• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Kahve ve senin mor erik ile ara ogun yaoacam uc civari.cok severdin sen ara ogunde hatirliyorum neslicigim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:thumbup::D:p;):beer::cool::sly:

Neslihan hanim.bunlar sana.beni getirtme izmire.tatil sonrasi doktor doktor diyorum anlastik mi :cool::sly::confused::thumbup::D:p:rolleyes::)

Herkese Merhaba
Bugün henüz kimseler gelmemiş.Bende şöyle hızlıca bakıp çıkayım dedim;ama, selam vermeden gitmek istemedim.
Geçirdiğim operasyon sonrası ilk periyodumu yaşıyorum.Doktor yoğunluğun azalacağını söylemişti,ama,aynı eskisi gibi yoğun bir dönem geçiriyorum.Öğleden sonra izin aldım doktora gidicem.Bakalım neler söyleyecek.Bu aralar koşmakla geçiyor günlerim.Yıl sonu hazırlıkları.Geçen hafta eşimin doğum günü idi.Gelmeyince bişey yapamamıştık.Sürpriz bişeler hazırlamaya çalışıcam.Onlara koşuyorum.Spor hocamıza hediye alınacak yarın onun için toplanacağız.Büyük oğlumun sınavları tam gaz devam ediyor.Diğer liseler 10 gündür film izlerken bizim haftaya bile sınavlarımız var.Çok yoğunuz kızlar çokkk.Bir çay içip geleyim.Bugün güneşimiz var ,ne çok özlemişiz..

Kor ile yatan sasi kalkar misali bana benzemisp senin haftasonu planlarin canim . :cool::D yorucu olsa da eglenceli de olur sevindim bu acidan.ne giyeceksin dugunde bakem ;) yok yok uslu kiz. Ol ve o koltukta otur tamam mi :p;) fotograf icin simdiden tsk ediyorum o halde :cool::thumbup: ay sorma bu yil disiplinli calisamiyorum zaten elim iste gozum oynasta yani tlfonda ;):D:p

Yaa senin İzmir'e geldiğin haftasonunun öncesinde ve sonrasında da böyle olmuştu, en çok çamaşır ve ütü açısından sıkıntı oluyor, çok birikiyor çünkü:1: ama gezmek te ayrı güzel:1: Canım, İstanbula Perşembe akşam gidiyoruz, gider gitmez kına gecesine gideceğiz. Kına gecesi Cuma olur diye düşünüyorduk, o yüzden bileti perşembeye almıştım ama şimdi biraz koşturmaca olacak. O yüzden ne giyeceğimi hiç bilmiyorum:19: Cumartesi günü de nikah olacak. Nikaha düz bir elbise ve topuklu ayakkabı giyerim diye düşünüyorum. Önerilere açığım:34:

Neslihan hanim.bunlar sana.beni getirtme izmire.tatil sonrasi doktor doktor diyorum anlastik mi :cool::sly::confused::thumbup::D:p:rolleyes::)

Canım, ifadeler görünmüyor ama mesaj alınmıştır:1: Gidecem gidecem merak etme, sanki doktorlara gidince birşey oluyor da, neyse bişey demeyeyim ben en iyisi:19: Diyorum ya kendi kendimizin doktoru olduk işte, bir aksilik hissetmiyorum çok şükür, o yüzden muhtemelen pek acele etmiyorum. Tatilden ve sonra İstanbul'dan döndükten sonra ilk iş yine ayarlamaya çalışacağım.

Herkese Merhaba
Bugün henüz kimseler gelmemiş.Bende şöyle hızlıca bakıp çıkayım dedim;ama, selam vermeden gitmek istemedim.
Geçirdiğim operasyon sonrası ilk periyodumu yaşıyorum.Doktor yoğunluğun azalacağını söylemişti,ama,aynı eskisi gibi yoğun bir dönem geçiriyorum.Öğleden sonra izin aldım doktora gidicem.Bakalım neler söyleyecek.Bu aralar koşmakla geçiyor günlerim.Yıl sonu hazırlıkları.Geçen hafta eşimin doğum günü idi.Gelmeyince bişey yapamamıştık.Sürpriz bişeler hazırlamaya çalışıcam.Onlara koşuyorum.Spor hocamıza hediye alınacak yarın onun için toplanacağız.Büyük oğlumun sınavları tam gaz devam ediyor.Diğer liseler 10 gündür film izlerken bizim haftaya bile sınavlarımız var.Çok yoğunuz kızlar çokkk.Bir çay içip geleyim.Bugün güneşimiz var ,ne çok özlemişiz..

Günaydın canım, ben de bir bakayım dedim, pek sakinmiş. Doktor görüşmen iyi geçer, iyi haberler alırsın inşallah. Moralin bozulmuştur, tahmin edebiliyorum ama belki ilk sefer böyle olacaktır. İçine sinmezse başka bir doktora da görün, ben geçen sene bazı şikayetlerle gitmiştim ama doktor herşey normal deyip yollamıştı, sonra 1 sene dolmadan başka doktora gittim, rahim duvarında kalınlaşma var dedi, yara var dedi, biopsi aldı falan. Şimdi çok şükür iyiyim ama kontrole gitmem lazım gidemiyorum bir türlü.
Eşinin doğum günü kutlu olsun, birlikte nice mutlu yıllar geçirin inşallah:16::16::16: Koşturmacaların için sana kolaylıklar diliyorum:16:

Günaydın kızlar, yine yağmurlu bir İzmir günü, benim de keyfim yerinde tabi bu durumdan dolayı:16: Bir bakayım dedim, Doğa en son akşam girmiş, Esoş kitaplara gömülü durumdadır muhtemelen, Nilgünü aşağıda görüyorum, Nurdan da uğramamış.
Ben dün kuaföre gittim, boya da yaptırdım, evde yapmaktan daha rahat geldi, rengi de beğendim, kesim az oldu ama bana yine de biraz değişik geliyor, gerçi eşime göre renkte de modelde de fazla değişiklik yok ama:1: Bir de daha önce saçımda kullandığı köpük şeklinde bir şekillendirici vardı, ondan aldım. Sonra dışarda birşeyler yedik eşimle, biraz alışveriş merkezinde dolandık, 2 tane bluz aldım kendime, aynı bluzun iki rengi daha doğrusu, böylece dün kendimi şımarttığım bir gün olmuş oldu yani:1: De Facto'dan aldım bluzları, güzel ve indirimli ürünler var, birşeyler almak isteyenlere tavsiye ederim:16:

Günaydın kızlar, yine yağmurlu bir İzmir günü, benim de keyfim yerinde tabi bu durumdan dolayı:16: Bir bakayım dedim, Doğa en son akşam girmiş, Esoş kitaplara gömülü durumdadır muhtemelen, Nilgünü aşağıda görüyorum, Nurdan da uğramamış.
Ben dün kuaföre gittim, boya da yaptırdım, evde yapmaktan daha rahat geldi, rengi de beğendim, kesim az oldu ama bana yine de biraz değişik geliyor, gerçi eşime göre renkte de modelde de fazla değişiklik yok ama:1: Bir de daha önce saçımda kullandığı köpük şeklinde bir şekillendirici vardı, ondan aldım. Sonra dışarda birşeyler yedik eşimle, biraz alışveriş merkezinde dolandık, 2 tane bluz aldım kendime, aynı bluzun iki rengi daha doğrusu, böylece dün kendimi şımarttığım bir gün olmuş oldu yani:1: De Facto'dan aldım bluzları, güzel ve indirimli ürünler var, birşeyler almak isteyenlere tavsiye ederim:16:

Ne güzel bir gün yaşamışsın.Önce kuaför,sonra yemek ve alışveriş.Çok iyi gelmiştir eminim.Bende boya işini kaförde halletmeyi seviyorum.Kendim boyarsam mutlaka başka bişeyleride renklendiriyorum.Kızkardeşimde çok beğendiği birşey olursa aynı ürünün değişik bir kaç rengini alır.Burdaki De Facto ile izmirdeki arasında ürünler anlamında çok fark var.Sanırım müşteri profiline göre ürün getiriyorlar.

Günaydın canım, ben de bir bakayım dedim, pek sakinmiş. Doktor görüşmen iyi geçer, iyi haberler alırsın inşallah. Moralin bozulmuştur, tahmin edebiliyorum ama belki ilk sefer böyle olacaktır. İçine sinmezse başka bir doktora da görün, ben geçen sene bazı şikayetlerle gitmiştim ama doktor herşey normal deyip yollamıştı, sonra 1 sene dolmadan başka doktora gittim, rahim duvarında kalınlaşma var dedi, yara var dedi, biopsi aldı falan. Şimdi çok şükür iyiyim ama kontrole gitmem lazım gidemiyorum bir türlü.
Eşinin doğum günü kutlu olsun, birlikte nice mutlu yıllar geçirin inşallah:16::16::16: Koşturmacaların için sana kolaylıklar diliyorum:16:

Morel bozukluğundan çok okulda olduğum için huzursuzum.Çok yoğun geçiyor sürekli kontroldeyim.Canım aynı sorunları yaşamışız.Bence mutlaka kontrole git.Kalınlaşma tekrarlanabiliyormuş.Ben bir hap kullanıyorum.3 ay sonunda duvara bir daha bakacak.Bugün çok yoğun diye aradım o yüzden çağıdı.Aslında çok haklısın tek doktorda kalmamak lazım.

Uc ay falan oldu gorusmeyeli. Seni tejrar arayacagim ozledim dedi hepinizi sordu ben de kisaca anlattim en cok izmire gittigime sevindi sasirdi. Aleykum selam canim. Soylerim muhakkak

Görüşürsen bizdende çok selam söyle..

Ne yapiyosunuzzzz genşlikkkk :))
Final calismaktan bunalan kiz evinden hatta odasindan hatta kitaplarinin sorularinin tam içinden bildiriyor.Imdattttttttttttttt yanina bir de Isyaaaaaeeeeennn :)
Ay ne bidi bidi ettim demi su final haftasi calismaktan ama canlar inanin isten yorgun gelip gec saatlere kadar ders çalışmak erkenden ise gitmek uykusuz kalmak cok yoruyor.Ustelik is yeride cok yoğun bizim mevsim açıldı malum :(
Sizi özledim uzun uzun yazmak konuşmak istiyorum lak lak etmek istiyorum diyetimi paylasmak istiyorum ama yapicam Pazartesiye ne kaldi.Bu ara azicik giriyorum affiniza sığınarak.Telafi edicem ballarim.

Herkes kendine superrrrr güzel baksın.Ara ara girip yoklarim hem de kendimi hatirlarim

Topigin en guzel zamanlari yaa herkes burda esra hanim ders başında :(
Idare falan edememmmm :)

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Canım sen sınavları atlat biz gene burdayız.Yoğun günler yaşıyorsun ama eminim üstesinden gelirsin.

Yaa senin İzmir'e geldiğin haftasonunun öncesinde ve sonrasında da böyle olmuştu, en çok çamaşır ve ütü açısından sıkıntı oluyor, çok birikiyor çünkü:1: ama gezmek te ayrı güzel:1: Canım, İstanbula Perşembe akşam gidiyoruz, gider gitmez kına gecesine gideceğiz. Kına gecesi Cuma olur diye düşünüyorduk, o yüzden bileti perşembeye almıştım ama şimdi biraz koşturmaca olacak. O yüzden ne giyeceğimi hiç bilmiyorum:19: Cumartesi günü de nikah olacak. Nikaha düz bir elbise ve topuklu ayakkabı giyerim diye düşünüyorum. Önerilere açığım:34:

Canım, ifadeler görünmüyor ama mesaj alınmıştır:1: Gidecem gidecem merak etme, sanki doktorlara gidince birşey oluyor da, neyse bişey demeyeyim ben en iyisi:19: Diyorum ya kendi kendimizin doktoru olduk işte, bir aksilik hissetmiyorum çok şükür, o yüzden muhtemelen pek acele etmiyorum. Tatilden ve sonra İstanbul'dan döndükten sonra ilk iş yine ayarlamaya çalışacağım.

Aynen canim utu ve camasir sikinti oluyor ozellikle boyle ust uste seyahat olunca. Zuleyha hocamda da ayni sikinti var uc erkek var evde.bir de esi surekli kiyafet getir gotur yapiyor tabiki. Ayy hepimize kolay gelsin allah guc versin. Zuleyha hocamin face de resmini gordum beyaz bir elbise. Bayildim sen de oyle bir sey alsana canim.hem gelinle pisti olaxagiz diye dusunme.kuzenimin dugubu vardi ya.gorumce beyaz tul abiye giymisti upuzun kuyruklu falan. Topuzunda gelin tokasi gibi sus bile vardi bir duvak bir cicek eksikti inan. :D:p::):sly:

Bu rahim duvari her turlu sikinti ya.benimki de cok incelmis regl olmama belirtisiymis incelme. Kalinlasinca da fazla kanama oluyor demek ki.cok gecmis olsun ikinize de. Buarada antidepresanlar duvarin incelmesini tetikliyormus ogrenince hapi biraktim bilgi amacli aklimizda olsun diye yazdim :thumbup:

Ben artık bugünlük aranızdan ayrılıyorum.
Doğacımla karşılaşamadık bugün,eminim kafasıda işleride çok yoğundur buğün.
Nesliyide yoğun ve güzel günler bekliyor.Esram kitiplar arasında biryandada iş kolaylıklar diliyorum.Serap ta okulunun son gün yoğunluğundadır.Nilgünün iki bebişi ve işi offf çok yoğundur.Nurdanımda pek gelemiyor .Hepinize kolay gelsin arkadaşlar görüşmek üzere....

Ne güzel bir gün yaşamışsın.Önce kuaför,sonra yemek ve alışveriş.Çok iyi gelmiştir eminim.Bende boya işini kaförde halletmeyi seviyorum.Kendim boyarsam mutlaka başka bişeyleride renklendiriyorum.Kızkardeşimde çok beğendiği birşey olursa aynı ürünün değişik bir kaç rengini alır.Burdaki De Facto ile izmirdeki arasında ürünler anlamında çok fark var.Sanırım müşteri profiline göre ürün getiriyorlar.

Hocam lcw defacto gibi magazalar aynen oyle.ayni sehirdeki subeler bile farkli urun sergiliyorlar saci evde boyama konusunda esra ve nesli cok basarili. Benim saclar su an cok kisa ama yine de becerebilecegimi dusunmuyorum

Herkese Merhaba

Hocam cok uzyldum hem bukadar yogunlulk hem yogun regl gorme hem stres kontrol tetik durumu. Hepsi birarada yipratici olur cok uzuldum hocam. En iyisini yapmissiniz gidin bence de doktora. Bizi de haberdar edin bir sorun cikmaz ins yureginizi ferah tutun.

Herkese Merhaba

Oglunuza basarilar kolayliklar diliyorum esinize saglikli guzel bir yas omur diliyorum benim durumum olmus hafraya esim yok biz de sonra kutlama yapabilecegiz saglik olsun guzel eglenceli bir hafta sizi bekliyor can da cok mutlu olacak babasina kavusuyor

Cok guzel keyifli bakim simartilma dolu bir gun olmus cok da iyi etmissin canim.cici saclarin ve yeni cicilerini gule gule kullan resim de goruruz biz farkederiz merak etme sen ;):thumbup: benim esim de aynidir ayni ton olunca farketmiyor bile. Burasi da kapali. Yagmur yok henuz derken basladi hafiften.benim de isime geliyor sevmiyorum cok sicak.sicagi iki kat hissediyorum bu yil ozellikle. Ani sicak basiyor boguluyorum sanki.

Oo begendigi seyin cift renklerini hatta daha fazlasini bulma bende de var valla

Back
X