gıcık oldum

ASYA30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
2.837
1.307
198
yaklaşık 1 aydır sıkı bir rejimdeyim üstelik spor da yapıyorum aslında kendimde bir hafifleme hiseediyorum ve karnımda da bir küçülme gözlemledim yanlız tartıda göremiyorum YOK BÖYLE BİŞEY YA bozuk filanda değil SADECE BENİM KAFAMI BOZUYOR resmen şevkimi kırıyor 100 gr hassasiyetli bide .... :(

kadınların ortak derdii maaleseff :50: bende 2 aydan fazla bi süredir diyet yapıyorum 1ileri 2 geri olunca spora yazılmaya karar verdim bu akşam başlıyorum Allah'ın izniyle sonuçlar lehime olur inşallah :31:

yaklaşık 1 aydır sıkı bir rejimdeyim üstelik spor da yapıyorum aslında kendimde bir hafifleme hiseediyorum ve karnımda da bir küçülme gözlemledim yanlız tartıda göremiyorum YOK BÖYLE BİŞEY YA bozuk filanda değil SADECE BENİM KAFAMI BOZUYOR resmen şevkimi kırıyor 100 gr hassasiyetli bide

Sabirli ol derim canim sporda yaptigini soyluyorsun ne guzel vucudundaki yağları eritiyosun simdi emin ol bi kac ay sonra guzel bi sonuc alirsin

yaklaşık 1 aydır sıkı bir rejimdeyim üstelik spor da yapıyorum aslında kendimde bir hafifleme hiseediyorum ve karnımda da bir küçülme gözlemledim yanlız tartıda göremiyorum YOK BÖYLE BİŞEY YA bozuk filanda değil SADECE BENİM KAFAMI BOZUYOR resmen şevkimi kırıyor 100 gr hassasiyetli bide

Sabirli ol derim canim sporda yaptigini soyluyorsun ne guzel vucudundaki yağları eritiyosun simdi emin ol bi kac ay sonra guzel bi sonuc alirsin

tartıdaki değişmeyen gramları görünce hevesim kaçıyor ama sabrediyorum inşalllaaaa :)
bi sabah kalkarım bir bakarım hepsi toptan gitmiş :)

gunaydin kasimin 12 sinde basladim bende diyete 82 kgden 75 e dustum tam halada devam ediyorum nerdeyse birbucuk ayda 7kg hic fenadegil bence ben spor yapamiyorum cocugum olddugu icin amacim 60 a dusmek diyet cok onemli bence kalori alimina dikkat edin diyet cok onemli kahve ve icecek asiri kilo alimina sebebiyet veriyo

gunaydin kasimin 12 sinde basladim bende diyete 82 kgden 75 e dustum tam halada devam ediyorum nerdeyse birbucuk ayda 7kg hic fenadegil bence ben spor yapamiyorum cocugum olddugu icin amacim 60 a dusmek diyet cok onemli bence kalori alimina dikkat edin diyet cok onemli kahve ve icecek asiri kilo alimina sebebiyet veriyo

bende kasım ortasında başladım hem ağır bir diyet hemde spor ama verebildiğim 2 kilo sadece çok canım sıkılıyor 74.5 la basşladım 72.5 şuan yeni doğummu yaptın ilk zamanlr bende çok hızlı vermiştim yaşlada alaklıdır muhtemeln şuan 30 yaşındayım artık metabolizmamı yavaşladı nedir önceden bunun yarı çabama rağmen çok rahat veriyordum kilo :(

çok bilgim olmamakla birlikte;eğer spor yapıyorsanız vücudunuzdaki kas yüzdesi artıyor,bu nedenle tartıda kilo kaybı göremiyor olabilirsiniz.bence devam edin; bir süre sonra tartıya yansımalarını da kesin görürsünüz.

geçenlerde tvde bir diyetisyen en az 6 hafta kesin olarak kilo verip vermediğiniz anlaşılır ne mutlu ki sana kas su vermeden direkt yağdan gidicek kilon inşalllahhh stres yaparsanda olumsuz etkilersin

Son düzenleme:
bazen vücut sıkılaşır ama kılo verımı olmaz..
yanı sıkan pantolon sıkmaz artık ama hala aynı kılodasındır..
sporun etkısı bu oluyor..
bazende ınsanların yerlesık bı kılosu oluyor ve onun altına ınmek cok zor oluyor..
vücut suan ona dırenc gösteriyor olabılır..

ama kılo verımı başlayınca bırden bı kac kılo kaybetceksın haberın ola:34:

Bal damlamış ağızlarınızdan :) teşekkürederim pes etmiycem

süper kilo vermişsin bence.uyguladığın rejim nedir

süper kilo vermişsin bence.uyguladığın rejim nedir

merhaba valla rejimimin aslina bakarsan bi olcusu yok ben kafama gore yapiyorum diyette yazanlar cok kasiyo beni acikcasi:))) kafama gore takiliyorum o yuzden kalori hesabi yapiyorum ben ve gercekten cok faydasini gordum misal ben kahve hastasiyim gunde cay icer gibi 7 kupa bardak kahveyi devirirdim sutlu ve 1 kup sekerle beraber sonra kalorisine bir baktimki bir de ne goriyim bir kupa kahve 150 kalori civari sok oldum hemen onu 2 ye indirdim sabah 1 cavdar ekmegi iki yumurta maydonoz yedim yanindada kahvem ara ogun muz yedim ben hep meyve sevmiyorum muzla idare ettim kalorili muzda ama sekerimi dengeliyo oglende bol bruksel lahanasi brokoli yedim ama koca bir tabagim doluyo uzerine limon siktim aksamda yaptigim her yemekten bes kasik tabagima attim ekmek yersem bazen yedim bazen yemedim aksam da ictim kahvemi bu sekilde verdim kiloyu habide ben diyeti 6 gun yapiyrum 1gun genelde cumartesileride bozuyorum canim ne isterse sinirsiz yiyorum bu sekilde kendimi dengeleyip gozacligimi kaybediyorum hemde butun bir hafta ona buna bakip agzim sulanmiyo acta kalmiyorum ayrica yiyorum valla sekerim cok duserse bes tatli kasigi nutella yiyorum sadece aksam 6dan sonra agzima lokma dahi koymadim bu sekilde oyle haslamaymis grammis onlada ugrasmadan verdim dahada vermek umidi ile :)

İşte en büyük hatamız bu.Matematiksel verilere takılmamak gerek.Mesela vücut sıkılaşır,göbek küçülür,beden incelir ,vücut forma girer.Ama bu ,vücut kalori kaybetmeden de olur diye biliyorum.Yani kiloya yansımaz.Ama fiziğin fitleşir.Oluyor öyle biliyorum

Back
X