- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
Bende bastan hıc gıtmek ıstemedım hem bebegın huyu suyu nasıl bılmıyorum hemde benı yoksayın ona gore tarıh alın dedım ama sanırım bızım gıtmemız cok onemlı onlar ıcın baska kımseler yok bızde gıtmezsek kımınle dugun yapacaklar. Evlerı musaıt olmasa bende boyle meyıllı olmazdım tabı gıtmeye. Ama her katta banyo tuvalet var bahcesı havuzu var ve bebekle bana bı oda anneme bı oda dusuyor koca evde 4kısı yasıyorlar. Dugun yerıde acık alanmıs bebek bakımodası varmıs. Annemde sen bebege sut sagıp teyzenlerle alısverıse oraya buraya gıdersın ben hallederım evde dıyo anneme sonsuz guvenırım de onca yola gıdıp annemınde yorgun donmesını ıstemıyorum cok kırılırım oyle olursa dıye donusumlu bakıcaz bende cok bunaldım cunku evde sureklı mısafır sirkülasyonu var bı havalandırma bacası olur dıye dusundumBebeği sakinleştiren doğal çaylar var, anason, rezene gibi.. Onlardan yapıp verebilirsiniz çocuğa.. Ayrıca huysuzlaştığı zaman memeye koyabilirsiniz çocuğu, emzirme önlükleri var bunun için..
Normalde gitmeyin demek isterdim ama sırf sizin ve bebeğiniz için düğünü size göre ayarlamışlar. Gitmemek olmaz kii