gıcık arkadaş

Loresima89

Dağlı bir kabiledir aşk..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
334
227
43
36
h........................................................

Son düzenleme:
Sizi mutsuz eden, sürekli nefatif düşünmenizi sağlayan arkadaşınızla ilişkinizi tamamen kesin.
Değmez çünkü kendinizi yıpratmaya.
Herkes yaptığınının cezasını çeker zaten siz böyle bişey beklemeyin..

kotu degilsin hepimiz zamn zamn bu hissiyatlara kapilabiliriz.peygamberefendimiz bole hisler besledigimiz kisilere cok dua etmemiz gerektigini soyluyor hadislerinde Ben faydasini goruyorum.o arkadasinin iyi olmasi icin bol bol dua et.sonra bu his icinfen gidecektir.

Kısa ve net sana zararı dokunuyorsa o insanın, bir daha görüşmeyeceksin.

Güzelim karşındaki kim olursa olsun, kendinden fazla ödün vermeyeceksin. Aman birileri üzülmesin, aman birilerini kaybetmeyeyim diye susmayacaksın. Senin o arkadaşım dostum dediğin kişi sana çok zararlar vermiş. Dost dost değil san ki düşman.. Resmen seni hakir görmüş.. Okumakla okul bitirmekle adam olunmuyor.. İnsanlık insaniyetlik kalptedir. Manikürcülük yapabilirsin. Bak ne kadar güzel alnının teriyle ekmeğini kazanıyorsun. Okulunu da bitiriyorsun. Hayatını düzene sokuyorsun. Sana kötü enerji ve elektrik veren, senin kendini kötü hissetmeni sağlayan kişilerle arkadaşlık kurma.. Seni canı yürekten seven, sana değer veren kişilerle arkadaşlık kur. Ki şunu da unutma dünyada ki en kıymetli kişi sensin. Kendine değer ver. Kendini çok sev.

sadece kendi hayatınıza bakın..çocukluk deyip geçin..artık herşey geride kaldı..onun hakkında iyi haber aldığınızda sevindim deyip geçin..iyilik herzaman sizde kalsın...

onun hayatını neden kurcalıyorsunuz ki?
bakmayın,
size o sekilde davranan biriyle de gorusmeyin.

ayrıca diyelim ki umdugunuz oldu, gelip size dert yansa, borc istese, o cocuklarının karnını zor doyursa daha mı iyi?
intikam isterken biraz etraflıca dusunun.
mutluysa ne guzel işte, sizden uzakta olsun basınızı agrıtmasın yeterli.

ayrıca 4/4 luk gorunen hayatlar nedense hic oyle olmuyor, ev içinde ne fırtınalar kopuyor bilemezsiniz.
surekli sizi ezmeye calısması bile o arkadasınızın fazlasıyla eksik hissettigi bazı seyler oldugunu gosteriyor...

arkadaşın sana kotu bir şey dememiş bence siz kendınız hırs etmişsiniz ınsanız sonuçta boyle duygular barındırabılıyoruz. arkadaşınıza haksızlık yapmayın siz başarısız oldugunuz için onun size kendınce yol gostermesını ego olarakta görmüş olabılırsınız. unutun bence gecmişi boyle duşunerek kendınızı üzersiniz

Ben bu arkadaşlık olaylarına çok inanmıyorum ya genelde zaten ego tatmini için insanlar birbirini kullanıyor, bende zamanında sizin gibi zarar gördüm birinden, sonra onun benim mutsuzluğumdan mutlu olduğunu fark ettim ve onunla arkadaşlığımız kestin. Sizde öyle yapın. En azından huzurlu olursunuz.

Zaten ben kendimi eleştiriyorum değiştirmek istiyorum bu düşüncemi suç tabiki tek tarafta olmaz hiçbir zaman..senelerce benim iyiliğimi düşünüyo da söylüyo sanırdım ta ki geçen sene gelin aldılar onu da kıskandı..yuvasını yıkmaya çalıştı ama öyle bi yapıyo ki insanların iyiliğini istiyo gibi..şimdi diyorum allah neden adil davranmıyo tövbe yarabbim..

kes at ya ,kardeşin değil,anan ,baban değil..Ne hali varsa görsün,biri kendini çok övüyorsa bil ki içinde aşamadığı kompleksler var ..Öğretmen olduysa bill gates olmadı yani,öğretmen olabilmek için üstün bir zekaya sahip olmak gerekmiyor..
Hem içinde ne yaşıyor,kapıyı kapattığında nasıl bir adamla başbaşa bilemezsin ..
o yüzden kendi elindekilere bakıp mutlaka mutlu olabileceğin şeyler bulmalısın ...

Back
X