Gidenler..

Sinemzt13

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
750
612
133

Gidenlerin ardından hayata nasıl bağlandınız.. ?

Giden bir babaysa, bir evlatsa eğer.. ( Babam şubat 2016, kızım aralık 2015 vefat etti )

Ne bileyim normal yaşamınıza tekrar nasıl , ne kadar sürede döndünüz ?

Artık dayanamaz hale geliyor yaşantım, rüyalarım kabus oluyor. Sanki nefes alamıyorum,

alamayacak hale geliyorum..:KK61:

Rabbim sabırlar versin öncelikle.
Bazen yaşanılanların yanında kelimeler kifayetsiz kalıyor malesef.
Hayat acısıyla sıkıntısıyla nefes alan herkes için devam ediyor.
Evladınız için eşiniz için kendiniz için aldığınız nefesin farkında olmanız lazım. Hiçbirsey söylendiği kadar kolay değil biliyorum ama metanetli olmak zorundasınız. Rabbim altından kalkamayacaklarımızla sınamasın bizleri..

Zamanla her şeyin acısı hafifliyor sanırım ya da bana öyle geliyor ve hep derler ya o seni böyle kötü görmek istemezdi diye ,bende sözümü tutup hep güldüm hayatın bir sınav olduğunu düşünürüm her zorluk bir sınavdır ve elimden geldiğince tutunurum her şeyime sana da aynısını öneriyorum.

Canım bu da senin imtihanın demek ki Allah sabır versin acı kayıplar vermişsin ama işte ölenle ölünmüyor hayat devam ediyor hamilesin sanırım bak senin hissettiklerini bebişte hissediyor en azından onun için metanetli olmalısın

Allah sabır versin, bazen hayat kendiliğinden devam ediyor:(
Senden daha kötüleri de var, tüm ailesini kaybedip tek başına yaşayanlar.
Onlara baktıkça acın biraz daha hafifler belki işte belki :(
Başın sağolsun.
Yeni anne olma adayısın. Allah bunu sağ sağlım almak nasip etsin.

Kocanıza tutunun,yükünüzü tek başınıza taşımayın. Yardımcı olsun size,destek olsun.
Çok çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun , söyleyince kulağa çok zalimce geliyor ama malesef dünya dönmeye devam ediyor,tekrardan ayağa kalkmalısınız.
Sizi gerçekten sevdiğini hissettiğiniz insanlarla vakit geçirmeye çalışın.
İki kız annesi yazmışsınız,diğer kızınıza tutunun.. ( :) )
Yani gerçekten ne desem bilemedim Allah sabır versin size,başınız sağ olsun.
Ama eminim ki siz güçlü bir kadınsınız ki kaç aydır buna tahammül edebilmişsiniz.
Biraz daha dayanın ne olur. Her karanlıktan sonra bir aydınlık gelir. En dibe vurduktan sonra daha da batacağınız bir yer kalmaz, tekrardan çıkmaya başlarsınız.
Az kaldı :KK200:

En dibe vurduktan sonra daha da batacağınız bir yer kalmaz, tekrardan çıkmaya başlarsınız.

Dönemsel olarak bu iniş-çıkış tekrarlıyor.

Kısır bir döngü , hep başladığım yerdeyim. Hep ilk gittikleri günde kalmışım da takvim yaprakları azalmıyor gibi.

Dönemsel olarak bu iniş-çıkış tekrarlıyor.

Kısır bir döngü , hep başladığım yerdeyim. Hep ilk gittikleri günde kalmışım da takvim yaprakları azalmıyor gibi.
Çıkmak için çabalıyorsunuz işte. Debelenip çırpınıyorsunuz.
Pes ettiğinizde aynı noktaya dönüyorsunuz ki bu da çok normal ağır şeyler yaşıyorsunuz. Ama bundan daha dibe vuramazsınız yine de.
Affınıza sığınarak bir defalığına mahsus size sen diye hitap edeceğim :
SEN ÇOK GÜÇLÜ BİR KADINSIN,GÜCÜNÜN FARKINA VAR LÜTFEN!

Çıkmak için çabalıyorsunuz işte. Debelenip çırpınıyorsunuz.
Pes ettiğinizde aynı noktaya dönüyorsunuz ki bu da çok normal ağır şeyler yaşıyorsunuz. Ama bundan daha dibe vuramazsınız yine de.
Affınıza sığınarak bir defalığına mahsus size sen diye hitap edeceğim :
SEN ÇOK GÜÇLÜ BİR KADINSIN,GÜCÜNÜN FARKINA VAR LÜTFEN!

Dibin dibini gördüm. Bundan daha ötesi yok.

Hayatımda hep güçlü olmak zorunda oldum. Bu gün bir kere daha hemde daha çok güçlü olmak zorundayım. Farkındayım. Yeniden bir bebeğim, bir kızım daha olacak.

Beni mahveden ise gelmeyecek olanları dönmeyecek olanları çok çok özlemek.

Özlediğinde çaresiz kalmak, resimlerin videoların yetersiz kalması.

Kızımı bir kerecik daha kucağıma alabilsem son kez vedalaşabilsem. Kimse görmese o an karışmasalar. Kıyamadım ki ben onu öpmeye. Ellerinden ayaklarından öptüm hep.

Resmini öptüğünde sıcak değil ki. En son emdiği emziği süt kalmış emzikte. O gece ayağında olan çorabı posetin içinde sıkı sıkı bağladım açmadım.. Kokusu gitmesin diye.

Allahım diyorum bir kerecik babama yine sarılsam, kokusunu çok özledim. Ağzından ismimi duymayı çok özledim. Kızım demesini çok özledim. Baba ne olur gitme dayanamam kaldıramam dedim hep içimden ona...

Zamanı gelmiş gitti

İşte bunların olmayacağını bilmek, çaresiz kalmak yokluklarında... :KK61:

Otrera Otrera Desteğin için çok teşekkür ederim..

Rabbim sabırlar versin öncelikle.
Bazen yaşanılanların yanında kelimeler kifayetsiz kalıyor malesef.
Hayat acısıyla sıkıntısıyla nefes alan herkes için devam ediyor.
Evladınız için eşiniz için kendiniz için aldığınız nefesin farkında olmanız lazım. Hiçbirsey söylendiği kadar kolay değil biliyorum ama metanetli olmak zorundasınız. Rabbim altından kalkamayacaklarımızla sınamasın bizleri..

Allahım sabır versin,dayanma gücü versin inşallah...
Bol bol dua edin.

Zamanla her şeyin acısı hafifliyor sanırım ya da bana öyle geliyor ve hep derler ya o seni böyle kötü görmek istemezdi diye ,bende sözümü tutup hep güldüm hayatın bir sınav olduğunu düşünürüm her zorluk bir sınavdır ve elimden geldiğince tutunurum her şeyime sana da aynısını öneriyorum.

Canım bu da senin imtihanın demek ki Allah sabır versin acı kayıplar vermişsin ama işte ölenle ölünmüyor hayat devam ediyor hamilesin sanırım bak senin hissettiklerini bebişte hissediyor en azından onun için metanetli olmalısın

allah sabır versin canım güçlü ol

sabır dile yaradandan

Allah sabır versin, bazen hayat kendiliğinden devam ediyor:KK43:
Senden daha kötüleri de var, tüm ailesini kaybedip tek başına yaşayanlar.
Onlara baktıkça acın biraz daha hafifler belki işte belki :KK43:
Başın sağolsun.
Yeni anne olma adayısın. Allah bunu sağ sağlım almak nasip etsin.

Kızlar hepinize teşekkür ederim... Çok kötü hissediyorum kendimi desteğiniz için çok teşekkür ederimm... :(

Canım bizim ne zaman gideceğimiz belli değil ki. Günler aylar ne hızlı geçiyor. Elbet özlem olacak ama aynı yolun yolcusuyuz, yokluk olarak düşünme. Onlar önden gitti sadece, biz durakta bekliyoruz hala.

Rabbim sabır versin. Bebişini sağlıkla kucağına al ve ailece çok güzel bir ömrünüz olsun inşallah.

Dibin dibini gördüm. Bundan daha ötesi yok.

Hayatımda hep güçlü olmak zorunda oldum. Bu gün bir kere daha hemde daha çok güçlü olmak zorundayım. Farkındayım. Yeniden bir bebeğim, bir kızım daha olacak.

Beni mahveden ise gelmeyecek olanları dönmeyecek olanları çok çok özlemek.

Özlediğinde çaresiz kalmak, resimlerin videoların yetersiz kalması.

Kızımı bir kerecik daha kucağıma alabilsem son kez vedalaşabilsem. Kimse görmese o an karışmasalar. Kıyamadım ki ben onu öpmeye. Ellerinden ayaklarından öptüm hep.

Resmini öptüğünde sıcak değil ki. En son emdiği emziği süt kalmış emzikte. O gece ayağında olan çorabı posetin içinde sıkı sıkı bağladım açmadım.. Kokusu gitmesin diye.

Allahım diyorum bir kerecik babama yine sarılsam, kokusunu çok özledim. Ağzından ismimi duymayı çok özledim. Kızım demesini çok özledim. Baba ne olur gitme dayanamam kaldıramam dedim hep içimden ona...

Zamanı gelmiş gitti

İşte bunların olmayacağını bilmek, çaresiz kalmak yokluklarında... :KK61:

Otrera Otrera Desteğin için çok teşekkür ederim..

:( o kadar üzüldüm ki..
Ama kendinizi mahvetmeyin lütfen.
Acınızı yaşayın,dibine kadar yaşayın.
Ama kendinizi bu kadar yıpratmayın.
Yani belki de sözün bittiği,ne desem fayda etmeyecek olan bir durumdasınız şu an.
Sahip olduklarınıza tutunun.
Babanız nur içinde yatsın, bence mutludur sizin gibi bir evlat yetiştirdiği için. :)
Size ihtiyaç duyan insanlar var,mutluluğu size bağlı olan insanlar..
Çok güzel günler göreceksiniz inşallah :)
Lütfen ailenize tutunun,bu en iyi ilaç olacaktır.. :KK200:

Size ihtiyaç duyan insanlar var,mutluluğu size bağlı olan insanlar..
Çok güzel günler göreceksiniz inşallah :)
İnşallah.. Dua ediyorum çok dua ediyorum.

Eşim, kızlarım ve ben eskisi gibi çok mutlu olucaz inşallah.. Onlar için ayakta durmam lazım biliyorum.

3 Beden 4 kişilik kocaman bir ailemiz var..

İnşallah.. Dua ediyorum çok dua ediyorum.

Eşim, kızlarım ve ben eskisi gibi çok mutlu olucaz inşallah.. Onlar için ayakta durmam lazım biliyorum.

3 Beden 4 kişilik kocaman bir ailemiz var..
Bir evde anne mutlu olursa eğer,tüm aile mutlu olur.
O güçlü olursa,eşi ve çocukları da güçlü olur.
Aileyi bir arada tutan kadındır.
Siz ve diğer tüm anneler çok kutsal varlıklarsınız.
Ve bir kadınsınız,şahane bir canlısınız.
:KK200:

Kızlar hepinize teşekkür ederim... Çok kötü hissediyorum kendimi desteğiniz için çok teşekkür ederimm... :KK43:

Hamilelikten kaynaklı hormonları etkisi olabilir. Kolay şeylerde değil zaten fakat karnınızdaki minnoş herseyi hissediyor. Belkide geldiğinde bütün yaralarınızı saracak

Çok zor Allah sabır versin öncelikle.

Unutun demiyorum biri baban diğeri kızın.
Annenle sorunların var derken yıpranmış olman normal.

Eşine sarıl onunla paylaş içinden geldikçe ağla tabi rahatla.
Ama bunları acıları sürekli sürekli anımsatma kendine.

Bir bebeğin daha var ve biz etkilendikçe,üzüldükçe etkiliyoruz o minikleri

Back
X