Gideceğim cok mutsuzum...

jelibon_prenses

:)
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2008
3.009
2
116
Ankara
arkadaslar ben haftaya almanyaya gidiyorum sevdigimden mecbur ayriliyorum ICIM KAN AGLIYOR COK MUTSUZUM ONSUZ hic biseyin tadi olmayacak ruh gibi olucam ayrica uzaklik girince araya dahada kötü olucak göremicem haber alamadigim gün kötü olucagim belki daha cok kiskanclik olucak COK MUTSUZUM :çok üzgünüm: NASIL GECICEK BU ZAMAN BILMIYORUM ONU GÖRMEDEN BI HAFTAM KALDI AMA BENIM NESEM HERSEYIM GITTI herseyim o benim mutlulugum ayrica almanya gidince abimden giriyordum internete kendisi yukarida oturuyor oda interneti kapamis buda kötü etti beni en azindan kamerada görürüm diyordum

TESELLIYE MORALA IHTIYACIM VAR SIZI SEVIYORUM :enbuyukkk:

eminim vardir sevdigi uzakta olan nasil dayaniyorsunuz bana ölüm gibi geliyor ayrilmak :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
tatlım üzülme benımde nısanlım uzaktaa senı cok ıyı anlıyorum sabret cnm lutfen her kötu gunun arkasında güzel bı gun vardır unutmaa
hem ınsan uzakta olunca sewgısının degerını anlıyo emın ol daha cok düşcek üstunee üzülmeee

canımmm üzüle yaaa sevidğin adamda seni bekliyor lucak telefonlaşır mektuplaşırsınızz fırsat buldukça internet cafeye gider görürsünn sevdiğini tatlım off nedesemkiiii uzakta kalıcaksın iştee :(((

canım evet aramızda ülkeler yok ama genede ayrıyız.
o marmarisede ben kocaelide.
ayrı olduktan sonra 1 saat ötede de olsa aynıı 24 saat ötede de olsa aynı inan ki...
bende ilk tayini çıkıp gittiğinde çok korkmuştum.
kesin ayrılırız biter bu aşk demştim.
ama yemin ederim hiç bir şey olmadı...
dahada sıkı sıkıya bağlandık birbirimize...
1 senedir birbirimizden uzaktayız sen gene 3 4 ay ayrı kalacaksın.
bak nikahımız bile oldu. yazada düğünüm var.
kötü şeyleri getirme aklına ki iyi şeyler seni bulsun kuzucuğum....

3 4 ay nedirki göz açıp kapayıncaya kadar geçer dicem ama
öyle zorki sevdiginden uzak kalmak
belki sen ailenden daha erken gelebilirsin türkiyeye
bi şekilde aileni ikna edebilirsin

canım bazen uzaklık sevgıyı ıyıden korukler...
bırbırınıze olan ozlemınız...aşkınızda artıs yapabılır...belkı daha vazgecılmez olur canım...
hemen kotu seyler dusunme...ıyı dusun ıyı olsun...
mutluluklar..

eger gercekse sevginiz hic bir sey olmaz canim hatta daha cok baglanirsiniz birbirinize...
hem sayili gün cabuk gecer...
bazen böyle uzakliklar daha iyi geliyor...
dilerim zaman cabuk gecer senin icin ve en güzel sekilde kavusursun sevdigine...

Bence uzak kalmaniz iyi olur.
Unutma araya giren mesafe ve engeller gercek ask olup olmadigini anlatir.
Bu yüzden mutlu ol, bunu anlaman icin bir firsat gececek eline.

3 4 ay nedir ki
zaten bu süreçte biterse emin ol başlamamıştır o aşk

bende sevdiğimden tam 12 aydır ayrıyım askerde bnmki
ve sizin cam.da görüşme olasılığınızda vardır
bizde net bile yok maalesef..

ayrılığa dayanamayan aşklar için zaten yapıcak fazla birşey yok.siz bu durumu kotarırsanız demekki aşkınız çok güçlü.önce kabus gibi görünen durumlara zamanla alışıyorsunuz.gidin bakın tahmin ettiğiniz gibi olmayacak.hem uzun yıllar değilki.birkaç ay bence katlanılabilir.aradaki özlem aşkınızı dahada güçlendirebilir.üzülmeyin bu kadara.s.

Back
X