- Konu Sahibi ooopapatyaaa
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önce sen gittiği için pişmansan bu işin içinden çıkamazsın onu başta söyleyim...gitmek kolay kalmak zordur derler ama sen bu zorluktan kendine ders çıkartabiliyorsan senden şanslısı yok...çünkü bundan sonraki ilişkin için kendi hatalarını görmüş olursun yok ben hatalı değilim diyorsan bundan sonraki ilişkinde de kendini tekrarlarsın bence hayatı fazla ıskalama sağlıktan öte herşey boş bu dünyada ...yazdıklarım tecrübeye sabittir fazla üzülme sonra kaçırdığın günlerine yanarsın ve son söz
RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ HAKKINA HAYIRLI ETSİN
HAKKINDAKİNİ DE GÖNLÜNE RAZI ETSİN....AMİN
şunu unutuyordum erdemli olabilmek güzeldir onun evlilik haberini duyarsan hayır duası et sakın beddua etme kurulmuş yuvanın üstüne konuşmak iyi değidir neticede biz kuluz Rabbim neyin doğru neyin yanlış olacağını bilir hayırlı geceler...
ben de bunu çok düşünürüm.sanırım evlendiğin insanla ilgili birazda.geride kalanı unutturacak özelliklere sahip olması gerekir.yani attan inip eşeğe binersen aklın atta kalır...
Peki ayrilan kisi o anda mesela sizi istemiyor ama yillar sonra hic aranizda geri donen oldu mu ? Yani eski sevgiliniz hic umadiginiz anda aradi mi sizi?
Benim oldu malesef yıllar sonra yüzleşmek zorunda kaldım keşke kalmasaydım şimdi yine eskisi gibi yaralarımı sarmak zorundayımPeki ayrilan kisi o anda mesela sizi istemiyor ama yillar sonra hic aranizda geri donen oldu mu ? Yani eski sevgiliniz hic umadiginiz anda aradi mi sizi?
umarım ilerde eskisi için iyiki beni terkmiş yoksa bu sevdiğimle karşılaşmazdım dedirtecek biri çıkar karşıma ...
umarım ilerde eskisi için iyiki beni terkmiş yoksa bu sevdiğimle karşılaşmazdım dedirtecek biri çıkar karşıma ...