Gezmek istiyorum?

En guzeli yanliz gezmek. Ben de eskiden kuyruk gibi birilerini arardim yanima. Sonra tatilde kimsenin nazini kaprisini ve selfiesini cekmekten hoslanmadigimi farkettim.
O gun bugundur sehir sehir tek basima kamp yapiyorum, ülke ülke tek basima geziyorum.
Yollar açık, yap bir delilik cik tek basina.
Hem yolda yalnızken kendini kesfediyor insan. Kendiyle o kadar zaman basbasa kalinca...

Gezmek istiyorum bir kaç arkadaşıma söyledim hepsi bahane uydurdu kardeşim bile benimle bir şey yapmak istemiyor. Sevgilim zaten yok. Üzülüyorum ya :KK43:
Nereye gitmek istiyosun canım :( ben canım sıkılınca kulaklık takar yürüyüşü yapardım (:

Bende yalniz gezmeyi severim aslnda ama,gezerken yanimda sohbet edecek insanlar olsun isterim.Hem gezi hem muhabbet gibi.Seninki de oyle birsey galiba :)

Bende yalniz gezmeyi severim aslnda ama,gezerken yanimda sohbet edecek insanlar olsun isterim.Hem gezi hem muhabbet gibi.Seninki de oyle birsey galiba :)
Aynen canım gezerken konuşmayı seviyorum ama kimse olmuyunca daha bir yalnız hissediyorum

Şehir dışına yalnız çıkmaktan hoşlanmıyorum yol sıkıcı oluyor ama günlük gezmekten bahsediyorsanız tek başınıza çıkmamak için bi seebep yok bence

Çıkıp gezip tek başıma yemek yiyip bi şeyler içip geliyorum ben de

En guzeli yanliz gezmek. Ben de eskiden kuyruk gibi birilerini arardim yanima. Sonra tatilde kimsenin nazini kaprisini ve selfiesini cekmekten hoslanmadigimi farkettim.
O gun bugundur sehir sehir tek basima kamp yapiyorum, ülke ülke tek basima geziyorum.
Yollar açık, yap bir delilik cik tek basina.
Hem yolda yalnızken kendini kesfediyor insan. Kendiyle o kadar zaman basbasa kalinca...
Bende birilerini cagirmaktan sıkıldım artık. Yalnız gezmek normal değil mi ben biraz garip hissediyorum

Şehir dışına yalnız çıkmaktan hoşlanmıyorum yol sıkıcı oluyor ama günlük gezmekten bahsediyorsanız tek başınıza çıkmamak için bi seebep yok bence

Çıkıp gezip tek başıma yemek yiyip bi şeyler içip geliyorum ben de
Ben dışarı da yalnız gezen pek gormuyorum. Çiftler ve arkadaşlar oluyor genelde

Ya ben de kendim gezebilen biri olmak isterdim aslında. Hani şöyle bir çarşıya çıkarım, kulaklık takıp yürürüm, alışverişe gider ya da yemek yerim vs. Ama canım sıkılıyor, kendi başıma sıkıcı geliyor. O yüzden sadece arkadaşlarla gezmeyi seviyorum ve eğleniyorum ama kendimle de eğlenebilmek isterdim açıkcası, beklentilerimi düşürmek..

Bende birilerini cagirmaktan sıkıldım artık. Yalnız gezmek normal değil mi ben biraz garip hissediyorum
Yoo neden garip olsun ki? Cogu gezgin yanliz seyehat eder zaten. Ustelik yollarda cok guzel arkadasliklar_ flortler bulmak mümkün :) bir keresinde fransiz metrosunda yol sordugum amcayla beraber inmistik. Derken arkadas olduk ve gunun sonunda cok tatli bir fransiz kafesinin sokagi izleyen kosesinde arkadaslariyla oturduk, gitarli bir yasli amca bana ozel sarkilar soyledi, bardak bardak sarap ikram ettiler :) ustelik o zaman ingilizcem bile yoktu...
Yollar hep ilginc suprizlere gebe. Ayrica profilimdeki mesajda da Tolstoy'un dedigi gibi:
Tüm muhteşem hikâyeler iki şekilde başlar:
Ya bir insan yolculuğa çıkar, ya da şehre bir yabancı gelir.

Bence bosver insanlari, ilk adimi at

Back
X