Gezmek istiyorum?

Haklısınız bence üzülmek de. İnsanın etrafı kalabalık olunca tek başına bişeyler yapmaktan zevk alıyor ama boşluk oldugu zaman onun yeri zor doluyor malesef. Kendini seven iyi geçinen biriyim bu yüzden etrafımdaki insanlara ihtiyacım olmadıgını düşündüm hep, herşeye gücüm yeterdi benim. Ama gel gör ki bu yalnız kalma istediğimi fazla belli etmiş olacagım ki insanlar artık benimle samimiyetini azaltmaya başladı, böyle olunca farkettim aslında yalnız kalmak istemediğimi. Şimdi kurslara gidiyorum hobi vs. tek başıma film izleyip spor yapıyorm ama yalnızlık hiç hoş diil, az insan çok huzur tabii ki ama iletişim şart. İletişim olmayınca birlikte gezmek de pek mümkün olmuyor. İnsallah gönlümüzce bi hayat arkadasımız olurda baska kimseden medet ummayız yol arkadaslıgı için, çoğu geçici çünkü.
Çok güzel anlatmissin canım. İnşallah karsımiza çıkar istediğimiz gibi biri :)

cikin gezin kesfedin,bide instagram hesabi acik gezdiginiz yerleri paylasin..Tek gezginci diye hesap acabilirsiniz..oh miss.
illa biri olmak zorundami

Her zamanın kıymeti ayrı, gezmek için sevgilinizin, eşinizin olmasını beklemek vakit israfı, evlenmeden de tek gezdim, evlendim eşimle de gezdim, tek çocukla gezilecek şekilde yine gezdik, iki çocukla da mümkün mertebe gezmeye çalışıyoruz. Birşeyleri beklemeden şuan yapabileceğibiz şeyleri yapın çünkü hepsinin tadı ayrı.

turlara katilarak gez
oralardan senin gibi gezmeyi seven arkadasta bulabilirsin kendine belki

Tek başıma yurt içi ve yurtdışı geziler yapıyorum. Çok da keyifli. Bir de kitabım.

Gezmek istiyorum bir kaç arkadaşıma söyledim hepsi bahane uydurdu kardeşim bile benimle bir şey yapmak istemiyor. Sevgilim zaten yok. Üzülüyorum ya :KK43:
Üzülme. En güzel tek geziliyor. Ben çok sık yaparım. Tavsiye ederim ;)

Neden sizinle bir şeyler yapmaktan uzak duruyor peki insanlar, kardeşiniz dahil?
Bunu sorgulayın.

Back
X