• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

giden geri döner mi

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
ÇOK sevdiğim değer verdiğim en büyük zaafım olan sevgilimfarklı bir ilde inşaat şirketi kurup farklı bir ile yerleşme kararı aldı.
Bunu malesef ben son bir ay kala öğrendim dünyambaşıma yıkıldı.

Şuan farklı bir ilde gel git yapacağı iş yönünden netlik kazanmadığını bu sebeble paylaşmadığını söylemişti.Hem sengelir gidersin hem ben gelirim sonuçta ailem burda dedi .Yaşadığımız şehirden gideceğini söylemişti. bu şekilde düşündüğünü ama ben varsayımolduğunu düşündüm

Gitmeden nce soğuktu aramız limoni i sürekli ben ağlıyordum güvensizliklerim vardı ayrılmatan korkuyordum özlemekten acı çekmekten gerçekten en büyük zaafımdı kendisi.
Gitti tabi yeni iş hevesi ile hp yoğun aramıyor sormuyor.
En son kopma noktası mersin sıcağından gündüz 4 te uyuyacağını söyledi akşam 8 oldu 9 a doğru aradım güç bela açtı telefonu sen nerdesinallah aşkına dedim dememe kalmadı bir küfür bir daha beni arama dedi şok oldum
ısrarla aradım belki 30 kez sinirimden hırsımdan bana ayrılmayacağımıza sözler verip yeminler edip bunu yapması ağrıma gitti en son telefonu açtı bir daha beni arama iki dünya bir araya gelse seninle olmam ;hayatımda başkası var dedi kapattı .
Ben de son mesaj kendisine bunca yıl ardından küfredip aşağılayaak ayrılmak sana yakışmadı asla aramam hoşçakal yazdım .

bir daha ne o aradı ne ben.Yapı gereği sinir hastası denecekkadar sinirli ve kızgınken o an hiç bir şeyi düşünmez ve ağzına geleni söyler .
fakat baktım swarm uygulaması açmış resim koymuş paylaşımlar yapıyor .

Gayet huzurlu keyfi yerinde demek ki .eskiden tabiki kavgamız olurdu en fazla 7 gün sonra arardı .
Tam on gün oldu.ne aradı ne sordu .doğum günümdü dün ne mesaj ne arama .

giden gitsin aman hayatıma yön vereyim demek öyle zor ki .alıştım sarılmasına konumasına sahiplenmesine ;her aradığındaki o heyecanıma şimdi farklı ilde özledim ne kadar kızsamda çok özledim .

ne yapmalıyım döner mi bu adam

yalnız bu ilişkide ben ilgili alakalı sahiplenen taraf o ise özel günleri bile hatırlamaz taraftı .sever kıskanır dı ama iştetipik doğu erkeği .hiç mi özlemez hiç mi merak etmez

bu arada ben biraz baskıcı idim çünkü aldatma vakası yüzünden daha önce ayrıldık ve güvenimi kaybetti bense zzaafım güçsüzlüğüm özrüne inandım barıştım amahep şüphe kaldı içimde son dönemde çok baskıladım .

istediğim pişman olması

Daha da artık gelse hayrı olmaz. Bence sen bittiğini kendine itiraf et. Sizin ilişki mundar olmuş. Erkek ailesinin yanına gidiyorsa, bu şekilde davranmışsa ailenin kendine söylediği biri var demek ki. Düğün dernek haberini alırsanız şaşırmayın. Dönerse de evlilik, flört aşamalarında kaçamak şeklinde yapmak için döner tecrübe ile sabittir :( Allah belalarını versin bunların :/

Siz de sövdürene kadar ugrasmayin bir insanla. Donse ne olacak? Iliskiniz cok mu guzel gidecek saniyorsun. Sana karsi saygisi kalmamistir zaten. Bu kadar yapişan, kendini yerlerde surunduren, kufuredip hala gel dese kosacak birine kim saygi duysun sevsin????
Cok seviyor olabilirsin ama olmuyorsa cekilmeyi de bilin. Kendinizi kucuk dusurmekten baska bisey yapmiyorsunuz.

Aldatılan kadınların affetmemesi gerektiğinin somut bir örneğisiniz.Giden döner mi demek yerine gitsin de dönmesin demeniz gerekir böyle bir durumda.

Aşırı sinirli , küfür ediyor , öncesinde aldatmış , habersiz iş kurup şehir değiştiriyor , aramıyor sormuyor.Kuzum siz iyi misiniz yahu? Takıntı yapmışsınız bu insanı.Aynanın karşısına geçip kendinizden özür dileyin bence.

Olmayacak şeyi oldurmaya çalışınca böyle bir yerden patlıyor işte. Aldatmış bir adam bu bahsettiğiniz, sonrasında da sizin çabalarınızla devam etmiş gibi, öyle anlaşılıyor, zaten hiçbir zaman süper bir sevgili olmamış ki, ayrılmayı bile becerememiş, basmış gitmiş, sonra da kendinden nefret ettirmek istercesine küfrü etmiş, başkası var demiş, yakmış köprüleri. Sizce bunlar yenilir yutulur şeyler mi? Dönse affedip devam edeceksiniz yani? İşte hata bu kafa yapısında. Çok daha önce koyacaktınız tekmeyi. Siz kendinize zaten kötü muamele eden bir adamı reva görmüşsünüz, eee niye yaptıklarına şaşırıyorsunuz şimdi. Döner mi diye düşünmeyin, hayatınıza bakın.

adamı kötülemek için zaten şöyleydi böyleydi ilişkide ben şöyleydim böyleydim diyosunuz. Ee tamam birbirinize zaten uygun değilmişsiniz. İsabet olmamış mı ayrılmanız?

Gerçekten bu adamın daha geri dönmesini mi bekliyorsunuz?
Sizi aldatmış, küfür etmiş daha dönse bile hiç birşey olmamış gibi devam edebilecek misiniz gerçekten.
İlişkinizde birbirinize karşı saygı kalmamış. Kendinize olan saygınızıda yitirmeyin.
Bitmesi isabet olmuş diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun..

daha önce aldatmış affetmişsiniz sürekli kavga ediyormuşsunuz gideceğini bile son ana kadar söylememiş gitmiş aramamış sormamış aslında biraz da siz anlayın diye beklemiş. Böyle bir adam dönmesin zaten eziyet acı çekmekten mi hoşlanıyorsunuz boşverin her zaaf bir gün biter

Bence sen takıntı yapmışsın onu.
Oh ne rahat hayatı var diyorsun belki seni cezbeden budur bilemiyorum da aynılarını yaşadım tek farkla küfür yoktu konuşmalarinda. Doğu erkeģi diyorsun ya hani sana da kötüsü denk gelmişsin. Tekrar geri gelmek istediğinde ben sepetledim hayatımdan hem de egosunu baya bir sarsarak :) çivi çiviyi söker diyorum ;)

Siz de sövdürene kadar ugrasmayin bir insanla. Donse ne olacak? Iliskiniz cok mu guzel gidecek saniyorsun. Sana karsi saygisi kalmamistir zaten. Bu kadar yapişan, kendini yerlerde surunduren, kufuredip hala gel dese kosacak birine kim saygi duysun sevsin????
Cok seviyor olabilirsin ama olmuyorsa cekilmeyi de bilin. Kendinizi kucuk dusurmekten baska bisey yapmiyorsunuz.
Malesef bu geri cekilme isi cogu kadina gore degil

Bence sen takıntı yapmışsın onu.
Oh ne rahat hayatı var diyorsun belki seni cezbeden budur bilemiyorum da aynılarını yaşadım tek farkla küfür yoktu konuşmalarinda. Doğu erkeģi diyorsun ya hani sana da kötüsü denk gelmişsin. Tekrar geri gelmek istediğinde ben sepetledim hayatımdan hem de egosunu baya bir sarsarak :) çivi çiviyi söker diyorum :KK66:
Afferin kiz bole hemcinslerimle gurur duyuyorum valla:) kaldirmayin su adamlarin popolarini:)

çok saçma bir mesaj atmış biraz önce arabanı satıyor musun?
bende cevap vermedim oda yazmadım farz et demiş

Sakin bulaşma azcık kendine saygın olsun . Yazar yine muhtemelen ama sen bitir yapabilirsin bunu . Ömrünü de kendini de böyle biri için heba etme yazık günah .

Güçlü bi duruş sergilemenin vakti gelmiş geçiyor bence artık. Aldatılmışsınız, adam istemediğini belirtmiş bu ısrar niye?
Ki kaçan kovalanır ya zaten. Üstüne düşmeyin bu kadar.

Back
X