gıcık bi komşu ve stres

blackeyes06

egeli bayaan:)
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
333
54
48
merhaba dun gece otururken bı anda sol gzoum agrımaya basladı vee zamanla yuzume yayıldı yanı sol yuzum agrıyo gozumde oyle bı uyuşma var agrı var yuzumde ve evvelsıgunde karsı komsum bugunden ıcın gelmemı soyledı teyze 70 küsür yasında gıcık bırı bıkac sefer cagırdı oda iş yaptırmak için yaparım yapmayada benım ufak cocuk var neyse dunde bana ugradı yarın gel ha sunu sunu cagırdım cagırdıkarı on onbes kısı var benım cocuk sıkıntılı ve kalabalık ortam sevmez bende dedım cocuk gelmek ıstemesse gelmem durmuyo bozuldu bu ciddi anlamda iyi sen gelmessen bende sana gelmem dedı... neyse gıtmedım demın komsuları ugurlarken sesını duydum ssanırım o benım için bıttı mı ne dedı ıyıce gerıldım ya arkadaslar sız apartmanınızdakı her cagıran komsuya gıdıyormusunuz bı zorunlulukmu var ben anlamıyorum yaa belkı senı sevmıyom belkı hoslanmıyorum bu kadar basıt iyice sinir oldum gerıldım zaten bugun doktora gıttım acıle oda ben bısey yapamam nörolojık durum dedı sinir sıkışması olabılır dedı ya gerılıyorum resmen gerıyorlar ya ne bahtsızım ben

Sizin için dediğini nereden biliyorsunuz isim mi verdi belki başka birseyden yada başka bir kişiden söz etmiştir.Bu kadar takmayin tabiki her cagıran kişiye gidilmez.

Aman gelmezse gelmesin
Gitme Sakin
Hic sevmem yasina Gore davranmayanlari

Babasının uşağı var sanki. Dengesiz bir komsu icin stres yapmaya degmez. Olan sizin sagliginiza olur. Siz hastalansaniz bir tas corba vermez bu tipler. Ilisiginizi kesin bence. Nerde eski komsuluk.. Herkes menfaatci olmus.

Kadin yüzünden yüzünüzde uyusma mi oldu?

Ne takiyorsunuz insanlari bu kadar ya?
Hayır kadın yuzunden degıl ama herseyı taktığım için bıkac aydır kendımı psıkolojık olarak ıyı hıssetmıyorum herseyı takıyorum sonuç ortada ama böyle insanlarda gerıyor ya sankı bı mecburıyetım var gitmeye

Ev alma komşu al demişler, komşu komşunun külüne muhtaçtır demişler, bunları boşuna dememişlerdir herhalde. komşuluk önemli bence ben her komşumla rastladım mı mutlaka selam dışında 2-3 kelime daha etmeye çalışıyorum, hal hatır soruyorum, arasında gençlerde var çok yaşlılarda ama yaşlılara anlayışlı olmak lazım, sonuçta bizde onların olduğu yere doğru gidiyoruz, etme bulma dünyası

Yazik degil mi size?ya yüz felci gecirseniz..komsuyu falan sallayin..asil konu psikolojik skintilariniz olsun..nasil daha az sinirlenirim,kendimi yipratmam falan diye düsünün..ben asiri stres yüklü gördüm sizi

Ben o dedıklerınızı yapıyorum fazlaca herkes cok sever benı ama bu cok farklı burda anlatılmaz dedıkodumu yapıyo resmen bırı dedı bende bunu duyupta davet edemem bı çağrılır ıkı çağrılır kac yasında kadın benle mj yasıt

Yazik degil mi size?ya yüz felci gecirseniz..komsuyu falan sallayin..asil konu psikolojik skintilariniz olsun..nasil daha az sinirlenirim,kendimi yipratmam falan diye düsünün..ben asiri stres yüklü gördüm sizi
Haklısın çok stres var bılmıyorum bnde yüz felçı olmaktan korkuyorum çünkü bu onun belırtılerınden birisiymiş

Yüz felci geçirdiniz mi daha önce belirtiler benziyor sakin olun değmez.

Her sey atlatilir..ama saglik cok önemli..sonra pisman olursun..kendini telkin edecek bi yöntem falan bul..

Her sey atlatilir..ama saglik cok önemli..sonra pisman olursun..kendini telkin edecek bi yöntem falan bul..
Evet Can'ım aynen ama bazen hayat insanı oyle bı noktaya getırıyorkı şaşırıp kalıyorsun düşüncem bı noröloga gitmek sinir ilaçları verıyor sanırım psıkolojık olarak ... Şimdiki geldıgım nokta hayat hıc bısey için üzülmeye değmez bugun acilde ki doktor Benım yapabılecegım bısey yok deyınce cok üzüldüm demek ki durumum Cıddı dedım kendı kendıme

Gelmesinler daha iyi. Bana da komşular haber yolladılar hoşgeldine geleceğiz diye. Hiiç almayı düşünmüyorum. Ne derlerse desinler, benim çevrem sevdiklerim var, konu komşu çekemem hiç.
Umurumda da değil dedikleri.
Her söyleneni her densizliği takmamaya çalışın ben tiroit hastası oldum hassas düşünmekten artık kimseyi takmıyorum. Artık daha iyiyim.
Bakın sizin de sağlığınızı bozmaya başlamış. Ne derse desin, aman silsin. Daha iyi işinize gelir.
Geçmiş olsun en önemlisi sağlığınız. Sıkı bir kontrole gidin siz onu ihmal etmeyin.​

Sen onun için bittiysen o da senin için bitsin.Olmazsa olmazlardan mı sanki ? Ekmeğini mi veriyor aşını mı boş ver gitsin.

Anan baban mı ? Hatır gonul bır yere kadar ya , ısrarla çağırıyorlar sonra yok sunun cocugu soyle boyle ( tecrubeye sabıt ) . Ne gerek var çocugu huzursuz etmeye .

Ne guzel daha da cagirmaz kurtulmussunuz. Yoksa cok mu severdiniz de uzuldunuz bu kadar?