ikram ettiler :) ustelik o zaman ingilizcem bile yoktu...Bende birilerini cagirmaktan sıkıldım artık. Yalnız gezmek normal değil mi ben biraz garip hissediyorum