Gidemiyorum kalamiyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lilakalem

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
542
202
303
Diğer
Arkadaslar esimden ciddi manada sogudum.ailesi doldurdu benden cikardi,bebek dogunca daha mutlu oluruz dedim.depresyondamidir nedir surekli suratsiz,nerden evlendik birbirimize uygun degiliz modunda.bosanmalatdan donduk.benide seviyormus guya.bende seviyordum ama artik sogudum.eve gelince mutsuz oluyorum.aslinda temel sorun sinirli asiri.beni uzmekten cekinmiyor hic.benimde hislerim bitmis bile olabilir.bosanmayi dusunur oldum.ailesiyle bir suredir gorusmedim dolduruyorlar hep onu.simdi tekrar ailelerle gorusecez ama ben sogudum hic onlarlada gorusesim yok.bosanmayi ciddi dusunur oldum.

Aile terapisi alın derim. Bence sorununuz çözülebilir destekle .

Ya hu neden bu kadar zor oluyor calisan biri değilseniz maddi kaygilariniz mi var baba nafaka vs vermez mi .gecen dedim yine dedim sizin kocaniz evlilik adami değil evlenmek icin evlenmis .1 yil 3 yil 5 yil sonra yine acacaksiniz bu konulari ikinizde birbirinizi istemiyrsaniz anlasmali bosanirsiniz cekismelide sizi yormaz

Adami ne diye dolduruyorlar istenmeyen gelinmiydiniz .sizemi sariyor .doldurmadan kastiniz ne .ailesiyle olasi seyleri yansitmamak icin uyarmadiniz mi.is bosanmaya gider diye

Kızınızın eşiniz gibi bir adamla evli kalmasını ister miydiniz?
Evlilik iki kişilik bir kurum. İşin içinde aileler olduğu sürece ne yazık ki o evlilik yürümüyor.
Çift terapisi deneyim ama eşinizin bu kafa ile kabul edeceğini düşünmüyorum.

Siz sadece boşanmanızı öteliyorsunuz, kendi hayatınızdan, zamanınızdan çalıyorsunuz. Birçok konu açtınız, sonuc değişmiyor asla üstelik açtığınız konuların süreleri de kısalmaya başladı. Evren artık size bırakın diyor. Birşey olmuyorsa olmuyordur adam istemiyorum sevmıyorum demişti eskiden, şimdi seviyorum dese ne olur? Seven insan böyle gelgitler yaşamaz.
Olmayanı oldurmaya calısıyorsunuz üzgünüm düzelmez, adam yeniden doğmadı ya, aynı adam.

Boşanmaya niyetiniz varsa bir adım atınız.

Maddi ve manevi gücüm yok çocuk için devam ederim diyorsanız psikolojik olarak destek alın sağlığınızdan olmayın.

Bosanma davasını ac bence, gordukten sonra aklı basına gelır belkı

Sevmiyor, sadece daha iyi bir seçeneği yok. Evlilik, sorumluluklar ona zul geliyor, ama boşanınca da yapabileceği daha iyi bir şeyi yok.

1- Çocuk olunca kimse değişmez neticede sevgi saygı sonradan elde edinilmiyor. Evliliğe ve eşe olan bağlılık, sorumlulukla alakalı bir durum.
2- Ben doldurulma olaylarına pek inanmıyorum. Yani dolduruşa geldiğinden değil öyle görmek istediği için ve bahane olarak kullandığından size soğuk davranıyordur. Şahsen benim annem bana eşimle ilgili bi şey söylese kötü bi niyeti olsa ben annemden soğurum eşimden değil.
3- Hayırlısı olsun.

bebek dogunca daha mutlu oluruz dedim.
Bu mantığa bayılıyorum
Sorunlu evliliklerde çocuklar sorunu dahada işin içinden çıkılmaz bir hale getirir
Çocuk demek sorumluluk demek daha evlilik sorumluluğuna adapte olamamış insanları anne baba sorumluluğu altına sokmanın mantığı nedir alansen

Bebeği belki düzelir diye yaptınız yani? Yoksa bebekten sonra mı böyle oldu adam? Sanki baştan beri kötü biri gibi

Detay verin. Eski konulari okumayalim. Ben doğumdan sonra 1 ay annemdeydim. Annem gitsek diye gözüme bakıyor, eşim yalvarıyor eve dönelim diye, esimin ailesi etliye sütlüye hiç karismadan misafirliğe gelip fotoğraf çektirip akrabalarına gösterme derdinde, benim derdim süt ve bebisimin gözündeki enfeksiyon, topuk kani, sarılık, bebiş hiç uyumuyor benim kucagim dışında, ucumuzun uykusuzluktan göz altları mosmor, kvnin telefondaki sesi duyuluyor ben babaaanneyim, keke bobrege gerek yok diye, ben en son eşime gelirse bogarim dediğimi hatirliyorum. Şimdi gayet iyiyiz eşimle. Bebek ilk olduğunda ortalık karışıyor. Detay verin, öncesi nasılsınız vs gibi

Bebek varmiydi sizin?

Bebek varmiydi sizin
Vay arkadaş geldik 2023 e hala daha iyi oluruz diye doğurulan çocuklar var Allahım yarabbim.
Eşinizin ailesi neden sizin hakkınızda dolduruyor ne sorununuz var. Kocaman adam dolduruşa geliyorsa da yapacak bişi yok.
Yok oyle degil bebekten once iyi idik.mutlulugu katmerler anlaminda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…