- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Günaydın kızlar, haftanın son günü hepimiz için güzel ve çabuk geçsin inşallahDün iş çıkışı AVM gezdik, kendime spor ayakkabı aldım, bir de Koton'da daha önceden beğendiğim bir kot etek %50 indirime girmişti, bedeni de vardı hemen aldım
Dün spor yapmadım ama 8000 adıma yakındı adım sayım. Bu sabah Leslie 1 mil ve Tibet hareketlerini yaptım. Dün akşam yemeği fazla kaçırdım, aslında yemek değil de yemekten sonrası desek daha doğru olur. Eşim pide almış, ramazan pidesi, ben de ona bayılırım, akşam 4'te 1'ini yedim yemeğin üstüne. Bir de geç saatte meyve hazırlayıp jest yaptı bana
Bu sabah tartıda da sonucu aldım üst üste dikkat etmemenin. Haftasonu en azından eşim yokken biraz dikkat edeceğim.
Tam cici kiz olmussundur sen.kot etek ve sort sana cok yakisiyor canim gule gule giy cicilerini. Pabuclarini ozellikle merak edip foto sormustum zaten. Aksam hem alusveris hrm spor olmys bu anlamda. Sabah ek spor ile taclanmis ne diyim iki gundur cok miskinim yasanan seyler yordu etkiledi psikolojik seyler brni cok yoruyor artik. Bunun farkindayim ama senin sporu gorunce gaza geldim guzel bir bisiklet olsun bugun. Yarin bol yuruyus olacak zaten iki uc gubdur yuruyorum da. Farkli bursey yaomis olurum ahhh ahh yok mu o ramazan pidesi. Gerci gecen yilki gibi disupli olursam ucundan tadimlik olarak halledirim o isi kolayca. Benim esim de aksamlari dondurms getiriyor iyi alisti valla buna
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.