giden gencligim (cok zor)

Yanliz6777

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mart 2018
966
796
103
giden gencligime yanarim yasayamadigim yarim kalmisliklarima yanirim
allahim bana yeni kapilar ac gücüm yok kavga etmeye kelimeler dükenti acaba benim icin baska bir hayat ihtimali varmiydi.
kimsenin gunahını almak istemiyorum esim memleketten geldikten sonra aramizda bor duvar olustu sanki

Gençlik benim için artık bir rüya
Nasıl gelip geçti anlayamadimmmm
Gözlerim doldu ne çilelerle
Istediğim gibi ağlayamadimmmmm

Bu şarkı geldi aklıma ve içli içli söledim bende

Gençlik benim için artık bir rüya
Nasıl gelip geçti anlayamadimmmm
Gözlerim doldu ne çilelerle
Istediğim gibi ağlayamadimmmmm

Bu şarkı geldi aklıma ve içli içli söledim bende
ne guzel soylemissin inan olum benim icin en büyük cözün

Biz de suan esimle ayni durumdayiz. İki yabanci gibiyiz. Ayni seyleri hissediyorum
vallahi yazmiyim dedim ama siz hissedin zaten hatta iki yabanci olun şiddet darp saygisizlik kufur hakaret var ama iki yabanci oldunuz aaaa cok şaşırdim gerçekten ayrilmak icin daha ne olmali sizin icin onu merak ediyorum.

giden gencligime yanarim yasayamadigim yarim kalmisliklarima yanirim
allahim bana yeni kapilar ac gücüm yok kavga etmeye kelimeler dükenti acaba benim icin baska bir hayat ihtimali varmiydi.
kimsenin gunahını almak istemiyorum esim memleketten geldikten sonra aramizda bor duvar olustu sanki
Her zaman bir ihtimal vardir. Konu cok havada kalmış daha acik anlatirsaniz yardımcı olunur mutlaka ve unutmayin hic kimse icin hele de bir herif icin ölümü düşünmeye değmez.

Peki şüphelendiğiniz bişey mi var?
Bide onun için doğmadnız, neden onun yüzünden ölmeyi düşünesiniz ki?

Siz eşinizden şiddet görüp fotolarınızı paylaşmamış mıydınız? Dün akşam tesadüfen konunuzu gördüm sanki. Darp raporu al diyenlere babamda uyku apsesi var alamam falan yazmışsınız. Çok alakasız şekilde cevaplarınız vardı. Sonrada konunuzu Muneden kapatmasını istemişsiniz. Bence sizin eşinizle aranızda duvarlardan başka şeylerde var ya neyse. Benim anlamadığım ne yapmak istiyorsunuz? Boşanmak istemiyorsunuz eyvallah ama halinizden de memnun değilsiniz. Bacım sen önce ne istediğine karar ver, bu şekilde konular açıp açıp icraate geçmedikten sonra hayatında değişen birşey olmayacak çünkü.

Siz eşinizden şiddet görüp fotolarınızı paylaşmamış mıydınız? Dün akşam tesadüfen konunuzu gördüm sanki. Darp raporu al diyenlere babamda uyku apsesi var alamam falan yazmışsınız. Çok alakasız şekilde cevaplarınız vardı. Sonrada konunuzu Muneden kapatmasını istemişsiniz. Bence sizin eşinizle aranızda duvarlardan başka şeylerde var ya neyse. Benim anlamadığım ne yapmak istiyorsunuz? Boşanmak istemiyorsunuz eyvallah ama halinizden de memnun değilsiniz. Bacım sen önce ne istediğine karar ver, bu şekilde konular açıp açıp icraate geçmedikten sonra hayatında değişen birşey olmayacak çünkü.
suraya hicimi dökemiyecek sem anlami ne bu sitenin bu bölümün amaci ne yanliz o dediniz olay bir kere yasandi burnundan getirdim emin ol (Her kese tavsiye etmem) elim armut toplamadi

suraya hicimi dökemiyecek sem anlami ne bu sitenin bu bölümün amaci ne yanliz o dediniz olay bir kere yasandi burnundan getirdim emin ol (Her kese tavsiye etmem) elim armut toplamadi
Tabi ki buraya içinizi dökün ama sorun içinizi dökerken insanları kanser etmeniz. Mesela yukarıdaki msjda olduğu gibi. Elim armut toplamadı burnundan getirdim ne demek ki acaba? Kendimi düşünüyorum eşim 1.90 lık kapı gibi adam ben 1.60 ım. Yani eşime karşı elim armut toplamasa ne olur? Tek eliyle adam canıma okur. Siz kendinizi kandırıyorsunuz bence. Dertlene dertlene nereye kadar? Çözüme doğru yürüseniz daha iyi olmaz mı?

Valla kac konunuzu okudum sustum ama artik susamiyorum. Yer dayagi oturursaniz boyle oluyor iste. Demek ki eliniz armut toplamasa da biseye yaramamis bu durum. Yani bu adamdan ne hayir bekliyorsunuz artik siz? Babanin eviymis zaten. Kovsana evden. Atsana hayatindan. Bazen insanlar gercekten kendi kendilerini bile isteye atese atiyorlar. Burda bizler kahrolduk suratinizin o halini gorunce. Sizse yok elim armut toplamadi, yok babam uyku apnesi, yok darp raporu alamam falan filan konustunuz durdunuz. Nedir yani bu adami kiymetli yapan? Adam bildigin vasifsiz karaktersiz ruhsuz duygusuz bisey. Yazik ediyorsunuz kendinize cok yazik.

Mune Mune Mune Mune abla konumu kapatirmisin kapatmadan once bir yorum yapabilirmisin
Valla kac konunuzu okudum sustum ama artik susamiyorum. Yer dayagi oturursaniz boyle oluyor iste. Demek ki eliniz armut toplamasa da biseye yaramamis bu durum. Yani bu adamdan ne hayir bekliyorsunuz artik siz? Babanin eviymis zaten. Kovsana evden. Atsana hayatindan. Bazen insanlar gercekten kendi kendilerini bile isteye atese atiyorlar. Burda bizler kahrolduk suratinizin o halini gorunce. Sizse yok elim armut toplamadi, yok babam uyku apnesi, yok darp raporu alamam falan filan konustunuz durdunuz. Nedir yani bu adami kiymetli yapan? Adam bildigin vasifsiz karaktersiz ruhsuz duygusuz bisey. Yazik ediyorsunuz kendinize cok yazik.
esimin cok hatasi var kabul bosanmakta kolay degil esim zamaninda ailesi sevdikleri tarafindan cok sahipsiz birakilmis bazen bana sarilip agladigi cok tur ESIM kendi aileme bile demistir esimi bazen cok uzuyorum ama inanin cok hirpalandim buranin genel bir sorunu var kadinlar klubunun genel sorunu illa her sey siyah beyaz israrla eski konunda siddet gordugumu hemen bosanman gerektigi soyleniyor bir kere oldu diyorum bedelini odedim diyorum elim armut toplamadi baya korkuttum diyorum diyorum sadece biraz moral bulmak biraz hic dokmek icin yazdim ne bileyim birileri beni anlar derdimi ortak olur dedim pisman oldum BOSANMIYORSAN HER SEYE LAYIKSIN DEMEK NE DEMEK.
Mune Mune abla goruslerin benim icin cok önemli

Back
X