• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giden eş, pişman olup geri döner mi ?

Hiç Yoktu Çevremde Görmedim Böyle Bir Şey..
Fakat Aldatıp Gitmiş Dönse Ne Olur Dönmese Ne Olur..
Bence Dönmemesi Daha Sağlıklı..
En Azından Sinirlerin Çok Fazla Bozulmaz..

Dönerse de Onu Kaldıracak Mide Lazım..
Aynı Yatakta Yatmak, Yemek Hazırlamak.. v.s.

Hiç Yoktu Çevremde Görmedim Böyle Bir Şey..
Fakat Aldatıp Gitmiş Dönse Ne Olur Dönmese Ne Olur..
Bence Dönmemesi Daha Sağlıklı..
En Azından Sinirlerin Çok Fazla Bozulmaz..

Dönerse de Onu Kaldıracak Mide Lazım..
Aynı Yatakta Yatmak, Yemek Hazırlamak.. v.s.

olayı yanlıs anlamıssın sen.birlesmek için sormuyorumki ben bunu.sadece pisman olurmu diorum o pismanlığı görmek istiyorum,yoksa aynı yatağa yatma yemek yeme filan yok.

BEncede iğrennnçç zaten donmesı nı de beklemek bıle hata bırak gıdenın cehennemın dıbıne kadar yolu var:)

olayı yanlıs anlamıssın sen.birlesmek için sormuyorumki ben bunu.sadece pisman olurmu diorum o pismanlığı görmek istiyorum,yoksa aynı yatağa yatma yemek yeme filan yok.

eger hıc bır sucun kabahatın yoksa nankorluk ettıyse pısman olur gelır bence...

Keşke Biraz Daha Yumuşak Cevap Yazsaydın..
Bu Ne Şiddet Bacım.. :45::45::45:
Yanlış Anlayamaz mıyım ??:1:

Son düzenleyen: Moderatör:
ve konu sahibi arkadas süreli uyarıyorsun birilerini ben onu söylemedim ben bunu sormadım diye insanlar yorum yapıyorlar sadece yanlış anlaşılmalar olabilir hatta benzer durumlarda yazılabilir illa sorduğun soruya birebir cevap olacak diye birşey yok sohbet ediliyor işte ne güzel

bende bi cevap yazmak istiyorum ama uyarırsın diye korkuyorum:1:

ve konu sahibi arkadas süreli uyarıyorsun birilerini ben onu söylemedim ben bunu sormadım diye insanlar yorum yapıyorlar sadece yanlış anlaşılmalar olabilir hatta benzer durumlarda yazılabilir illa sorduğun soruya birebir cevap olacak diye birşey yok sohbet ediliyor işte ne güzel

bende bi cevap yazmak istiyorum ama uyarırsın diye korkuyorum:1:

alya sadece asıl sormak istediğimi soramadğım için baska tarz yorumlar geliyo ve bende konunun ne olduğunu belirttim kimseye yanlıs biseyde demedim.insanların fikirlerini almak istediğim konu neyse o konuyu anlatmaya çalıstım.ayrıca neden kızayım yabanı değilim sonuçta herkes olumlu yaklasacak die bisey yok konuya.ben genel olarak sordum bu soruyu.

beni,mde eşinden boşanmış bir arkadaşım var eski eşine acık kapı bırakıyor ama adam dönmüyor boşanmalarının sebebi ise kumardı severek ayrıldılar
başka bir arkadaşım da severek ayrıldı evlilik fıtratıma uygun değil diye boşandı ve yine severek ayrıldılar eski eşi sürekli tekrar birleşmeleri için ugrasıyor hemde senelerce arkadasım sevmesine rağmen dönmüyor hatta eski eşi haftaya düğünüm var diye yalan sölemişti arkadasım çok üzülmüştü ama dönmedi yine hala daha evlilik fotografları filan durur
döner mi döner belli olmaz canım....

Bende düsünüyorum tekrar birlesirmiyiz,pisman olur mu,resimleri atsam bir dert saklasam bir dert.

giden kadınsa bitmistir, cünki gidinceye kadar coook sabretmis coook ödün vermistir ama gitti mi dönmez kadın :))

Gelelim soruna canım benim evet 2. kadınla da mutlu olunabilir pismanlık duyar mı duyabilir de her tür hayat ve her tür yasam formu var bunu ancak bekler görebilirsin ama o gittiyse hele bir baska kadın icin gittiyse pisman olmasını bile görmeyi beklemek kendine yapacagın en büyük haksızlıktır gideni göm gitsin göm ki ölsün sende yaralamasın seni daha fazla ..

döner mi bilmiyorum ama dönünce aynı insanı bulamayacağı kesin...

belki uzunca bir süre mutlu olurlar ama anlasmazlıklar oldugunda pısmanlıkta mutlaka olucaktır...bir arkadasım eşi tarafından aldatılmıstı bosanmıstılar.sonra estetık falan derken harika görünümlü bir kadın oldu.bosandıgı esı sımdı kapısının onunden ayrılmıyor.ama faydası yok...

aslında birde sunu çok merak ediyorum mutlaka yakın çevrenizde olmasada duymusunuzdur örneklerini.bi erkek baska bi kadın için karısını yüzz üstü bırakıp gidiyosa sizce onunla gerçekten mutluluğu yakalayabilen çok örnek vardımıdır.yanı diğer kadını ahı yerde kalırmı sizce.mutlu edermi onları..

Yuva yıkanın yuvası olmaz !!!!

yakın bi tanıdığımın kızı evli bir adamla birlikteymiş ve kızın ailesi,adımın eşi bunu öğrendi kıyametler koptu...Kızlarının peşi bırakılsın diye adam tehdit edildi,dövüldü, silah bile çekildi...

Ne yaparsalar yapsınlar kızlarına sahip olamadılar....Kız sürekli adama kaçıyordu ve sonunda adamdan koparmak için istanbulu terk etmek zorunda kaldılar, başka bir ile yerleştiler...

900 km uzağa gidilsede olacağın önüne geçilemiyor malesef...

Bu kaçış 1 sene sürdü ama istanbulu terk etmek bişey değiştirmedi...Kızda adamda birbirlerinde vazgeçmediler diğer şehirde de buldular birbirlerini...

Adamın karısıda daha fazla dayanamadı boşandı eşinden..

Kız adama kaçtı ve evlendiler...Ailesi kızlarını reddetti...

O birbirini deli gibi seven evli adamla genç kızın akibeti ne oldu derseniz....1 SENE SONRA AYRILDILAR, ADAM İLK KARISINA DÖNDÜ :))))

O birbirini çok seven,deli olan evliliğini yıkan adamla, ailesini reddeden kız 1 sene birbirlerine zor dayandılar...

Adam o 1 senelik evlilikte bile ilk eşinin peşinden ayrılmıyormuş meğersem:)))

YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ ARKADAŞLAR !!!!!

VE OLMASINDA !!!!!!!!

Anlaşamamayı anlarım evlenmek gibi boşanmakta haktır...Ama bir başkası bir evliliği bitiriyorsa Rabbimde edenin yanına bırakmıyor...

Ben 4 ay öncesinde 3 aylık ayrılık yaşadım eşimle..
Ben gittim..
o da sen kendin gittin kendin geliceksin istiyorsan dedi..
Dönmedim..
Kararlıydım bitmeliydi..
3 ay ayrı kaldık..
Bana kendin gittin kendin döneceksin diyen adam kapıma geldi arabayla in aşşa gel evimize gidelim ama yok benim kaynanamla sorunlarım vardı bende kalıyordu o yüzden kabul etmedim..
Kafama koymuştum annesiyle bağlarımı koparacaktım ya annesini benden uzak tutacaktı yada bitecekti..
Karar buydu..
Arayı bulmaya çalıştı gel gel dedi sonradan ama yok gitmedim..
İyikide gitmedim gitseydim hiç bişe değişmicekti..
3 ay geçti bi süre aramayan sormayan çocuğunu bile merak etmeyen adam..
Tüm şartlarımı kabul edip tıpış tıpış geldi..
Şimdi annemlerin binasına taşınıyoruz..
İstikrarlı olun..
Bi karar verdiyseniz sonucunu en kötüsünü göze alıp gözünüzü karartın..
Ve o kararın ardında durun..

Alınmış en kötü karar bile kararsızlıkdan daha iyidir unutmayın..:34:

Yuva yıkanın yuvası olmaz !!!!

yakın bi tanıdığımın kızı evli bir adamla birlikteymiş ve kızın ailesi,adımın eşi bunu öğrendi kıyametler koptu...Kızlarının peşi bırakılsın diye adam tehdit edildi,dövüldü, silah bile çekildi...

Ne yaparsalar yapsınlar kızlarına sahip olamadılar....Kız sürekli adama kaçıyordu ve sonunda adamdan koparmak için istanbulu terk etmek zorunda kaldılar, başka bir ile yerleştiler...

900 km uzağa gidilsede olacağın önüne geçilemiyor malesef...

Bu kaçış 1 sene sürdü ama istanbulu terk etmek bişey değiştirmedi...Kızda adamda birbirlerinde vazgeçmediler diğer şehirde de buldular birbirlerini...

Adamın karısıda daha fazla dayanamadı boşandı eşinden..

Kız adama kaçtı ve evlendiler...Ailesi kızlarını reddetti...

O birbirini deli gibi seven evli adamla genç kızın akibeti ne oldu derseniz....1 SENE SONRA AYRILDILAR, ADAM İLK KARISINA DÖNDÜ :))))

O birbirini çok seven,deli olan evliliğini yıkan adamla, ailesini reddeden kız 1 sene birbirlerine zor dayandılar...

Adam o 1 senelik evlilikte bile ilk eşinin peşinden ayrılmıyormuş meğersem:)))

YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ ARKADAŞLAR !!!!!

VE OLMASINDA !!!!!!!!

Anlaşamamayı anlarım evlenmek gibi boşanmakta haktır...Ama bir başkası bir evliliği bitiriyorsa Rabbimde edenin yanına bırakmıyor...
canım kesinlikle haklısın.bende hep bunu savunuyorum.anlasamazsın,kayınvalide filan sorun vs bunlar yüzünden bterse herkes iyi kötü kendi yoluna bakar gider.ama bi baska kadın yada erkek yuvayı yıkıyosa ortada bi masum oluyo,ve onun ahı hiç bizaman yerde kalmaz..

Valla giden eş pişman olur mu olmaz mı bilemem.
Kişiden kişiye, evlilikten evliliğe değişir.
Ama gidenin pişman olacağını, mutlu olamayacağını düşünmek geride kalan için çok yıpratıcı.
Çünkü tam tersi olabilir. Adam çok mutlu hayatına devam edebilir.
Kadın perişan olur, adamın pişman olacağını, gün gelip ayaklarına kapanacağını ve o gün geldiğinde onu affetmeyeceğini böylelikle kırılan gururunu kurtaracağını, intikamını alacağını düşünür.
Hatta kadın bu düşünceyle kendini toparlar, hayatına devam eder.
Ama aklında hep bir gün o pişmanlığı görme umudu...
Sonra ne olur?
Bir bakmış ki adam çok mutlu. Belki yeni eşiyle güle oynaya yanından geçiyorlar.
Düşünsenize o anki yıkımı, hayal kırıklığını...
Allah kimseye yaşatmasın.
O nedenle bir şeyler bitmişse bitmiştir.
Karşı tarafın pişmanlığını görme arzusu tabi ki engellenemez ama bu tarz düşünceleri en kısa zamanda aklından çıkarmalı ayrılan.
Başkasının mutsuzluğunu düşünmektense kendi mutluluğuna odaklanmalı.
Çok tehlikeli düşünceler bunlar, sahibine zarar verir.

Valla giden eş pişman olur mu olmaz mı bilemem.
Kişiden kişiye, evlilikten evliliğe değişir.
Ama gidenin pişman olacağını, mutlu olamayacağını düşünmek geride kalan için çok yıpratıcı.
Çünkü tam tersi olabilir. Adam çok mutlu hayatına devam edebilir.
Kadın perişan olur, adamın pişman olacağını, gün gelip ayaklarına kapanacağını ve o gün geldiğinde onu affetmeyeceğini böylelikle kırılan gururunu kurtaracağını, intikamını alacağını düşünür.
Hatta kadın bu düşünceyle kendini toparlar, hayatına devam eder.
Ama aklında hep bir gün o pişmanlığı görme umudu...
Sonra ne olur?
Bir bakmış ki adam çok mutlu. Belki yeni eşiyle güle oynaya yanından geçiyorlar.
Düşünsenize o anki yıkımı, hayal kırıklığını...
Allah kimseye yaşatmasın.
O nedenle bir şeyler bitmişse bitmiştir.
Karşı tarafın pişmanlığını görme arzusu tabi ki engellenemez ama bu tarz düşünceleri en kısa zamanda aklından çıkarmalı ayrılan.
Başkasının mutsuzluğunu düşünmektense kendi mutluluğuna odaklanmalı.
Çok tehlikeli düşünceler bunlar, sahibine zarar verir.

Katılıyorum arkadaşım.:13:
Ben de o yüzden ne kadar yansam da ağlasam da hep içime akıttım gözyaşlarımı.
Çünkü bir gün onu karşımda mutlu görürsem/duyarsam/öğrenirsem çevremdekiler "aaaaa bu adam sana ne çok aşıktı bak,hemen bulmuş birini,kimbilir ne mutlulular,sana şöyle yapıyordu,bunu alıyordu,kimbilir ona neler almıştır,yapmıştır vs." demesinler diye.:14:
Şu bir gerçek ki erkekler hayatlarına birini almakta zorlanmıyorlar.
Yani adam beni aldattığı kadınla mutlu olmasa,ondan da ayrılır yenisini bulur ne olacak ki!:42:
Oysa ben kendi hayatımı düze çıkarmalıyım ne olursa olsun! O ne durumda olsun ben dik durmalıyım sadece ona değil tüm hayata karşı!:12:

Son düzenleme:
Laalecim,
kesinlikle katılıyorum..

insan evet pişman olmasını istiyor içten içe...
ama olmayacak belki..

buda bir şey mutlu yuvasını bırakan bir adam pişman değil..
o halde ben pişman olurdum onu beklediğime..

herkes için tek dileğim onların pişmansa çok zaman geçmeden pişman olmaları, değilseler de mutluysalar da bunu çok zaman geçmeden belli etmeleri...

ama çok zor değil mi beklemek..içten içe umut etmek.
bir umutla..
hemde sevmişsen çok sevmişsen..

insanız normal bu..
ama dışardakilere belli etmemek lazım..

Katılıyorum arkadaşım.:13:
Ben de o yüzden ne kadar yansam da ağlasam da hep içime akıttım gözyaşlarımı.
Çünkü bir gün onu karşımda mutlu görürsem/duyarsam/öğrenirsem çevremdekiler "aaaaa bu adam sana ne çok aşıktı bak,hemen bulmuş birini,kimbilir ne mutlulular,sana şöyle yapıyordu,bunu alıyordu,kimbilir ona neler almıştır,yapmıştır vs." demesinler diye.:14:
Şu bir gerçek ki erkekler hayatlarına birini almakta zorlanmıyorlar.
Yani adam beni aldattığı kadınla mutlu olmasa,ondan da ayrılır yenisini bulur ne olacak ki!:42:
Oysa ben kendi hayatımı düze çıkarmalıyım ne olursa olsun! O ne durumda olsun ben dik durmalıyım sadece ona değil tüm hayata karşı!:12:

Back
X