- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi blackeyes06
Takıldığın şeye bakk hiçte umurunda olmasın kimin ne söylediği hayatını değmeyen kimseler için zindan etmeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok yuz vermissindir ondan ne demek sana is yaptirmak ogullari gelinleri kizlari yapsin tamam allah rizasi icin srada yardim edilir ama her zaman olmaz. bide hoslanmiyorsa o sana geldiginde acma kapini yada bir bahane uydur sevmedigin insanla muhatap olmak zorunda degilsinmerhaba dun gece otururken bı anda sol gzoum agrımaya basladı vee zamanla yuzume yayıldı yanı sol yuzum agrıyo gozumde oyle bı uyuşma var agrı var yuzumde ve evvelsıgunde karsı komsum bugunden ıcın gelmemı soyledı teyze 70 küsür yasında gıcık bırı bıkac sefer cagırdı oda iş yaptırmak için yaparım yapmayada benım ufak cocuk var neyse dunde bana ugradı yarın gel ha sunu sunu cagırdım cagırdıkarı on onbes kısı var benım cocuk sıkıntılı ve kalabalık ortam sevmez bende dedım cocuk gelmek ıstemesse gelmem durmuyo bozuldu bu ciddi anlamda iyi sen gelmessen bende sana gelmem dedı... neyse gıtmedım demın komsuları ugurlarken sesını duydum ssanırım o benım için bıttı mı ne dedı ıyıce gerıldım ya arkadaslar sız apartmanınızdakı her cagıran komsuya gıdıyormusunuz bı zorunlulukmu var ben anlamıyorum yaa belkı senı sevmıyom belkı hoslanmıyorum bu kadar basıt iyice sinir oldum gerıldım zaten bugun doktora gıttım acıle oda ben bısey yapamam nörolojık durum dedı sinir sıkışması olabılır dedı ya gerılıyorum resmen gerıyorlar ya ne bahtsızım ben
dikkat et yüz felci olursunmerhaba dun gece otururken bı anda sol gzoum agrımaya basladı vee zamanla yuzume yayıldı yanı sol yuzum agrıyo gozumde oyle bı uyuşma var agrı var yuzumde ve evvelsıgunde karsı komsum bugunden ıcın gelmemı soyledı teyze 70 küsür yasında gıcık bırı bıkac sefer cagırdı oda iş yaptırmak için yaparım yapmayada benım ufak cocuk var neyse dunde bana ugradı yarın gel ha sunu sunu cagırdım cagırdıkarı on onbes kısı var benım cocuk sıkıntılı ve kalabalık ortam sevmez bende dedım cocuk gelmek ıstemesse gelmem durmuyo bozuldu bu ciddi anlamda iyi sen gelmessen bende sana gelmem dedı... neyse gıtmedım demın komsuları ugurlarken sesını duydum ssanırım o benım için bıttı mı ne dedı ıyıce gerıldım ya arkadaslar sız apartmanınızdakı her cagıran komsuya gıdıyormusunuz bı zorunlulukmu var ben anlamıyorum yaa belkı senı sevmıyom belkı hoslanmıyorum bu kadar basıt iyice sinir oldum gerıldım zaten bugun doktora gıttım acıle oda ben bısey yapamam nörolojık durum dedı sinir sıkışması olabılır dedı ya gerılıyorum resmen gerıyorlar ya ne bahtsızım ben
Yok Can'ım evını. Falan temızledıgım yok bı sefer gıtmiştim komşuları çağırmıştı bütün hızmetı bana yaptırdı Black sunu soyle yap böyle koy çocuğum arkamda durmaz. Dolanır bı sefer de evde yoktum Ikı sefer çalmış aksam geldıgomde bana hesap sordu neredeydin Ikı sefer bastım misafır geldı hem oturursun hem yardım edersın dedım dedı ve bu kadın ne Zaman bana komşumdan bir ı gelse hemen terliği. Görüp basıyo zile cok sinir bi kadın yaben anlamadım niye kadının evini temizliyorsunuz? çocuğunuz var hem
Valla sanki burda bi mecburluk var millette bı hava yanı aynı apartmandayım dıye herkesle girip çıkmak İstemıyom zaten sinirlerim hat safhadaKomşunuzla görüşmeye mecbur musunuz sanki. Merhaba merhaba dersin olur biter. Evine de gelmezse gelmesin ne önemi var sanki. Hiç anlamam bu komşuyla gidip gelme olaylarını. Canını sıkacak hiç bir şey yok bunda. Kendi sağlığından mı önemli?