Kızınızın eşiniz gibi bir adamla evli kalmasını ister miydiniz?Arkadaslar esimden ciddi manada sogudum.ailesi doldurdu benden cikardi,bebek dogunca daha mutlu oluruz dedim.depresyondamidir nedir surekli suratsiz,nerden evlendik birbirimize uygun degiliz modunda.bosanmalatdan donduk.benide seviyormus guya.bende seviyordum ama artik sogudum.eve gelince mutsuz oluyorum.aslinda temel sorun sinirli asiri.beni uzmekten cekinmiyor hic.benimde hislerim bitmis bile olabilir.bosanmayi dusunur oldum.ailesiyle bir suredir gorusmedim dolduruyorlar hep onu.simdi tekrar ailelerle gorusecez ama ben sogudum hic onlarlada gorusesim yok.bosanmayi ciddi dusunur oldum.
Siz sadece boşanmanızı öteliyorsunuz, kendi hayatınızdan, zamanınızdan çalıyorsunuz. Birçok konu açtınız, sonuc değişmiyor asla üstelik açtığınız konuların süreleri de kısalmaya başladı. Evren artık size bırakın diyor. Birşey olmuyorsa olmuyordur adam istemiyorum sevmıyorum demişti eskiden, şimdi seviyorum dese ne olur? Seven insan böyle gelgitler yaşamaz.Arkadaslar esimden ciddi manada sogudum.ailesi doldurdu benden cikardi,bebek dogunca daha mutlu oluruz dedim.depresyondamidir nedir surekli suratsiz,nerden evlendik birbirimize uygun degiliz modunda.bosanmalatdan donduk.benide seviyormus guya.bende seviyordum ama artik sogudum.eve gelince mutsuz oluyorum.aslinda temel sorun sinirli asiri.beni uzmekten cekinmiyor hic.benimde hislerim bitmis bile olabilir.bosanmayi dusunur oldum.ailesiyle bir suredir gorusmedim dolduruyorlar hep onu.simdi tekrar ailelerle gorusecez ama ben sogudum hic onlarlada gorusesim yok.bosanmayi ciddi dusunur oldum.
Bosanma davasını ac bence, gordukten sonra aklı basına gelır belkıArkadaslar esimden ciddi manada sogudum.ailesi doldurdu benden cikardi,bebek dogunca daha mutlu oluruz dedim.depresyondamidir nedir surekli suratsiz,nerden evlendik birbirimize uygun degiliz modunda.bosanmalatdan donduk.benide seviyormus guya.bende seviyordum ama artik sogudum.eve gelince mutsuz oluyorum.aslinda temel sorun sinirli asiri.beni uzmekten cekinmiyor hic.benimde hislerim bitmis bile olabilir.bosanmayi dusunur oldum.ailesiyle bir suredir gorusmedim dolduruyorlar hep onu.simdi tekrar ailelerle gorusecez ama ben sogudum hic onlarlada gorusesim yok.bosanmayi ciddi dusunur oldum.
Sevmiyor, sadece daha iyi bir seçeneği yok. Evlilik, sorumluluklar ona zul geliyor, ama boşanınca da yapabileceği daha iyi bir şeyi yok.Arkadaslar esimden ciddi manada sogudum.ailesi doldurdu benden cikardi,bebek dogunca daha mutlu oluruz dedim.depresyondamidir nedir surekli suratsiz,nerden evlendik birbirimize uygun degiliz modunda.bosanmalatdan donduk.benide seviyormus guya.bende seviyordum ama artik sogudum.eve gelince mutsuz oluyorum.aslinda temel sorun sinirli asiri.beni uzmekten cekinmiyor hic.benimde hislerim bitmis bile olabilir.bosanmayi dusunur oldum.ailesiyle bir suredir gorusmedim dolduruyorlar hep onu.simdi tekrar ailelerle gorusecez ama ben sogudum hic onlarlada gorusesim yok.bosanmayi ciddi dusunur oldum.
Bu mantığa bayılıyorumbebek dogunca daha mutlu oluruz dedim.
Bebeği belki düzelir diye yaptınız yani? Yoksa bebekten sonra mı böyle oldu adam? Sanki baştan beri kötü biri gibiArkadaslar esimden ciddi manada sogudum.ailesi doldurdu benden cikardi,bebek dogunca daha mutlu oluruz dedim.depresyondamidir nedir surekli suratsiz,nerden evlendik birbirimize uygun degiliz modunda.bosanmalatdan donduk.benide seviyormus guya.bende seviyordum ama artik sogudum.eve gelince mutsuz oluyorum.aslinda temel sorun sinirli asiri.beni uzmekten cekinmiyor hic.benimde hislerim bitmis bile olabilir.bosanmayi dusunur oldum.ailesiyle bir suredir gorusmedim dolduruyorlar hep onu.simdi tekrar ailelerle gorusecez ama ben sogudum hic onlarlada gorusesim yok.bosanmayi ciddi dusunur oldum.
Bebek varmiydi sizin?Bebek.olunca daha mutlu olunmuyor maalesef. Aileler daha çok işin içine giriyor. Onun bunun dolduruşuna geliyorsa asla düzelmez. Benim ilk eşimde öyleydi. 5 yılın sonunda iyice zıvanadan çıktıydı. Surat aşması bi kenara ne kavgalar oldu boşandım kurtuldum.
Bebek varmiydi sizinBebek.olunca daha mutlu olunmuyor maalesef. Aileler daha çok işin içine giriyor. Onun bunun dolduruşuna geliyorsa asla düzelmez. Benim ilk eşimde öyleydi. 5 yılın sonunda iyice zıvanadan çıktıydı. Surat aşması bi kenara ne kavgalar oldu boşandım kurtuldum.
Yok oyle degil bebekten once iyi idik.mutlulugu katmerler anlaminda.Vay arkadaş geldik 2023 e hala daha iyi oluruz diye doğurulan çocuklar var Allahım yarabbim.
Eşinizin ailesi neden sizin hakkınızda dolduruyor ne sorununuz var. Kocaman adam dolduruşa geliyorsa da yapacak bişi yok.
Vardı tabi şimdi 6 yaşına gircek :)Bebek varmiydi sizin
Yok oyle degil bebekten once iyi idik.mutlulugu katmerler anlaminda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?