Gidersem kalbim yaniyor kalirsam aklim almiyor.....

Sevda_9421

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2018
484
461
53
Merhaba degerli okurlar...kotu bir araftayım..cok mutsuzum...daha onceki konularimda da bahsettigim gibi esimle halimiz cok kotu....herseyi ama herseyi saklama gizleme huyu var icindeiileri asla disariya vurmaz..iyi kötü tutar tutar bir kavgada ağzına gelen küfür ve iftirayı sıralar ben de hayatta küfür bilmezdim şimdi onunla küfürsüz konuşamıyoruz.süreklı gördüğü kadınlara bakar göz çapkınlığı var kendi bile engel olamıyor bu hareketlerine bense bu halıne delırıyorum sinirden söyleyemiyorumda anında kavga çıkar evde bardak çanak kalmaz ..her kavgadan sonra ailesini arar kendini savunur bunun içinde beni karalar durur yerden yere bırakmaz.en çokta yalan söylemesine ve karı kızdan geçememiyişine sınır oluyorm.. ama bütün bunların yanında iyi olduğumuz gunlerde akşama kadar beni defalarca.arar. sorar mesaj atar evden işe işten eve bir sistemi ne onunla ne de onsuz yapamıyorum ..bir akıl verin lütfen

Son düzenleme:
Ah canım ya,işin çok zor.Allah yardımcın olsun.Ama ne güzel söylüyorsun bak sonunuz yok maalesef.Ve giden ömür senden gidiyor.Sağlıklı düşün hatta yardım al bu konuda,ama kalbini değil aklını dinle

Çok uç bir örnek olacak ama Hitler de çok sanatsal bir insanmış, hayvansevermiş, Disney filmlerini seven çocuksu bir tarafı varmış vs vs. Görmek istedikten sonra her insanda iyi özellikler bulunabilir.
Saydığınız iyi özelliklerin ne yazıkki elle tutulur bir yanı yok. Eski eşini aldatmış, kavgacı, tabak çanak kırıyor, sizi yerden yere vuruyor, psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyor...
Siz de gitmeniz gerektiğinizi biliyorsunuz ama bir şekilde psikolojik olarak sinmişsiniz. Seviyorum klişesinin arkasına saklanmayın.

kesinlikle en çokta netlik olmaması bu araf beni mahvediyor...dün kucağında ağladım dakikalarca sensiz de olamıyorm seninle de niye bu ateşe attım beni diye ..dinliyor üzgün bir şekilde sadece..

Son düzenleme:
Görüşünüz için teşekkür edrim aşkımdan ölsemde gitmem gerek..babasını yenı kaybetti şuan annesi resmen bu durumda bırakma onu dedi sizin öneriniz nedir?

Aman iyi korun. Çocuk falan yapma. Biraz birikim yap. Bir kaç ay içinde sessiz sedasız gidip, boşanma davası aç. Bir daha da iletişime geçme.
çok haklisiniz ama aynı ev içinde böyle düşman gibi yaşamak çok zor illaki konuşmak durumu idare etmek zorunda kalıyorsunuz sonra bu da e konuşuyorduk yine nerden çıkardın boşanmayı diyor

Görüşünüz için teşekkür edrim aşkımdan ölsemde gitmem gerek..babasını yenı kaybetti şuan annesi resmen bu durumda bırakma onu dedi sizin öneriniz nedir?
Size bunları yaşatan biri ne durumda olursa olsun arkanızı dönüp gitmelisiniz. Annesi bırakma dedi diye durulmaz. Çok kıymetliyse oğlu alsın yanına birbirlerini teselli etsinler. İnsanlar her gün yeterince sorunlarla uğraşıyor zaten kendinizi mutsuz eden duruma daha fazla katlanmayın. Kendimizi azıcık bile mutsuz, değersiz hissettiren insanlardan en başında uzaklaşabilsek bu noktalara gelmezdi. Kendinizi sevip değer vermezseniz kimse size değer vermez.

aynen öyle çocuğa nafaka göndermeyen aramayan sormayan gitmeyen adam güya çocuk için görüşüyormuş...kadın bunu istemiyor anladığım yoksa istese neler olacak bilmiyorum kadın beni bağlamıyor sınırımı bozan bu boşluğa düştükçe eskilere veya ona ilgi duyanlara yanaşıyor sınır olıyrm

çok haklisiniz.. dimi oğlunu alsın yanına ozmn..anlatıyorm kadına oğlum asla yalan konuşmaz diyor ozmn benmi yalancıyım diyorm..böyle aklım almıyor delirecek gibi oluyorm.. konuyu açınca çok çirkinleşip pisleşiyor nasıl konuyu açıcam ne yapicam bilmiyorum..sürekli iyilik yapıyor sürekli bu durumlarda resmen duygularımla oynuyor

Yukarıda da yazmışsınız adam kendi oğlunu görmüyormuş nafaka vermiyormuş. Kendi canından olan birine bunu bile yapamazken siz daha ne bekliyorsunuz. Sizi öpüp koklaması anlık azmasındandır. Ağır konuşmak istiyorum bir sarsılıp kendinize gelin diye ama belli ki psikolojiniz hiç iyi değil. Aileniz arkanızdaysa onlara gidin davanızı açın. Seni boşayacağım kabul ediyor musun tarzında zaten sorulmaz böyle bir insana. Veya eşyalarını hazırlayıp kapı dışarı edin. İşten geldiğinde eve giremesin. Kendinizi aşığım seviyorum diye kandırmayın. Aşk bu değil. Ayrıca eşinizin annesi “anne” olsaydı size böyle davranmasına göz yumup yanında ol falan demezdi. Böyle bir insanla da ne muhattap olun ne de dinleyin. Bencil olun. Bu kötü bir şey değil.

evet ailesi sadece onu dinler ne arar ne sorar ne gelir ne giderler asla evliliği kurtarmaya uğraşmazlar..hatta ablası benm için işine gelirse gibisinden konuşmaya başlamış...bunlar her gün konuşurlar benm hiçbirşeyden haberim olmaz..çok yorgunum bu boşanma sürecinde güce ve cesarete ihtiyacım var...aileme ihtiyacım var ama çok uzaktalar..geeçekten zor

Eee bir tane iyi yanı yok giderseniz neden kalbiniz yanıyor, neyine yanıyor pek anlayamadım.

Eski konunuza yorum yapmışım yanlışlıkla. Oraya yazdığımı aynen buraya da kopyalıyorum. Memur kadınsınız bu kadar korkmayın. Zira bu adamın değişeceği yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…