Gunaydinnnn guzeller guzel bir haftasonu olsun ins hepimiz icin. Ben cok gec yattim calustim etken kalktum calisiyorum esim yolda.kahvaltiya bekliyorum. Dun sonanda ogrendum sinavim bugunmus gazladim calisiyom umudum yok gerci.cunku cok azfirsatim oldu ilk yardim en kolayi guya o bile tipcilarin ders notlari gibi ha...evim tertemiz utum yok rahat bir haftasonu olacak sadece esimin kiyafetleri yikanacak hatta yemek de yaptim Iki uc tencere yemegim var yayilacam.yani ins bu haftasonu.bol kitap yuruyus planim var diyet alakali bir suru mortive edici kitap siparis ettim onlari bugun alacagim sinavdan sonra. Buara kargocular hasir nesirim baya zaten. Yatakta kitap okumak icin abajur aldim bir de isikli kitap ayrici gibi birsey aldim bakalim. Duzenli kitap okuyacagim bu sekilde.uzuluyorum icimde eksik kalan bisey oluyor aksi durumda. Aksam gorusuruz artik. Bol bol dua edin bana emi. Gurur yaptim ya ins gecerim opuyorummmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah yardımcın olsun balım ama ben senin kadar umutsuz cümleler kurmucam çünkü senin yapacağına inanıyorum ha olmazsa bile canın sağolsun bir dahakine girersin dünyanın sonu değil yaaa stres yapma yani
Kitap kurdum benimm ne güzel yaaa kitap okuyan insanları bi ayrı seviyorum oku oku balım ben de Mevlana Mesnevi okuyorum.Çok manidar ve edebi değeri oldukça yüksek bir kitap
Ohhh yayılmaca en sevdiğimmm ben de yarın yayılcammm hıhh