alakası yok
her ayrılıgın ardından bir daha bu kadar sevemem diye düşünüyor, ümidini yitiriyor insan ama Allah o kadar büyük ki :asigim:
şu sözü çok severim;
Allah, doğru kişi ile karşılaşmadan önce yanlış insanlarla karşılaşmamızı istemiştir ki doğru insanı buldugumuzda minnet duygusunu tadalım, şükretmeyi bilelim...
alakası yok
her ayrılıgın ardından bir daha bu kadar sevemem diye düşünüyor, ümidini yitiriyor insan ama Allah o kadar büyük ki :asigim:
şu sözü çok severim;
Allah, doğru kişi ile karşılaşmadan önce yanlış insanlarla karşılaşmamızı istemiştir ki doğru insanı buldugumuzda minnet duygusunu tadalım, şükretmeyi bilelim...
cok güzel,gercek ve dogru bir söz gurbikim:lepi:alakası yok
şu sözü çok severim;
ben onlardan biriyim özlemim, yani unutup yeniden hiç aşık olmamış gibi olan :asigim:
çok üzülüp çok sevmiştim bundan sonra aşık olamam derken, yepyeni duyguların içine gömüp kendimi işte aslında gerçek aşk buymuş diyenlerden biriyim ben de...
unutulmuyor diye bişey yok ben buna inanmıyorum.
sadece iradeli ve kararlı olman gerekiyor böyle bi durumda
ya bana akılwerin ya ama ben unutamıom 5 ay gecti hala ilk günkü gibi sewiom bu gidişle unutamıcam hergün ağlıomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?