Gıcık komşu ve oğlum

Hepsonradangelir

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2018
259
101
23
Herkese iyi akşamlar inanın oğlum için o kadar üzülüyorum ki onun bu hali hep benim yüzümden gibi konuya gelecek olursam 4 yaşındaki oğlum çok yalnız ve haliyle arkadaş arıyo annem ikinci çocuğu yapmayarak ona haksızlık ettiğimi düşünüyo ama ben hazır değilim ki kreş için de maddi gücümüz yok çalışsam iş yok vs gelelim asıl mevzuya yan komşu bir oğlunu büyütüp epey Zaman sonra bi kız doğurdum diye kendini çok fazla kibirli gören biri kızı oğlumla yaşıt geçenlerde oynuyorlardı oğluma o bu oyunu oynamıcak götürme onu yola gibi laflar etti ve kızı oğlumun peşinden gidince ve sözünü dinleyip gelmeyince benim oğlumu dadöndürmeye kalktı ben de senin kızın gidiyo oğlum çağarmadı deyince o gidince arkasından gidiyo diyo ben de kızdım tabi bağlayamam ki çocuğu dedim bugün gene oynarlarken kızını içeri aldı oğlum yanıma geldi sonra Bi baktım yanındaki komşunun oğluyla koşuyorlar ben muhatap olmak istemiyorum kadınla ama oğlum kızını seviyo oynamak istiyo kızı da öyle napmalıyım çok üzülüyorum oğlum için

Çocuk yüzünden tartışmak da yeni moda oldu herhalde. Bırakın oynamıyorsa oynamasın parka götürün bir sürü arkadaş var orda. Ben küçükken bir park arkadaşım vardı. Her gün giderdim parka. 1 sene hiç parka gelmedi çok üzülüyordum ve 1 sene sonra geldi öyle sarıldık öyle oynadık ki çok seviyorduk birbirimizi. Ama sonra nereye kayboldu nerdedir acaba kaç yıl geçmiş.
Yani illa kreşe gerek yok her gün parka götürün arkadaş edinir mutlu olur.

Çocuk yüzünden tartışmak da yeni moda oldu herhalde. Bırakın oynamıyorsa oynamasın parka götürün bir sürü arkadaş var orda. Ben küçükken bir park arkadaşım vardı. Her gün giderdim parka. 1 sene hiç parka gelmedi çok üzülüyordum ve 1 sene sonra geldi öyle sarıldık öyle oynadık ki çok seviyorduk birbirimizi. Ama sonra nereye kayboldu nerdedir acaba kaç yıl geçmiş.
Yani illa kreşe gerek yok her gün parka götürün arkadaş edinir mutlu olur.
Parka götürüyorum da havalar soğuduya

Bence size oyle geliyor kizim var diye boburlenmek de neymis tam anlayamadim orasini.. ha kadindan hoslanmadiysaniz onun olmadigi yerlere gidersiniz yada onun disari coktigi saatlerde siz cikmazsiniz..

Parka götürüyorum da havalar soğuduya
Soğusun ne olacak ki? Kar yok sonuçta. Açık hava çocuğun hava yollarını açar ve böylece çocuk hasta olmaz. Evi kapalı sıcacık olan insanların çocukları hep hasta oluyor. Sıkıca giydirirsiniz hiçbir şey olmaz emin olun ;) sonuçta kar yok yağmur yok.

Sokakta oynuyolar bizde oturuyoruz onlara bakıyoruz işte öle kızım var diye böbür böbür böbürleniyo
Allah Allah ne oluyormuş kızı olunca,benim de var da başım göğe ermedi yani.Siz çok mu hevesliydiniz kıza,ona belli m ettiniz de ne yapacağını şaşırıyor görmemişlikten

Back
X