Giden Sevgilinin Ardindan Evlenen,nişanlanan Bayanlar!!!

önce sen gittiği için pişmansan bu işin içinden çıkamazsın onu başta söyleyim...gitmek kolay kalmak zordur derler ama sen bu zorluktan kendine ders çıkartabiliyorsan senden şanslısı yok...çünkü bundan sonraki ilişkin için kendi hatalarını görmüş olursun yok ben hatalı değilim diyorsan bundan sonraki ilişkinde de kendini tekrarlarsın bence hayatı fazla ıskalama sağlıktan öte herşey boş bu dünyada ...yazdıklarım tecrübeye sabittir fazla üzülme sonra kaçırdığın günlerine yanarsın ve son söz
RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ HAKKINA HAYIRLI ETSİN
HAKKINDAKİNİ DE GÖNLÜNE RAZI ETSİN....AMİN
şunu unutuyordum erdemli olabilmek güzeldir onun evlilik haberini duyarsan hayır duası et sakın beddua etme kurulmuş yuvanın üstüne konuşmak iyi değidir neticede biz kuluz Rabbim neyin doğru neyin yanlış olacağını bilir hayırlı geceler...

tesekkürler çok doğru tespitler ve tavsiyeler...umarım artık gönlümdeki gıbı bırısı olur... fisfisfis a.s.

Peki ayrilan kisi o anda mesela sizi istemiyor ama yillar sonra hic aranizda geri donen oldu mu ? Yani eski sevgiliniz hic umadiginiz anda aradi mi sizi?

Peki ayrilan kisi o anda mesela sizi istemiyor ama yillar sonra hic aranizda geri donen oldu mu ? Yani eski sevgiliniz hic umadiginiz anda aradi mi sizi?

boyle bi umudun varsa o umudu yoketmelisin
bitmistir deyip ileriye bakmalisin...
sakın seni birakani bekleme, zaman cok kiymetli

bence bir insanin ister terkedilen olsun isterse terkeden
unutulamamasinin sebebi ondan sonra kalbini en az o sekilde titretecek bir ask yasanmamis olmasidir

evlenmis bile olsaniz bu gercek degismez bence
eskide kalmis bir insan hatirlandiginda iciniz ciz ediyorsa hala onun size yasattigi bazi yegane duygulari ozleyisinizdendir...ozlemiyor olmak icin o duygularin daha guzellerini yasiyor olmaniz gerekir baska biriyle...onla yasadiklarim bir hicmis simdikinin yaninda demeniz gerekir...

o asktan daha kuvvetlisini yasamadiginiz muddetce, o eski ask her hatirlandiginda kalp zamanla azalan ama asla yokolmayan o siziyi duymaya mahkumdur bana kalirsa...

hele ki hala severken ayrilmissaniz sanki o yasanmis guzel anlar duygular, o insanla birlikte olsaydiniz hep o sekilde surecekmis gibi gelir...o insani o guzel anilarla butunlestirip hatirlarsiniz..bir de o erkek biraz kadin ruhundan biraz olsun anlayan biriyse unutmak daha bi zorlasir

oysa ki kimbilir o insana kavussaniz bile o da monotonlasacakti ama kavusulmayan ask bence bitmeyen asktir...

Eğer aşkınız yarım kalmışsa yaşanmamışlıklar varsa zaten sonrasında seversin belki ama aşık olamazsın unutamazsın zaten kalbine gömüp hayatına devam edersin, ama yıllar sonra eski sevgiliyle karşılaşınca hele ki eski mevzulardan bahsettiğin an gömdüğün şeyler su yüzüne çıkıverir ister evli ol ister çocuğun olsun illa için sızlar unutamadığını sadece üstünü örttüğünü anlarsın, ama unutamıyorum diye kendini soyutlayamazsın yeni bir ilişki ile hayatına devam edersin, unutamadım diye ömrün boyunca kimseyi hayatına sokmamak bu biraz türk filmlerinde kalmış bir şey ömrün boyunca imkansız bi şeyin arkasından hala beklemek gibi bir şey unutmak için yeni bir ilişki şart ama sana unutturur mu bence unutturmaz sadece üstü örtülür bi kadın çok severse de kolay kolay unutamaz zaten

giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir ben bu sözden nefret ediyorum nedense hiç sevmedim sevemedim sevememde ....

bi ilişki bittiyse, eğer güzel günler geçirildiyse mutlu olunduysa ...sefayı sürmek varsa cefayı çekmekte vardır elbet kimse kimseyi unutamaz ancak vazgeçer umutlar biter .... herne olursa olsun sevmek çok güzel hani bi şiirde diyo ya sevmek o yokken bile onunla olabilmektir ...sevmek karşılık beklemeden sevmektir nasıl bir anne baba evladını karşılık beklemeden seviyorsa gerçekten yürekten sevmekte onun gibi birşeydir elbette bittiyse herşey umutlar vs ler beklemek saçma ama insan ne olursa olsun içinden gizlice sever o orda kalır hep bi başkası mutlaka sevilir evlenilir çoook mutlu olunur ama o insanın içinde hep kalır bence burda unuttum vazgeçtim vs diyenler var mesela ama bak hatırlıyoruzki yazıyoruz belki kötü ayrıldık belki iyi ayrıldık belki elimizde olmayan nedenlerle 3.şahıslar yüzünden ayrıldık ama ayrıldık hepimizin içinde bi yerde var ve ben eminimki mutlaka iyi bi anısıda var herkeste ....

giden gitmiştir gittiği gün bitmemiştir diyorum ben yani bi süre unutamayabilmen normal

ama emin ol hayatının sonuna kadar böyle gitmez ben eski sevgilimi yolda gördüğümde

oldu nişanlımla dolaşırkende gördüğüm oldu ama en ufak bir kıprıdama olmadı yüreğimde:dance:

sanki ordan geçen herngi bir insandan biriydi bu aslında karşındaki insanı sevebilmen ve

onunda seni sevebilmesi sahiplenmesiyle alakalı hiç bir eski sevgilim aklıma gelmiyor

çünkü nişamlımı çok seviyorum sanki ondan öncesi hiç olmamış gibi:asigim::nazar:

Ne kadar şanşlısın, mutluluğunuz daim olur inş., ama yaşanmamışlıklar demiştim yazımda birini çok seversin ama başka sebeplerden karşındaki insanın dengesizliği yüzünden bir şeyler yarım kalır, iki sevgili olamamışınızdır bile, nasıl unutulur ki bitmemiş ki, demek ki sen soğumuşsun unutmayı başarmışsın belki de nişanlın kadar sevmedin onu ama unutamazsanda hayatına devam etmek zorundasın, karşına çok iyi biri çıkar sana ondan görmediğin sevgiyi fazlasıyla verir o zaman dersin bu benim için fırsat karşılaştırma yaparsın mantığın kesinlikle bu senin diğer yarın der ama yürekle mantık her zaman aynı dili konuşmuyor, ama umutsuz bir şey için ömrünü mü heba edeceksin o zaman karar verirsin yeni bir hayat kurarsın eski yi hiç aklına getirmezsin yüreğine gömersin önüne bakarsın ama geçmişindeki acıyla yıllar sonra yüzleşince insan darmadağın oluyor

7 yıl süren bir ilişkim vardı nişanlıydık 4 yıl önce ayrıldık ondan sonra dogru düzgün bi ilişkim olamadı sevemedim kimseyi çok defalar barışmaya kalktık ama olmadı en son bundan 2 ay önce tekrar döndü bana tabi o bu süre zarfında benden sonra 2 kere başkasıyla nişan yaptı her ayrılışda bana döndü bu son barışmamızda artık benimle evlenme kararı almıştı kabul ettim ama çok sürmeden hayatımdan çıkarttım gördümki hiç degişmemişti bi daha karşıma çıkmamasını söledim ve bitirdim ve hiç pişman degilim
şuan çocukken sevdigim biri vardı ve tesadüfen tekrar bir araya geldik ve şuan görüşüyoruz ve onun yanında çok mutluyum ve bu mutlulugumun sürmesini çok arzuluyorum sanırım ona aşık oluyorum :))))

umarım ilerde eskisi için iyiki beni terkmiş yoksa bu sevdiğimle karşılaşmazdım dedirtecek biri çıkar karşıma ...

insanız elbette oldu.
ama giden gidiyo hakikaten.
zaten eğer karşındaki hakikaten duyarlı ve sana ilgiliyse düşünmene aklına gelmesine fırsat bile olmuyo.
ama şuna inan zaman herşeyi siliyo

Back
X