Gıdı, burun, şakak germe operasyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi naz79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

naz79

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
310
315
303
Merhaba arkadaşlar. Aynı anda gıdı & burun ve şakak germe operasyonu yaptırmak istiyorum. Bu konuda bilgi verebilecek olan var mı? Normalde çok korkarım böyle işlemlerden ancak gözümü kararttım ve 2026 ya girerken yeni bir başlangıç yapmak istiyorum tecrübeli arkadaşlar dönüş yaparsa çok sevinirimmm ameliyat süreci nasıldı, çok sancınız oldu mu? Ayrı ayrı yaptırdıysanız bile şu an güncel her bilgi benim için çok değerli

Aman sancı olur geçer 3 güne 5 güne :) önemli olan iyi doktor bulup, doğal bir görünüm elde etmek. Kim var doktor olarak aklınızda

Aman sancı olur geçer 3 güne 5 güne :) önemli olan iyi doktor bulup, doğal bir görünüm elde etmek. Kim var doktor olarak aklınızda
Aytekin hocayı düşünüyorum. Bu şekilde aynı anda bir çok operasyon yapmış. Ancak yorum olarak çok bulamadım

Tecrübeli arkadaşlar yazabilirse içim çok rahatlayacak zira korkak bir insanım normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…