- 27 Temmuz 2018
- 259
- 101
- 23
- Konu Sahibi Hepsonradangelir
Biraz yürüyoruz mahallede yok yakınParka da mı uzaksınız? Her mahallede var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz yürüyoruz mahallede yok yakınParka da mı uzaksınız? Her mahallede var.
Biraz yürüyoruz mahallede yok yakın
Komşuya takmadım zaten parka Bi tek ben götürüyorum çocuğumu mahallede havalar soğudu diye hasta şu an bideE illa sizin sokağınızda olacak değil zaten. Sizin çocukla ilgilenesiniz olsa vesaitle de olsa gidersiniz...
Siz komşuya takmışsınız kafayı. Burada destek arıyorsunuz.
Komşuya takmadım zaten parka Bi tek ben götürüyorum çocuğumu mahallede havalar soğudu diye hasta şu an bide
Bütün gün evde tutmuyorum zaten dışarı çıkarıyorum ama huzurla oynayamıyo çocuk hem herkesin maddi şartları bir değil malesef teşekkür ederim yorumlarınız içinKusura bakmayın, herşeye bahaneniz var. 4 yaşındaki çocuğu bütün gün evde tutamazsınız. Hava soğuksa kalın giydirip götürürsünüz.
Ayrıca durumumuz yok kreşe gönderemedim diye birşey de yok. Devlet anaokuluna kayıt yaptırsaydınız. Çocuğunuz için aylık 100-150 lira da mı veremiyorsunuz?
Bütün gün evde tutmuyorum zaten dışarı çıkarıyorum ama huzurla oynayamıyo çocuk hem herkesin maddi şartları bir değil malesef teşekkür ederim yorumlarınız için
oğluma o bu oyunu oynamıcak götürme onu yola gibi laflar etti ve kızı oğlumun peşinden gidince ve sözünü dinleyip gelmeyince benim oğlumu dadöndürmeye kalktı ben de senin kızın gidiyo oğlum çağarmadı deyince o gidince arkasından gidiyo diyo
Küçük yer diye bakmadık açıkcası4 yaşındaki çocuk belediyenin kresine gidebilir yarim gün gidebilir fiyatları da uygun.
Hatta yanılmıyorsam devlet okulundaki anasiniflarina da gidebilir bi araştırdınız mi hiç?
Aynen de onun gıcıklığı bize karşı ve yandaki de erkek oynatıyoGörümcemin de bi arkadaşı var ikisinin de 2 çocuğu var arkadaşının ilki erkek2. Kız görümcemin ikiside oğlan arkadaşınında iki lafından biri kızım şöyle kızım böyle varsa yoksa kızım diyo ayy bi kere beraber oturduk da ben illlallah ettim
Sizin komşu bence kızını erkek çocukla oynatmak istemiyo olabilir var öyle zihniyetler
Oğlunla beraber oyna kız gelirsede kızın geliyo ben çocuğuna git mi diyeyim de geç ayy çok sinir oluyorum şöyle kadınlara koruma işini abartıp arkadaş edinmesine bile karşı çıkıyolar
Ama bizim mahalleden araba bile nadir geçer hem ben bakıyorum sürekli herşeye tamam çocuğumla oynamasına da izin vermiyo kızınınbakın uzun uzun yazdığınız metindeki asıl olay bu
burada da en önemli kelime yola götürmek
kadın çocuğu kız olduğu için falan sakınmıyor böbürlenmiyor da çocuklar yola gitmesin diyor
oğlunuzu da geri getirmeye çalışıyor koruyor tehlikelerden
o gidince arkasından gidiyor demesi de olağan
bizim çocuklar büyük arkalarından küçükler gidince tehlikeli yerlere biz büyük çocuklarımıza diyoruz ki başka oyunlar oynayın bakın onlar küçük zarar görürler diye
çocuğu bağlayamam vs demişsiniz de yola da gitmesin engelleyin bri zahmet
kusura bakmayın ama ben buradan bakınca gıcık komşu değil de biraz rahat bir anne görüyorum
Senin yerinde olsam güzel bir kek yaparım kadına giderim karşılıklı birbirimizi yanlış anladığımızı oğlumun kızını çok sevdiğini oyun oynamak istediğini söylerim. Dışarıda oynarlarken de gözümü oğlumdan ve kızından ayırmadığımı başlarına birşey gelmesine müsaade etmeyeceğimi söylerim .Bu kadın kızını benim oğlumla oynatmak istemiyor kısaca
Bilmiyorum kendini daha da çok kıymete bindirir havalanır gibime geliyoSenin yerinde olsam güzel bir kek yaparım kadına giderim karşılıklı birbirimizi yanlış anladığımızı oğlumun kızını çok sevdiğini oyun oynamak istediğini söylerim. Dışarıda oynarlarken de gözümü oğlumdan ve kızından ayırmadığımı başlarına birşey gelmesine müsaade etmeyeceğimi söylerim .
Parka götürün sıkı giyinin ve o oynarken diğer annelerle tanışıp arkadaş olun o da siz de insana karışin.Herkese iyi akşamlar inanın oğlum için o kadar üzülüyorum ki onun bu hali hep benim yüzümden gibi konuya gelecek olursam 4 yaşındaki oğlum çok yalnız ve haliyle arkadaş arıyo annem ikinci çocuğu yapmayarak ona haksızlık ettiğimi düşünüyo ama ben hazır değilim ki kreş için de maddi gücümüz yok çalışsam iş yok vs gelelim asıl mevzuya yan komşu bir oğlunu büyütüp epey Zaman sonra bi kız doğurdum diye kendini çok fazla kibirli gören biri kızı oğlumla yaşıt geçenlerde oynuyorlardı oğluma o bu oyunu oynamıcak götürme onu yola gibi laflar etti ve kızı oğlumun peşinden gidince ve sözünü dinleyip gelmeyince benim oğlumu dadöndürmeye kalktı ben de senin kızın gidiyo oğlum çağarmadı deyince o gidince arkasından gidiyo diyo ben de kızdım tabi bağlayamam ki çocuğu dedim bugün gene oynarlarken kızını içeri aldı oğlum yanıma geldi sonra Bi baktım yanındaki komşunun oğluyla koşuyorlar ben muhatap olmak istemiyorum kadınla ama oğlum kızını seviyo oynamak istiyo kızı da öyle napmalıyım çok üzülüyorum oğlum için
Ama bizim mahalleden araba bile nadir geçer hem ben bakıyorum sürekli herşeye tamam çocuğumla oynamasına da izin vermiyo kızının