- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Malum korona dolayısıyla vitaminler daha çok anılır oldu ben de kendime uygun bir gıda takviyesi kullanmak istiyorum ama çok bilgim yok bir de kullanıp da memnun kalanların yorumu benim için önemli
Bazen çok halsiz uyanıyorum ve o gün öyle sürüklenerek geçiyo bazen açıkçası bağışıklık sistemini güçlendirecek enerji verecek bir gıda takviyesi önerisi istiyorum bir de Rossmann dan bu tarz ürünler alan oldu mı önerir misiniz
Bence sadece propolis kullan en azindan dogalMalum korona dolayısıyla vitaminler daha çok anılır oldu ben de kendime uygun bir gıda takviyesi kullanmak istiyorum ama çok bilgim yok bir de kullanıp da memnun kalanların yorumu benim için önemli
Bazen çok halsiz uyanıyorum ve o gün öyle sürüklenerek geçiyo bazen açıkçası bağışıklık sistemini güçlendirecek enerji verecek bir gıda takviyesi önerisi istiyorum bir de Rossmann dan bu tarz ürünler alan oldu mı önerir misiniz
Aynen katılıyorum.Çok insanların vitamin eksikliği var, ne kadar sağlıklı beslenmede. Cünkü topraklarda, zehir (Pestizid) yüzünden, hava pisliği yüzünden vitamin ve mineral diye birşey kalmadı ki, o toprakta yetişen meyvala meyvalar ve sebzeler vitaminli olsun. Sonra topraklar artık yoruldu. Bastan tarlaların yarısı ekilirdi ve öbür yarısı dinlendirilirdi, soluk alsın toprak diye. Simdi bir senede aynı topraklara 3 defa ekip biciyorlar. Nereden gelecek vitaminsiz topraktan vitamin srbzeye. Hayvanlara geçersek aynısı. Bastan bir tavuk hiç hormonsuz kendi kendine büyürdü, simdi çabuk büyüsün diye büyütme hormonu, hasta olmasın diye antibiyotik, en önemlisi olan bir kriter, hayvanlar eziyet içinde yaşıyorlar, kesilesiye kadar ve her gün her saat stres hormonu adrenalin üretiyorlar. Kesilmeye giderken de, vücutlarında çok büyük bir miktarda adrenalin uyor. Bu türlü etden ve sütten, peynir den, yogurtdan, hiçbir iyi birşey beklenmez. İnsanı hasta yapar ama iyi gelmez. O yüzden, cok i sanlarda vitamin eksikliği var. En iyisi doktora git ve baktır, neyin eksik. Eger halsizsen demir eksikliği olabilir, B vitaminleri eksikliği olabilir, magnezyum olabilir yada B12.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?