kızçeler ben geldiimmm
hastaneden çıkınca köye gittim o gün, normalde teyzemlerin kablosuz net ananemlerden çekiyordu ama modemde sıkıntı varmış çekmedi bu sefer, ben de telefondan girdigim zaman bulamıyorum bi türlü bakmam gereken yeri diye niyetlenmedim hiç, sizi biraz merakta bıraktım ama kusura bakmayın
köyde 2 gün yuvarlandım geldim resmen, aslında çok yedim iftarda da sahurda da kesin kilo almışımdır derken bugun bi tartıldım , 76 lı rakamlar

yiyerek kilo vermenin yolunu buldum sanırım ama ne oldugunu bilmiyorum henuz
bugun de bayram alışverişi için çarşıya çıktım ama pesitilim çıktı, susuzluktan kuruyorum şuan

sizin elbiseyi yakıştırmanızdan gaza gelerek uzun siyahlı kırmızı çiçekli bi etek aldım

üstüne de siyah bluz, esoşla ben bu bayram karaları bagladık

bunun dışında üstünde nohut adam fırat ın resminin bulundugu aşırı canım sıkılıyoo yazan t shirt aldım nar çiçeği rengi

bide siyah üstünde gülen yüzler olan bi t shirt aldım, çanta kozmetik çorap derken 4 saat gezmişiz

şu anda dolaplarımı yerleştiriyorum da yoruldum size bi haber vereyim dedim devam etcem birazdan
umarım geçmişte kaçırdıgım bişey yoktur, fırsat buldugumda bakarım mutlaka, öptüm hepinizi