Giden erkekler geri döner mi ?

angel_melek_27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
14
1
34
Arkadaşlar hepimizin başına gelmiştir şu ayrılık olayı.Terk eden erkek geri döner mi ortalama ne kadar sürede pişman olur yahut başınıza böyle bir olay gelince bayanlar olarak geri dönsün diye ne yaptınız ? Tekrar barışıp mutlu olanlar var mı içinizde ? Birde bu bizim ilk ayrılığımız yardım lütfenn :KK43:

Arkadaşlar hepimizin başına gelmiştir şu ayrılık olayı.Terk eden erkek geri döner mi ortalama ne kadar sürede pişman olur yahut başınıza böyle bir olay gelince bayanlar olarak geri dönsün diye ne yaptınız ? Tekrar barışıp mutlu olanlar var mı içinizde ? Birde bu bizim ilk ayrılığımız yardım lütfenn :KK43:
Nereye gitti, neden gitti? Kabahat kimde? Onun pişman olacağından emin misin?

mümkünse dönmesinler.pişman olsalarda dönmesinler,onların kürkçü dükkanıymış gibi beklememek gerek. zaten başkasına dönmüştür o erkek müsvettesi,o başkasıda başkasına dönünce seninkide mecburen sana döner:KK49::KK49:dünya yuvarlaktır dönerr:KK76:

Döner illaki döner benim hayatıma tek insan girdi uzun bi ayrılık yaşadık tam 8 ay :KK43: eger içinde en ufak bi yer bi iz bırakabilmişsen donerr.benimki döndü :) barıştık nişanlandık yarın nikahımız varr..donerse bi şansı hakketmiş olabilir:)

vallaha benim bey geçenlerde ekmek almaya gitti, geri döndü kendisi ama bilemedim şimdi.
giden gitmiştir, benim için bitmiştir, ünlü bir facebook kamyon arkası sözüdür, okuyun, okutturun. sevgiliniz güvercin değil, saldığınızda geri gelmesi için "eğitemezsiniz"

Kavga sirasinda gittiyse belki.

Dusunup, verdigi bir kararsa, o zaman donmez.

Seven adam sevdigi kadini birakmaya korkar biri gelip onun aklini celecek diye.

Sevseydi gitmezdi. Hic bekleme. Donse de baskasini bulamadigi icindir. Sevdiginden degil...

X