• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giden geri gelmeli mi???(mutlaka okuyun)

çocugun yerinde olsam onu asla kabul etmezdim.kizin yerinde olsamda tekrar gidemezdim ayaklarim hep geri geri giderdi galiba.eline saglik güseldisenağlama

erkek kızı affetmez ama hep sever,kız erkeği bir nedenden terk eder o kadar yalnız ve üzgündür ki, o an aç kurtlar etrafını çevreler, kıza ilgi büyüktür etraftan kız da zaten bezgindir hayattan,sevdiğinin tek bir yanlışını görmüştür,ama içine oturmutur hazmetmesi zordu,kızda gençtir,gururu çok yoğundur.yapar hayatının yanlışını aç kurtdan birine evet der istemeye istemeye.çok geçmez pişman olur,çünkü asıl istediği sevdiğidir.öyle sever ki aşkını,hatta evlendiği erkek es kaza kurtluğunu da belli etmiştir artık.bu da kzın içinde yanan pişmanlıkla beraber aşkını da çoğaltr öyle ki ne olursa olsun son kez görme isteğine engel olamaz.sevdiğinin tarafından işler hiç de böyle olmaştır,sevseydi başkasıyla olmazdı der, belki haklıdır kendi tarafından ama kız hayatında kimseyi onu sevdiği kadar sevmemiştir. gurur işte aşığın affetmemesine tek nedendir.BENCE OLAY BÖYLEDİR GİBİME GELİYOR.

bende kızın yerinde olsam giderdim ve gidicemde.. yıllar sonra eğer evlenecek olursam,ilkim, ilk gözağrım (artık eski olan) eşimi son kez görmeden assla evlenmeyeceğim..

senağlama senağlama senağlama ayy agladım wala yaa benım sevgılım de benı terkettıgınde ıntahar edıcektım bı kac ay evvel... hala düşünüyorum

siz çocuğun yerinde olsaydınız onu kabul eder miydiniz ?

yada kızın yerinde olsaydınız sonkez görmeye gelir miydiniz ?

siz olsaydınız nasıl bir karar verirdiniz?

BEN OLSAYDIM ERKEĞİN YERİN DE MADEM BU KADAR PİŞMANIN VE ONU ÇOK SEVİYORUM KABUL EDERDİM KIZI VE YENİ TERTEMİZ Bİ SAYFA AÇARDIM.BEN KIZIN B-YERİNDE OLSAYDIM KESİNLİKLE SON KEZ GÖRMEYE GELİRDİM.ÇOK ÜZÜCÜ YAA senağlama

kız başkasına gitmiş zaten yıllar önce seçimini yapmış.
o kadar çok aşık olsa başkasına gitmezdi.
kızın yerinde olsam gelmezdim.
çocuğun yerinde olsam affedebilirdim. yazık seviyormuş.

Back
X