- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Kolay gelsin canım, güzel geçsin muayene, güzel sonuçlar al inşallah, habersiz bırakma bizi
Cok sagol canim.cogu sonucum cikmadi onrmli bisey olmayonca da yazmadim dun. Ayrica oyle yoruldum.ki sira bekletken gubnes gozlugunu takip gizli uyumayo bile dysundum
 elim varmadi tlfona bile :what:
 elim varmadi tlfona bile :what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bir sonraki tatil ne zaman buarada senin
 bir sonraki tatil ne zaman buarada senin  :)
:) :what:
:what:

bence işini sevmeye zorla kendini, olumsuzluklara kapat gözünü :26: bu süre içerisinde de iş bakmaya devam et tabiki. eger başka şehirlerde yaşarım diyorsan başka şehirlere de bak, çok ciddi bir şekilde iş ara, ama buradaki olumsuzlukları görmezden gelmek zorundasın malesef. umarım gönlüne olur kuzucum
 bence işini sevmeye zorla kendini, olumsuzluklara kapat gözünü :26: bu süre içerisinde de iş bakmaya devam et tabiki. eger başka şehirlerde yaşarım diyorsan başka şehirlere de bak, çok ciddi bir şekilde iş ara, ama buradaki olumsuzlukları görmezden gelmek zorundasın malesef. umarım gönlüne olur kuzucum  ilerleme olmayan tahlillerine de sevindim, inşallahh çok çok daha güzel sonuçlar gelir zamanla, biz de buralardan öğreniriz
 ilerleme olmayan tahlillerine de sevindim, inşallahh çok çok daha güzel sonuçlar gelir zamanla, biz de buralardan öğreniriz