- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
Sürekli emdıgı ıcın hıc mama vermedım ama mama kesınlıkle yanıma alacagım. Emzıklerden dogumdan once aylarına gore hep cıfter almıstım yıne ıkısını yanıma alırım. Termosunu da bos goturup ucakta lazım olursa sıcak su ıstemek ıcın alcam. Emzırme ortusu bebek arabasız asla gıtmem zaten uyuyunca yatırırım hep kucak cok yorucu olur havalımanındakı koltuklarda. Ayy benımde kafamda delı sorular allah sonumuzu hayretsın sag salım sorunsuz gıdıp gelebılelım ınsallahBebeğim 4 aylıkken fransaya gitmistim ucakla.
Benim bebeğimde anlattiğınız gibi uykusuz surekli ağlayan bir bebekti.
Gidene kadar aklımda o kadar cok soru vardı ki kac kere vazgectim tekrar karar verdim.
Benim düsündüğum kadar zor gecmedi yolculuk hatta zor bile gecmedi.
Benim evde uyumayan susmayan sıpam hem uyudu hem etrafa gulucuk sactı.
oncelikle ben normalde bebegime mama vermeme ragmen yanıma mama almıstım. ucakta emziremem diye. esim hostesten sıcak su istedi biberonun icine ve mama yapip vermistik ucakta. sonra da hemen uyudu yol boyunca. uçak kalkarken ve inerken ağzına emzik verdim.
ayrica turk hava yollari bebekli annelere cok yardımcı oluyor. daha rahat edecekleri bir yere alıyorlar. inerkende hostesler bize cok yardımcı olmuştu.
emzirme onlugumde vardı indigimde bir kosede kullanırım diye düsünmüstüm.
ayrica bebek arabası cok rahat oldu. bebek arabasıyla ucağın kapısına kadar gidebiliyorsunuz kapıda gorevliler katlayıp alıyorlar inişte ise geri veriyorlar elinize.
Simdi düsünüyorumda iyiki vazgecmemisim gitmisim diyorum. Vazgecsem pisman olurdum.