Ghost whisperer

bak buna cidden katılıyorum şimdi sen deyince benim de aklıma geldi
5. sezonda hiç doğru düzgün aşk sahnesi yoktu adamcağız öyle sap gibi kaldı çoğu zaman
melinda da aidenla kafayı yedi zaten sempatiksalakcinni

ah ah jim gibi kocam olsun bi sürü hayalalet ziyaretçim olsun sempatiksalakcinni

ay hiç söyleme ya bu kadar tatlı,romantik,aşık,yakışıklı,ilgili anam daha neler var melin telefonlarını tatlım bebeğim diye açıyor ama bizim gerzek mel hayaletle ilgili konuşmaya başlıyor daha bi hal hatır etmeden alsanaalsanasmile ay ne diyeyim ki allah hepimize birer jim ayarında koca nasip etsin hayırlısından :Saruboceq: :Saruboceq:

Ay kızlar cok alemsınız cok hosuma gıttı yaa :))) ama cok dogru dıyorsunuz vallahı... jimin cok var öle garıbıan garıban bakakaldıgı...

Aaa öle deme canım yaa... ınan herkesın esı kendıne özeldır,dört dörtluk erkek yoktur... Allah karsına öle bırını cıkarır ki jim gıbı olmasada böylelerı de varmıs dersın canımmyerimseniben

ay bende bi tane var seviyoruz birbirimizi ama romantik değil artık bilmiyorumkismile diziyi izle jimi örnek al kendine mi desem aklinialirimsmile

6.sezon cekılmııııssssss... ama yenı sezon henuz baslamadıgı ıcın nette yayınlamıyorlar,yenı sezonla bırlıkte nette de verılcekmıs...

kızlar cnbce de 22 eylülde saat 21 de ghost whisperer var diyor acaba yeni sezon mudur ne dersiniz bilgisi olan varmı yayından kaldırıldı filan demişlerdi..

inşallah bi yanlışlık olmuştur..
eyvahedigeldismile

canım cnbce geriden geliyo ya büyük ihtimal 5. sezona yeni geçmiştir
yeni sezon olması imkansız çünkü önce internete düşüyo

Yenı sezon dızılerın yazıldıgı topıkte arkadas artık dızının bıttıgını yenı sezona baslamayacagını söyledı... Ama ben netten bakındım yenı sezonun tv ye dusmesıyle ınternette yayınlanacagını yazıyordu...

çok seviyordum ama ben bu diziyi meli jimi..

ahhh jim ahh
boshayallersmile boshayallersmile

kızlar cnbce de 22 eylülde saat 21 de ghost whisperer var diyor acaba yeni sezon mudur ne dersiniz bilgisi olan varmı yayından kaldırıldı filan demişlerdi..

inşallah bi yanlışlık olmuştur..
eyvahedigeldismile

Yenı sezon dızılerın yazıldıgı topıkte arkadas artık dızının bıttıgını yenı sezona baslamayacagını söyledı... Ama ben netten bakındım yenı sezonun tv ye dusmesıyle ınternette yayınlanacagını yazıyordu...

Cnbc-e'de başlıcak olan bölümler daha önce Amerika'da yayınlanan bölümler. Malesef dizi yayından kalktı, bilgi için tıklayın. Geniş bilgi için Google'dada arama yapabilirsiniz.

dizi çok saçmalamıştı bitmesi en doğrusu ama insan kıyamıyo yine de yıllardır severek izlediği için

en azından yakışır bi final yapsalardı

Back
X