• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gıcık eşim..

Birsen konularindan hepimiz sikildik. Bosan da kurtul. Sen adami sevmiyorsun.

kızma ama cok güldüm sen adamın gazını sorun edersen o niye hafta sonunu senle gecirsin ki rahat rahat gaz yapar gezer :33:

Senin eşin komple sorunlu düzeltmek için sen çabala bakalım neler olacak, ayrılacak gibi görünmüyosun. Diyardan gidemiyosan deveyi gütmee bak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sigara ictigi icin siz kendiniz cıkmak isteMEdiginizi soylemiyor muydunuz? onunla yanyana gelmekten rahatsız oldugunuzu...
bu sebeple adam evden kacmak icin bahane arıyor belki de.
boyle devam ederseniz onun "hata" yapması da olası...

bence ne istediginize karar verin, ona gore de esinizle sorunlarınızı bir bir cozun.
cok daha genel sorunlarınız varsa ve ayrılmayı ilk secenek olarak dusunen biri degilseniz once bir terapiste gidin.

Son düzenleme:
Boşa gitsin. Hem eşin hem sen hem biz KK kurtulsun artık bu azaptan...

Henüz yeni evlisiniz ve bazı şeyleri oturtamamışsınız.
Ama bu şekilde mızmızlanıp tavır yaparak olmaz.Biraz ılımlı ve yapıcı olmak gerekir.

Eşinin sigara içmesine karşıymışsın.Büyük ihtimalle sigara yaktığı zaman söyleniyorsundur.
Dışarı çıkınca sigara içilmeyen yerlere oturmak istiyorsundur vs...
Eee adam evde de sigara içmiyormuş,demek evden tek başına kaçmak işine geliyor.

ben sizin eşinizi sevdiğinizi düşünmüyorum çünkü daha önceki konularınızdan birinde ''eşimi kendime hiç uygun bulmuyorum'' gibi bir laf kullanmıştınız. sevseniz bu eften püften şeyleri dert etmezdiniz. hiçbirimiz eşlerimizin tüm huylarına bayılmıyoruz ama benim eşimden en çok duyduğum cümle ''sen de beni iyi çekiyorsun valla'' dır. sevgi olsaydı tahammül sınırlarınız geniş olurdu.

Bencede eften püften şeyleri sorun etmeyin eşiniz yahu sizin o..hafta sonları tek başına plan yapması hoş degil tabi herzaman her zaman...ama bence oturup bi kendinize sorun acaba bende de yanlış var mi diye...belki siz kendinizden sogutmussunuzdur..sigara iciyosada tatlı bi dille söyleyin erkeklerin tabiri ile dirdir yapmayın :-)

arkadaslara katılıyorum tatlı ve güzel bir dilin acamayacagı yol yoktur ayrıca birazcık kendi kendinin iç sesini dinlemek herseyi cözer özelestiri yapabiliyorsak..

Arkadaslar bosu bosuna ne gozunuzu ne elinizi yorup cevap yazmayin konu sahibi sagolsun kaale cevap yazmiyor hicbirimize kendi kendimize calip oynuyoruz gibi oluyor :(

çok fazla yüklenilmiş bana ben kendimce dertleşmek akıl almak istedim

burada kimsenin amacı sana yüklenmek değil, sadece sana yol göstermeye çalışıyoruz çünkü her açtığın konu eşine ne kadar yanlış yaklaştığını düşündürtüyor, en azından bana öyle.. her yaptığı, her yapmadığı, her söylediği batıyor adamın sana.. biraz bu açıdan düşünmeni istiyorum, senin eşine yaklaşımın nasıl, belki adam senin sert tavırlarından dolayı böyle dumursamaz davranıyordur??

bir de akıl almak dertleşmek istiyorum diyorsun ama konun açılalı 3 gün oluyor sen daha yeni cevap yazıyorsun artı yazdığın cevapla da yine bi savunma modundasın.. yani acaba bu kadar kadın ne diyor diye düşünmemişsin hiç.. :50:

kaç gündür netim yoktu o yüzden girmeedim eşimle güzel geçti hsonu işlerini halletti sonra geldi

birsenh bişey diyeceğim burası not alma yeri değil
bütün konuların 2 kelimelik ne bu yaaa
illa soracağız ne oldu diye o zaman gene 2 veya 1,5 kelimeyle anlatmalar
sen normalde de böyle mızmızsın belli
adam artık kaçacak delik arıyor bence k.bakma:19:

Son düzenleme:
Back
X