- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
Kızlar merhaba 35günlük bir sıpanın annesiyim. Uyku dur durak bilmeden bu 35günü geçirdik bebeğim huysuz bi bebek memede uyuyor yatagına yatırınca cok aglıyor uykular duzensız gazlı bır bebek. Memede olunca problem yok orada sızıyor allahtan. Teyzemin kızının düğünü var benim doğurdugum zamana denk getırmek ıcın erteledıler dugunu benı saymıslar deger vermısler saolsunlar. Agustosun ilk haftası dugun var almanyada oturuyorlar. Esıme dedım sızı yollarım ama ben gelemem dedı (yıllık ıznını dogum ıznıyle bırlestırıp kullandı ıznı yok) dugune annem ben bebegım gıdecegız ama ben bu huzursuz evlatla ülke asırı nasıl gıdecegım (10gun kalacagız) teyzeme gelemem dıyemıyorum herseyı bıze gore ayarlamıslar cok ama cok ayıp olur hem teyzemlere hem dünürlerine. Bu kadar kucuk ve huzursuz bebekle seyahat eden varmı. Varsa ucakta ne yapıyorsunuz nasıl basa cıkıyorsunuz havalımanında ucakta herkesı fiyan fiyan sesiyle rahatsız eder mı mıllet bıze bakar mı dıye dusunmeden edemıyorum. Tavsiyeleriniz varsa alırım