- 27 Temmuz 2018
- 259
- 101
- 23
- Konu Sahibi Hepsonradangelir
Herkese iyi akşamlar inanın oğlum için o kadar üzülüyorum ki onun bu hali hep benim yüzümden gibi konuya gelecek olursam 4 yaşındaki oğlum çok yalnız ve haliyle arkadaş arıyo annem ikinci çocuğu yapmayarak ona haksızlık ettiğimi düşünüyo ama ben hazır değilim ki kreş için de maddi gücümüz yok çalışsam iş yok vs gelelim asıl mevzuya yan komşu bir oğlunu büyütüp epey Zaman sonra bi kız doğurdum diye kendini çok fazla kibirli gören biri kızı oğlumla yaşıt geçenlerde oynuyorlardı oğluma o bu oyunu oynamıcak götürme onu yola gibi laflar etti ve kızı oğlumun peşinden gidince ve sözünü dinleyip gelmeyince benim oğlumu dadöndürmeye kalktı ben de senin kızın gidiyo oğlum çağarmadı deyince o gidince arkasından gidiyo diyo ben de kızdım tabi bağlayamam ki çocuğu dedim bugün gene oynarlarken kızını içeri aldı oğlum yanıma geldi sonra Bi baktım yanındaki komşunun oğluyla koşuyorlar ben muhatap olmak istemiyorum kadınla ama oğlum kızını seviyo oynamak istiyo kızı da öyle napmalıyım çok üzülüyorum oğlum için