gidecek yeri olmayan kadınlar nasıl boşansın

çok düşündüm gitmeyi ama adımı deliye çıkarırlar gizlesemde nereye gıtsek sorduklarından mutlaka anlarlar gizliden bişi yaptığımızı

bende çok ihtıyaç duyuyorum bazen gereksiz yere sinirlenip çocğuma bağıryorum oysakı gözmün nuru olmadan nefes bıle alamıycamı düşünrüm

bir uzmana gidip gitmeme konusunu yine sen bilirsin muhakkak, ama bence kim ne derse desin git bence........
hayatının mühim noktalarını kendine göre yaşamalısın bence...... başkalarına göre değil......

Allah yardımcın olsun canım..
Sen istedikten sonra Allah sana yardım eder emin ol. Eşinle bir ömür geçmez canım kılıbık adamdan ne doğru düzgün baba olur nede eş kendini koruyamayan sizi nasıl korusun canım kendi ayaklarının üstünde durabilecek bi kadına benziyorsun başarabilirsin canım hakkında hayırlısı olur inşallah :16:

amin .. eşim aslında kılıbık değil sadece fazla ıyı nıyetli ve pasif yoksa benım aklımla hareket etse çoktan taşınırdık hep iyilikten yana snaıyorkı bı sabah uyanıcaz ve herkes hoşgörülü güleryüzlü olacak bu mumkun değil tabiki dahada çok azıtıyorlar ama durulmuyorlar

amin .. eşim aslında kılıbık değil sadece fazla ıyı nıyetli ve pasif yoksa benım aklımla hareket etse çoktan taşınırdık hep iyilikten yana snaıyorkı bı sabah uyanıcaz ve herkes hoşgörülü güleryüzlü olacak bu mumkun değil tabiki dahada çok azıtıyorlar ama durulmuyorlar

Ah ahh öyle bi dünya var mı?? Başka kimler eşinin aklına girmeye çalışıyor? Kontrolü eline al dicem ama erkek bu baskın taraf onun olması gerekmiyor mu? Çok garip.

Ne kadar şanslısınız işiniz var ve çalışıyorsunuz..benim annem,benide alıp sabahın köründe evi terk etmişti..işi yoktu klasik bi ev kadınıydı,sadece üzerimizdeki kıyafetlerle çıktık..cepte para yoktu ee ben küçüğüm,1 hafta kadar parkta bi bankta yattık çünkü gidecek yerimizde yoktu..ama sonra iş buldu çalıştı,çalıştığı yerde yattık kalktık vs.. Özetle;insan yeterki ne istediğini bilsin,kendine güvensin,cesur olsun,yapamayacağı hiç bişey yok:ssz:

canım arkadaşım neler çekmişsin :14: Allah bunların mükafatı olarak da kocanı vermiş sana böyle hikayeler görünce çok mutlu oluyorum :16:

Ne kadar şanslısınız işiniz var ve çalışıyorsunuz..benim annem,benide alıp sabahın köründe evi terk etmişti..işi yoktu klasik bi ev kadınıydı,sadece üzerimizdeki kıyafetlerle çıktık..cepte para yoktu ee ben küçüğüm,1 hafta kadar parkta bi bankta yattık çünkü gidecek yerimizde yoktu..ama sonra iş buldu çalıştı,çalıştığı yerde yattık kalktık vs.. Özetle;insan yeterki ne istediğini bilsin,kendine güvensin,cesur olsun,yapamayacağı hiç bişey yok:ssz:

annenizin ellerinden öperim..helal olsun

canım arkadaşım neler çekmişsin :14: Allah bunların mükafatı olarak da kocanı vermiş sana böyle hikayeler görünce çok mutlu oluyorum :16:

Canım,ahhh gerçekten roman olur ama dediğin gibi eşim mükafatım:16:bazen benim şuanki yaşantımı görüp,geçmişimi anlatınca"gerçekmi"diye düşünen çok arkadaşım olmuştur:9:böyle"roman"hayatlar o kadar çok ki.

Arkadaşım deli deliyi görünce sopasını saklarmış.Yorumunun birinde adımı deliye çıkarırlar yazmışsın.Adın değil sen azcık deli ol.Bu kadar üstüne gelinmesine izin verme, ne demek bütçenizi kayınvalidenin tutması, maaşını alması...? Eşin seni kaybetmek istemez. Sen kendine bir düzen kurmaya kararlı olup, birkaç adım atarsan o da peşinden gelir bence.Sen bence en iyisi bir kaç delilik yap bu günlerde...Konunun uzağındayım pek bilgim yok ama ilk zamanlar kadın sığınma evinde falan kalsan, çalışıyorum diyorsun sonra sonra ayağa kalkarsın.Bak gör maaşını eline sen alınca, nasıl güçlü hissedeceksin kendini.Bazen ben çok kalabalık bi otobüste cam kenarında otururken, durağa gelince asla inemeyecekmişim gibi gelir,o insan yığınının arasında kapıya gidecek 1 metrekarelik alan yokmuş gibi, oturduğum yerden sıkıntı çekerim.Ama ayağa kalkıp o kalabalığa dalınca, aslında oturduğum yerden göründüğü gibi olmadığını, öyle ya da böyle bir şekilde kapıya ulaşıldığını görürüm.Zaman zaman hayatım için de düşünmüşümdür bunu.Bence sen de kalk, kapıya ulaşmak ordan göründüğü kadar zor değildir...

Annen çok güçlü bir kadınmış ve demek ki artık dayanılmayacak noktadaymış.

Şu anda bir değil on kocayı boşarım dönüp arkama bakmam ama ...

Ne yalan söyleyeyim işim gücüm, mesleğim,param pulum olmasaydı, eğer eşim benim yada çocuğumun canına kasdetmiyorsa böyle bir cesareti asla gösteremezdim.

Aldatılmak en hafifi kalır ki başımızın üstünde bir çatı var der susardım.

Sizin ki çok en uçlarda bir örnek herkes o şartlardan ayağa kalkmayı başaramayabilir. Yazı dizisi olabilecek bir güç gösterisi.

Annen çok güçlü bir kadınmış ve demek ki artık dayanılmayacak noktadaymış.

Şu anda bir değil on kocayı boşarım dönüp arkama bakmam ama ...

Ne yalan söyleyeyim işim gücüm, mesleğim,param pulum olmasaydı, eğer eşim benim yada çocuğumun canına kasdetmiyorsa böyle bir cesareti asla gösteremezdim.

Aldatılmak en hafifi kalır ki başımızın üstünde bir çatı var der susardım.

Sizin ki çok en uçlarda bir örnek herkes o şartlardan ayağa kalkmayı başaramayabilir. Yazı dizisi olabilecek bir güç gösterisi.

Canım,benim babamda"alkol,kumar,kadın ve şiddet"vardı..bir o.....yu eve getirip anneme zorla masa hazırlattığını bilirim...böyle bi durumda ve özellikle bir anne için"evladının"gözünün önünde yaşanıyor olması son noktadır zaten..ve kadın gözünü karartır,ne yapacağını düşünmeden.."bir kadının gidecek yeri yoksa nasıl boşanır"başlığına bir cvptı benimki..valla canına tak ettiyse,gidecek yeri olmasada gider kadın.

annenizi tebrik ediyorum. işte kendine güvenen,ezdirmeyen gerçek bir Türk kadını ve annesi:46::46:

boşanmayı sık sık düşünür oldum ama çözüm bulamıyorum ne yazıkki nereye gidicem nasıl ayakta kalıcam çalışıyorum ama aldığım maaş belli ayakta durmamı sağlıycak bı para değil mutlaka destek almam lazım nasıl olucak ne yapıcam bilemıyorum

üstelik çocuğumu bana verırlermi bilmiyorum çocuğum olmadanda yaşayamam daha bakıma muhtaç kreşe verileccek yaştada değil zaten kreşe verebileceğim bi parada yok çıkamıyorum bu hesaptan

asıl sıkıntım eşimin ailesiyle 8 yıl çok ağır imtıhanlar yaşadım evet eşim kötü biri değil ama benı koruyamıyor çok pasif biri koruduğundada kılıbık oluyor karısının ağzına bakıyor deyip onuda ezıyorlar yoruldum bittim feda edecek bi 8 senem daha yok şimdi ben ayrılsam gidecek yerım yok ailem bana sahıp çıkmaz dönsem hemen evlendırmenın yoluna bakarlar benım ayakta kalmam lazım kımseye muhtaç olmadan yardım alabıleceğim yakın bı akraba yada bı arkadaşım yok

aslında su üstüne çıkmış bişi değil bu içimden düşünüyorum ne yaparım ne ederim diye eşimin ailesiyle mücadele gücüm kalmadığından sürekli sorup duruyorum kendıme nasıl ayakta kalıcam dıye

nasıl bı yol izlemelıyım bana bı yol gösterin

Asıl sorunun eşinden kaynaklı olduğunu göremiyorsun.Kötü biri olmaması onun haklı olduğunu gerektirmiyor.Sen bu sıkıntılara neden muhattapsın.Eşin seni korumadığı için.

Back
X