• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

herkese iyi geceler hatunlar :42: iftar menumu yazayım hemen :10:

1 hurma

1 kase mercimek çorbası

6 yk yoğurtlu kabak yemegi

1 avuç büyüklüğünde pide

2 yk yoğurtlu kırmızı biber salatası

iftardan sonra salatalık çayımı içtim, 1 tane sodamı içtim, 1 büyük kupada yeşil çay içtim :34:

bideee 2 top sade dondurma ve 1 küçük baklava yedim :17: baklava olmayaydı eyiydi ama işte dondurmanın altındaymış arada kaynayıverdi :17:

Herkese iyi geceler sahuru yaptim namazi kilip yatiyorum uykum gelinceye kadar alintilara bakayim ufak tefek ev isi bugunun ve yarinin yemegi ve en cok da tatil rezervasyonu zamanimi aldi hem bizimkiyle hem annemgilinkiyle ugrastim eski turizmciyim diye bilgime ve zevkime guveniyorlar bana birakiyorlar neyse cok sykur bitti sayfa sayfa cikar incele resimlere bak tur sirketi ile yirmi kez konustum hafta boyu. Bizimkiler ile kayinvalidem ile esim ile bin kat tabi. Kararlar verildi odeme bitti hayirli olsun ins otel secmek cok zor.ramazan bayrami tatli daha zormus ailecek secimler tercihler zormus kurbanbayraminda karadeniz turunu secmistim cok kolay olmustu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kayinvalidemi arefe gunu konya merkezden alip afyona gidiyoz kaplica.kireclenme. boyuz duzlesmesi romatizma. Ucumuzun de cok ihtiyaci var uc gun kalacaz bayramin ucuncu gunu donus. Persembe yani dorduncu gun isbasi oluyor bizim

herkese iyi geceler hatunlar :42: iftar menumu yazayım hemen :10:

1 hurma

1 kase mercimek çorbası

6 yk yoğurtlu kabak yemegi

1 avuç büyüklüğünde pide

2 yk yoğurtlu kırmızı biber salatası

iftardan sonra salatalık çayımı içtim, 1 tane sodamı içtim, 1 büyük kupada yeşil çay içtim :34:

bideee 2 top sade dondurma ve 1 küçük baklava yedim :17: baklava olmayaydı eyiydi ama işte dondurmanın altındaymış arada kaynayıverdi :17:

İftarin guzel olmus canim.baklava da dyzenli hale gelmezse sikinti yok salatalik cayinin tadi nasil. Buarada ben normal caya zor yer biliyorum yerden cok zaman kalmiyor bugun sıkıstirdim cok sukur cayi.guzel oldu dun icecemistim sahurda da icmeyiz biz zaten

oyyy esoşum dualarımdasın canım, hallolacak inşallah bu sefer öyle umuyorum :16: müjdeli haberlerle gel inşallah yarın :16:

bence gayet iyiyz fıstık hiç moral bozmak yok :34: sen o artı dan hemencecik kurtulursun, ondan sonrasında sıkı rakibiz birbirimize :1: gerçi ben sana yetişemem mumkun degil yaa :53: akraba iftarlarında kesin kaçırırm ben :37: 4 5 tane olacak bakalım öyle diğer zamanlarda kaçırmayım yeter ki :18:

şimdi bebişim yarını da yatarak geçireyim ben, salı günü zaten hem çarşıya gidecemü, hem sinemaya gidecem hem de iftarı kuzenle beraber dışarıda yapacaz, eğer o günü sagsalım geçirirsem sıkıntı kalmamış demektir, çarşamba başlarım o zaman jillian a :34: tabi önce bi bakmam lazım, sana bile zor geldiyse bende ki bu hamlıkla 1 hafta yatmayım sonra :27:

Jilian baya zor nurdancigim.duzenli yuruyus ve mekik birkac gun. Sonrasinda leslie olarak spora basla bence. Kaciririm dusuncesi ile yaklasirsan bastan pes etmis olursun oyuzden boyle dusunme canim

Sağol canım.malesef hastanede yaptım iftarı.sadece baş ağrısı değil çokta çıkarıyorum ben.gözlerimi bağlayıp dayanmaya çalıştım.kafamı duvarlara vuracak kadar fenaydım.çıkarmaya başlayınca hastaneye gitmek elzem oldu.çok kötü bir ağrı.allah düşmanıma vermesin.

Ayyy hocam yazik kiyamam ya ne illet birseymis bu migren.ins sifanizi bulur kurtulursunuz cok cok gecmis olsun tekrari olmasin ins. Aklim sizde.oruc tutmayin lutfen.

İnşallah olur canım.niyet iyi eminim akibette iyi olacak.bak bende heyecanlandım.sabahı iple çekerim.belli olunca hepimizi haberdar et olurmu?
Süper bir edebiyat öğretmeni olursun.ben kitap okuyan insanları bir başka seviyorum.
Bizde 2 türkçeci var 4 yıldır ellerindd 1 kitap görmedim.güzel esram allah gönlüne göre verir inşallah.

Ahh hocam benim ingilizce ogretmeni arkadaslarim cicuklara kimi zamsn okuma yazma takviyesi yapiyorlar kimi zaman turkce hikaye kitabi aliyorlar sinif ogretmenlerinin ve turkce ogretmrnlerinin cogu sizin gibi arkadaslarim gibi hassas degiller mesleklerini vicdan ve askla askla yapmiyorlar oylesine ogretmen olmus biri mesleginin farkinda olup kitap okumuyor okutmuyor iste maalesef. Benim annem koyde yetismis harika bulmaca cozer babam da oyle. İlkokul mezunu koyde buyuduler ama cok bilgililer gazete ve kitap eksik olmadi evimizden.biz uc kardes de okumayi cok sevdik benim edebiyat duskunlugum ilave oldu.turkce ogretmeni olmak uhdemdir cok istedim nasip olmadi gunluk tutmak siir yazmak annemden gecmis bir gun kitap bastirmayi dusunutorum siirlerimden. Hayallerimden biri bu.bir digeri de tasavvuf muzik esliginde kitap satilan ve okunan bir kitap dukkanim

Hemen menümü yazıp duşa kaçıyorum

iftar
yarım kase şehriye çorbası
1,5 baget ızgara
2 kaşık makarna
4 minik köfte
salata
süzme yoğurt
bir kk pide
şeyyy bide tatlı

şimdide beyaz çay içiyorum tatlıdan dolayı ara öğün yapmıcam sahurumu yaparım ama :16: spor olarak jillians 1.level yaptım yarım saat sürüyor ama güzel terliyorum şimdi duşa giricem öpüyorum sizi canlarım liste için yine özü diliyorum ben yaptığımda dah düzgündü ama payşalınca hiç güzel olmadı...Affolaaa... Yarın gündüz deli gibi iş var giremem ama bir müjdeli haberim olursa bilemem yaniii :52::52::52:

Menun guzel canim
Bugun hepimix tstli yemisiz galiba. Ben bu hafta bir daha yemeyecegim ohhh spor da yapilmis misss.yarin da mi isin cok kiyamam.kolay gelsin kuzum.kizz yarin sebze ye bence dun de bugun de menun etli.biliyorum dogu, ete cok duskun. Hele ramazan dugun bayram vb zamanlarda.beyaz cay nasil

Bebeimm benim gözüm aç karnım değil :27::27:

Sende az yemişsin yaa tabi suya yüklenince az yersin yemek sırasında suyu azalt lütfen midene yazık.Jilliana ben hep dedim 79 olduğumda başlarım ama bir türlü cesaret edememiştim bugün ilk günümde fena zorladı açıkcası.

Leslie güzeldir iftardan önce bence 1 mil yap iftardan bir saat sonrada 2 mil yap günlük 3 mil olur uygundur sana her gün yapmayabilirsin.Zaten sen sevmiyorsun leslie

Ben uc dort yildir ramazanda az yiyorum canim. Brn aclik saati geciktikce acliga alisirim normalde de oyleyim disarda isim olsa aksama kadar ac dursam koymaz bana.bu ramazanda isimi kolaylastiriyor hic acikmadim iki gundur.efor da sarfediyorum uykuya da vermedim orucu. Boyle gitsin ins.gerci bugun dune gore cok yedim ben leslie bisiklet sevmiyom. Evde spor yapma heyecani da olnayan biriyim leslie kesindi ama bugun islerim cikti baya anlattigim gibi.iftar yemegimi zor yetistirdim

Ayyy çizelge yapamadım sinirlerim bozuldu yaa iki saattir uğraşıyorum olmuyor doğacım bi ara anlat şunu balım yaaa excel atarım yoksa :)

GEÇEN HAFTA BU HAFTA
Nesli 68.1 izinli

Lep 66.2 66.2
Doğa 106.5 106.5
Esra 78 79 (+1) !!!! ( bu ünlemler kendime kızlar siz artı çıksanızda ben smile yaparım merak etmeyin :34:
Cesmi_naz izinli 78
Serap ----

Kızlar çakma liste gibi oldu kusura bakmayın lütfen ...Öğrenicem inşallah.Bu hafta kilo verenimiz yok haftaya inşallah eksiler havada uçuşur.Ha bu arada neslicanın kilosunu bilmiyorum ondan izinli yazdım.Serabı da ekledim ama ona sormadan yazdım listede kalmak isterse eğr güncelleriz.Kimse canını sıkmasın çok şükür sağlığımız yerinde.Bunlarda gider tek sorun kilo olsun yahu
:34::34::34:

Canim bana listeyi nesli yapmisti anlamamistim da.sonra sabit ayni seyi kullandim deneyerek buluruz artik.ama telden nasil olur bilmiyorum laptop denerim eline saglik haftaya ins eksiler gorelimmm senin artin kesin odem ya.olamaz bu arti cunku.regl az mi kaldi

Hafta sonu sakinliği var.doğacım uyuyacaktı.umarım biraz rahatlamıştır.ben yemekleri hazırladım.
Canı parka götürdüm,şimdi abisi okul bahçesinde basket oynatıyor.
Bugün malesef oruç tutamadım.dün çok kötü oldum.oğlum niyetli.ona sofra hazırlıycam.
Bugünde hava serin.alışına kadar böyle gider inşallah.

Yok hocam uyuyamadim da dinlenemedim de kitap da okuyamadim yogun bir hafta oldu enerjim yuksek baslsyamiyorum bu is gunune. Bugun tutmadiginiz iyi olmus hocam. Buralar da serin.cunku ilk gun saat dort gibi esti gurledi yagmur yagdi bu mevsimde hem de icanadolu. Ramazanin bereketi iste hocam.

Babam hep'ramazanda edepli beslenin der'ilk duyduğunda belki tuhaf gelir insana ama çok doğru bir laf.hem nefsimizi hem ruhumuzu terbiye etmek gerek.bende normal zamanda ne yiyorsak aynen devam ediyoruz.
Hiç birşeyi abartmadan.sadece her akşam dondurma ekliyorum içi yanıyor insanın.
Babamı dinlemeye çalışıyorum yani..

Cok dogru soylemis ve hareket etmis babaniz bence.allah gonlune gore versin aslinda giyim kusam yeme icme heosinde daha tutumlu dusunceli olmak bunu sadece ramazana yaymaMak en guzeli ama yapabilsek keske

Çıkmış soruları çalışsan yeter canım.evirip çevirip aynı soruları soruyorlar.
Eşim müfettiş doğacım.ankarada teftiş kurulu başkan yardımcısı.öğretmenliğe devam etseydi ayrı olmazdkk.müfettişler rotasyona tabii.o yüzden ayrı düştük.okullar 4÷4 dönüşünce ilkokul öğretmenleri çok fazla oldu.5.sınıfı okutacaklar norm fazlası oldu.o yüzden benim tayinim çıkmadı.bu sene denemedim.oğlan okulundan ayrılmak istemiyor.seneye bu zamanlar eşim gelir inşallah.

Mufredat degismis diyorlar ama yine de oyle yapacam ben de.hatta aldim eski hszirliklarimi yanima. Yarin isteyken ara ara cozmeye calisacagim.anladim hocam durumu. Bir yil daha mi ayrilik yani. Tuh uzuldumm

Ballarim eve geldik ha simdu :) is yerinde mesai yaptim :( yorgun susuz ac usuyen bir esra var su an kanepeye yayildim
Evde miss kokular benim aklimda baklava var ayy sigara icsem ancak bu kadar canim isterdi.Benim tek zaafim tatli heleki ramazanda bu dahada belli oluyor gun icinde hic şeker almadığım icin aksamlari cok zorlanıyorum :( dukan tatli yapayim kendime yarin yoksa o Şerbetli tatlilarla ramazana kilo vermeyi birak alirim ben ...
Tartildim bu arada artım olduğu yerde duruyor :( Sağlık olsun napalim...

Herkese hayırlı iftatlar bize son 45 dk ;)

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Hoppp ne oldu kiz sana boyle.az da olsa sekeri olan benim.ne bu boyle ic cekmeler istah patlamasi sinyalinin korkusu.aman dikkat et whatsup da yazarken anlamadim tehlikeyi ama var tehlike canimbenim verdigin kiloyu alma.durtulerini kontriol et istahini cok acik gordum ne oldu sana boyle iki gunde. Hosgeldin buarada fistik.tarti bugun unuttum ben. Son kirk bes dk yemege koyulunca kafam dagildi

Kizlarrrr benim formasyon sonucu yarin açıklanıyor şimdiden kalbim kut kut atiyor zannediyorum ki yerinden cikacak ben bu eğitimi cok istiyorum Rabbim de biliyor yaaa yukarida...Ama cikmazsa eğer bana yarin formasyon biriniz gelip beni depresyondan cikarirmisiniz :( zira cok üzülürum elbetye vardir bir hayir derim ama formasyonu alacak olsam burdan gidicem yaa resmen hayatim değişecek ... Sabah olsun artık bir an önce Mehmet Akif Üniversitesi herkesi almış hemde ortalamasi benden düşük olan bile yerleşmiş insallah darisi benim basima :)

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Guzelim canim benim ins mutlu haberi aliriz ins canim.cok istiyorum cok.bizi haberdar et emi canim
Gonlundeki gonlumuzdeki olsun ins.dualarimdasin

Sahur yapali bir bucuk saat oldu ben yatamadim sikintim bu sadecr.sahurdan sonra uyku.hep boyle oluyor iki saate kalkacagim is icin. Yeni uykum geliyor daha

Menumu de yazayim.sahurda hafif bir kahvalti yapmistim iftar ise corba buyuk bir salata iki kofte bes kasik makarna iki kavun bir kase yogurt.ekmek yok.

Suyumu iki litre yaptim yatana kadar.sahur ile iki bucuk.ara ogunde de iki kasik dondurma cay ve iki catal kadayif.

Dolap artan yemekle dolmasin diye yogurt kofte salata makarna kavun olayim sahurda da oldu yarinki iftarim da etsiz turlu olacak.

Gunaydin kizlar guzel bir hafta olsun ins hepimiz icin.esos ve ben calisiyoruz bu hafta full.kola gelsin ikimize de.guc ve sabir bol olsun ins.ben sahurdan sonra uyiyamadim cok uykusuzum sicak da bugun dune gore.ayrica iste ilk orucum. Hem sıkı giyimli hem niyetli calismak ilk olarak. Hayirlisi bAkalim yiregim agzimda esosumdan haber bekleyerek biraz soru cozerek biraz ise bakarak geciyor gunum. Yemegim hazir.dunaksam pisirmistim iftar sonrasi.eve gidince uyurum bes de cikacakmisiz ramazanda.baya vaktim olur iki saat rahat uyurum

Back
X