Günaydın kızlar, hepimize güzel bir hafta olsun inşallah. Biz yaza çoktan girdik ama giremeyen memleketler de haziran sebebiyle girsinler inşallah

Hızlıca baktım geçmişe, Züleyhacım tatil için geri sayıma başlamış

Doğa'ya katılıyorum öğretmenliğin en güzel yanlarından biri de uzun tatiiillll

Çocuklarını yurtdışıyla çeşitli vesilerle tanıştırmana da hayran olduğumu belirtmeden geçemeyeceğim

Çok doğru bir şey yapıyorsun bence

Bu arada kuşunuz eve ekstra neşe getirmiş anlaşılan, Can için çok doğru bir karar olmuş, tebrik ederim

Doğa haftasonunu bolca dinlenerek geçirmiş görünüyor, en iyisini yapmış

Eşinle biraz daha iyi olmanıza sevindim canım ama keşke kalıcı bir çözüm olsa, ya da sihirli bir değnek

Bu hafta da iş yoğunluğun çok olmaz inşallah, sonuçların da güzel çıkar umarım

Esracık ta temizlik ve dersle uğraşmış haftasonu, kolay gelsin canım

İşle ilgili sıkıntıların varmış, irili ufaklı hepimizde oluyor ama seninkinin boyutunu tahmin edebiliyorum canım. Daha büyük bir yerde olsan, ayrıl derdim ama küçük bir yerdesin, evde oturmak ta seni daha çok bunaltır gibi geliyor, o yüzden ha gayret, son sene deyip dayanmaya çalış kuzu, arada da buradan kız, biz sana destek çıkarız

Güneşle problemin varmış, Doğa önermiş zaten, ben yıllardır kullanıyorum, ilk olarak cilt doktorum önermişti, alerjik ciltler için özellikle çok başarılı bir ürün. Sadece eczanelerde satılıyor. Makyajı azaltma kararı da almışsın, doğru dürüst makyaj yapmayan biri olduğum için destekliyorum kararını

Şaka bir yana, bir problem mi oldu cildinde? Neden böyle bir karar aldın, sen seviyorsun makyaj yapmayı, belki kullandığın bir ürün dokunmuştur.
Serap ta bulmuş burayııı

Hoşgeldin Serap, nasılsın, çok güzel kilo vermişsin, tebrik ederim

Oğlun nasıl, epey büyümüştür

Kızlar atladığım varsa affola, ben de haftasonu ev işi yaptım, biraz yoruldum ama iyi oldu, ev tertemiz oldu. Tabi çok detaylı bir temizlik değil ama benim için yüzeyselini yapmak bile başarı malum

Onun haricinde de yayıldım, dinlendim. Bu hafta da biraz ütü yapabilirsem epey kolaylamış olacağım. Cumartesi günü de tatile çıkıyoruz, 1 hafta dinleneceğiz, dönüşte kaldığımız yerden işlere devam

ama en azından biraz daha enerji toplamış olarak