- 4 Ocak 2018
- 114
- 58
- 13
- 28
- Konu Sahibi Huzurlazim
5 yil suren bi birlikteligimiz oldu . Çok sevmisim hemde cok en yakin arkadasim cocukluk askimdi her derdime kosar birlikte gezer birlikte alisveris yapip film izlerdik yemekler yapardik tum bunlar 4 yıl sürdü askere gidecegi zaman onsuz olamiyacagimi cok hisettirdim o zaman basladi hersey artik beni pek dinlemez hatta kiskanmaz olmustu askerden geldi nisanlanalim dedi tamam dedim kucuk bi ilcedeyiz adi konsun istedik . Nisanlandik ama hic masrafa sokmadim onu simdi insanlarin nisan forograflarina bakiyorumda benimki hayal meyal aklimda ama diyorum hic bisey yapmamisim . Sonra benim ailemi kendi ailesi bilen adam gitti onlari sevmeyen beni doldurusa getirdikleri dusunen insan geldi . Kendisi asiri dindar oldu uyusmadik . Ben farkli seyler bekledim o farkli seyler . Cok doldurusa geldi anne babasi yok ama abisi gibi gordugu insanlar tarafindan iliskide saygi kalmayinca 2 kere nisan atma girisimim onun cabasiyla baristim . Daha sonra bir inat ugruna bitirdim işe girmiyodu geziyodu bos bos artik birlikte vakit geciremez olmustuk ve ailesini arayip herseyi gonderdik bunlar olurken ben pskolojik tedavi görüyordum . Hatirlamiyorum bile sonra kaldiramadim ayriligi don dedim istemedi cok bunalttim cok ustune gittim cok ters tepti istemiyorum bitti baskasini seviyorum kiymetini bilseydin dedi engelledi heryerden gecen tam unuttum dedim instagramdan istek atti sonra beni engelledi tekrar . 1 sene gecti ayrilali kizlar istemiyorum tekrar olmaz biliyorum ama icimde hep bi ukte keske diyorum son bi kez sarilabilsem bi kez karsilikli cay icip sohbet etsek elimden tutsada su sokaklarda yurusek . Ne kadar anlamsiz istekler asla olmayacak ama ben deli gibi istiyorum .bir kez sadece bir kez kiymetini bilememişim o kadar sevip sevilmenin insanlar cok kotu oda cok kotuymus . Ben napcam boyle ?