Ben geleyim mi yardima.ikizler burcu olmama ragmen hizli secim yaparim aksi halde daralirim zaten
hizli ama kotu de olmaz yani.iyidir secimlerim. Benim ayak bacak incinme burkulma kirilma oldu da parmak ilk kez oldu. Zaten bu sag ayagimin hic sansi yok :what:
iki burkulma iki yanik bir kirilma ve ameliyat iki tirnak operasyonu. Ve son parmak incindi
:sly:
:what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dur bu ise de el atayim:):):sly::sly: sana bir abla bulak da su ev isini dusunme planlama enazindan. Ben cok uzuluyorum kendim yapacam diye paraliyoz kendimizi biliyom sonra da yetismiyor isler bitmuyor planlar
haftasonuni ben de dort gozle bekliyom gecem hafta yogun yorgun gecti dinlenemedim konya isimi bitirip kalmayacam aksam eve donecem sirf haftasinu uyuyum diye
![]()
Canım benim, bu konudaki durumumu biliyorsun, benden sana açık çek bul benim istediğim gibi birini hemen çağıracağım, söz:13: Komşulardan birine gelen biri var, denemek istiyorum ama deneyecek vaktim yok, kadını ilk günden evde yalnız bırakamam, ne yapılacağını kestiremez, temizlik malzemelerini bulamaz, haftasonu eşim nedeniyle çağıramıyorum, bu konuda çok huysuz, hafta içi bir gün ayarlamam ve işe gelmemem lazım, işte çok uzun süredir onu ayarlayamıyorum. Ev de zaten küçük, yapıyorum işte elimden geldiğince, boşver hareket oluyor işte biraz
Neslicigim.bil bakalim ne oldu :sly::) ben karabugday sevmedimmm
hicbirseyi sevmeyen kizin telefonindan gonderilmistir
:):thumbup:
Hiç şaşırmadım sevmemene
Hanimlar nasilsinizzz ben keyifsizdim ancak gelip yazdim esim son uc haftadur cok uzuyor beni.kucuk gibi seyler ama cok etkiliyor beni.cok hassasim zaten son zamanlarda.surekli regl halindeki biri gibi. Sabrim da azalmis ust uste yorucu seyler oldu bu yil.simdi daha pozitifim ayagim daha iyi. Sizden haberleri alalim
Valla şekerim, senin eşine diyecek bir şey bulamıyorum ben