Allah herkesi ozelden kurtarsin ozellikle sorunlu patronu ve calisma arkadasi olanlar isyerlerinden.bugun kpss var tam da guzel uydu duam.darisi seneye bize inss esosum.mucvet istiyorum tarif lutfen.uzun zamsndir yemedim canim cekti. Aaa ne demek kuzum hep yanindayim biliyosun insan dostunun sevgisi destegi icin tsk etmemeli mahcup olmamali minnet duymamali bunlari beklememeli dostlar.cunku dost bunu karsiliksiz yApiyorsa basa kakmiyorsa o dostluk saglamdir bu konuda iyi bir tecrubem var oyuzden seviyorum aramizdaki ozel ama ozgur saf net olan bu dostlugu. Evlilik konusunda da aynen aski bulup mutlu olmayan ciftlet de gordum oyuzden illaki ask olaydi takintimdan kurtuldum artik. Saygi olsun vefa olsun sahiplenme olsun anlayis olsun uyum olsun bunlar insan da sevgiyi de huzuru da olusturuyor ben bunlarin zaman zaman eksikliginde oldugum icin sikinti yasiyorum ha asik olunca herseyi karsindaki kisiyi oldugu gibi kabullenirsin cunku asiksin gozune gorunmez eksik yanlis birsey. Sana hem asik oldugin hem huzur buldugun bir es diliyorum esosum.ikisi birarada olursa bal olur kaymak olur cennet olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canım seneye elimden kaçışın yok kpss hazılanıyoruz birlikte.Mücver tarifi için bi site var onun adresini vericem sürekli tariflerini takip ediyorum.Dukana uygun tarifler veriyor ama acayip lezzetli.Eminim züleyha ablam ve neslican da çok sevecekler.
Güzel dileklerin bilmukabele canım arkadaşım.İnşşallah dediğin gibi olur.Erkek milletine karşı şu an duyduğum hisleri anlatamam
 şimdilik böyle iyi ama Rabbimden dileğim eğer benim karşıma birini çıkarıcaksa ondan korkan birini çıkarsın.Bunu istiyorum ben canım arkadaşım
 şimdilik böyle iyi ama Rabbimden dileğim eğer benim karşıma birini çıkarıcaksa ondan korkan birini çıkarsın.Bunu istiyorum ben canım arkadaşım

Bugün evde dinlerenek geçiricem.Ağrım var çünkü.Hala kahvaltı yapmadım mesela.Babam uyanmadan halletmem lazım.Yakanlanmıyayım.
 Bugün evde dinlerenek geçiricem.Ağrım var çünkü.Hala kahvaltı yapmadım mesela.Babam uyanmadan halletmem lazım.Yakanlanmıyayım.

hazırı ev yapımı meyvelisi süzmesi her çeşidini yani
 hazırı ev yapımı meyvelisi süzmesi her çeşidini yani  ben sanırım sadece yoğurtla beslenebilirim
 ben sanırım sadece yoğurtla beslenebilirim 
 yukarıda yazdıgımdan da gördüğnüüz gibi sınav pek iyi geçmedi tabiki, hem çalışmadım hem de cidden çok ilginç sorular vardı
 yukarıda yazdıgımdan da gördüğnüüz gibi sınav pek iyi geçmedi tabiki, hem çalışmadım hem de cidden çok ilginç sorular vardı  neyse sinirimi içime atayım da bu sistemin bi parçası olmak istemedigime bir kere daha karar verdim yani kısacası
 neyse sinirimi içime atayım da bu sistemin bi parçası olmak istemedigime bir kere daha karar verdim yani kısacası  Neyse ki bugün bitiyor güllaç yuppiii daha da istemem valla koca borcamı bana bitittirdiler.
 Neyse ki bugün bitiyor güllaç yuppiii daha da istemem valla koca borcamı bana bitittirdiler.