Gene kahvemi içip gazetelerimi okudum.bugün il zümremiz var oraya gidicem.akşama oğlumla eşim dönüyor.
Çok yoğun bir gün olacak çarşı ebru kursu çaya arkadaşım gelecek akşama yemek hazırlıkları derken ...
Esram bir an saçını kesmeyi düşünmüş ve vazgeçmişsin.çok uzun zaman harcamıştın onlara kavuşmak için vazgeçmene sevindim.
Hem çok yakışıyor sana.biraz daha kullanıp değiştirebilirsin.sen kendini nasıl mutlu hissedeceksen onu yap canım.
Nesli bu hafta sonu gidiyordun demi canım.diyetete başladın.ben dün akşam bozdum gene.ben sıkıldım diyet yapmaktan sanırım.sayma işine hala tam bir bakamadım.kitabını alıp okusam iyi olacak aslında.
Nurdancım kpss hazırlıklarına başlamış.
Sınava çok az kaldı iyice yoğunlaşman gerekiyor.bize step yaptıran beden eğitimi mexunu bir kızımız var.oğlumda bu hafta ona matematik çalıştıracak.bu 2.girişi.geçen yılda sınava 3 ay kala saçma sapan bir aşk için kafayı yoğunlaştıramadı.çok fırçalıyorum onu.ya üzülüyorum gençlere.dilerim hepiniz emeğinizin karşılığını alırsınız.
sizin keyifli hayatınıza bayılıyorum züleyha ablacım

hep artarak devam etsin inşallah

dün oruç nedense çok etkiledi beni hiçbişey bakamadım, bugun de oruçluyum ama bu saate kadar gayet iyiym şükür, şimdiden sonra geçtigimiz senenin sorularını çözme niyetindeyim, bakalım belli olur ak koyun kara koyun :18:
Bi ara kuaföre gideceğim kesin canım ben bilirim kendimi hemencecik sıkılıveririm
Kpssye az kaldı balım aman diyim birazcık yüklen pleaseee

biz sana çok güveniyoruz
rengiyle falan biraz oyna bebegim, ama hemen kestirme bence, kaynakla uğraştın o kadar şimdi hemen kıylır mı

hele bi iyice hevesini al, sonra kestirrsin gönlünce
kpss konusunda da ben zaten devlette çalışmayı isteyip istememe konusunda kararsızım canım o yuzden bütün sene hiç çalışmadım desem yeri

şimdiden sonra sırf kendimi ferahlatmak için çalışacagım, çok büyük bir beklentim de istegim de yok aslında, bizim meslekte devlette köreliyorsun sadece

belediyede falan çalışırsan da sürekli bi torpil rüşvet durumları var, beni az çok biliyorsun ben isyankar gençliğim

o sebeple o da olmaz yani, hayırlısı bakalım
sen de al bence kuzum, çok yakışır sana eminim

2 tane var bende, şimdi bi tane de koyu renk mi alsam acaba diye bakınıyorum
Hastanedeyim b12 tiroit sorun yok tahlillerim iyi. Aclik sekerim iyi. Hapa gerek yokmus insulin direncibden emin olmak icin seker yuklemesi yapilacak onu bekliyorum d vitamini onemliydi o da yapilmamis bir karisiklik olmus onu da yeniden yaptiracagim kromozom tahlilimi verdim uzun bir aile tablosu konusuldu cizildi kan verdim bir ay sonra sonuc. Hayirlisi artik. Smear temiz ama yogun iltihap var ilac fitil olacak norolojiye gececem burdan. Unutkanlik ve idrar kacirma sorunum icin. Sonra ozel hsstaneye gececem amh denen tahlil olacak universite yapmiyormus y murtaliktaki brezerv gosteriyor hepsi Bitince gezme tozma faslina gececegim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sonuçlar iyi geliyormuş galiba canım, daha da iyileri olsun inşallah, merakla beklemekteyiz
Yaaa kızlar sizden gizlik saklım yok bilirsiniz ama şu an o kadar sinirliyim ki yaptığım şey değil ama inanın bir ağız dolusu küfredesim var
Hani inanırmısınız bilmem ama bu iş beni çok yıpratıyor artık kadıramıyorum her dakikam ağlamaklı.İnsanlarla uğraşmaktan yıldım.Bu durum benim psikolojimi o kadar etkiliyor ki etrafımdaki hiç kimseye sabrım tahammülüm kalmamış.Biri bişey dicek olsa yeterrr diye isyan ediyrum.
Sadece şu saate kadar 3 kişi ile minakaşa halindeydik.Ben bugünü nasıl bitircem söyleyin hala da devam edecek biliyorum.İşyerimde çalışanlar ayrı bir mal.Ben yeni nesiller yetiştirecek biriyim burda yaşadıklarım gerçekten çok üzüyor beni

Sabah sabah başınızı ağırttım kusura bakmayın ama çok doluyum

sabır bebegim sabır

her işin mutlaka zorlugu var, sabrederek aşacaksın bunları

ki sen öğretmen olacak hatunsun yani, milyonlarca minikle uğraşacaksın

büyükleri de halledersin eminim
Vuvvvv starbuckssss o adını söylemek istedemediğim şeyden uzak dur tamam mı

ben de senin gibi ikindide dukan kekimi yicem yai inşallah eve gidersem yanıma alıcam diyetimizi bozmuyoruzzzzz

starbucks ta benm favorim chai tea latte

kremalı yogun bişey degil, yani sizin adını söylemediginiz şey gibi

ama aroması tadı falan muthiş, tam benlik

canım istedi şimdi, burda da starbucks yokki ya oofff :84: