gıdı estetigi

pullubiber

‍‍‍konuşkan üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2015
2.390
3.486
38
Merhaba su anda hastanedeyim esreworldde kamuran bey yapicak amelyatimi.heycanla bekliyorum.korkunc bir gidim var boynum hic yol diyebilirim.lipoyla yag alip germe yapicaklar 15 gunde bandaj takicakmisim.bide lanet bir benim vardi burnumda yatmisken onuda alicaklar:KK76:

Merhaba su anda hastanedeyim esreworldde kamuran bey yapicak amelyatimi.heycanla bekliyorum.korkunc bir gidim var boynum hic yol diyebilirim.lipoyla yag alip germe yapicaklar 15 gunde bandaj takicakmisim.bide lanet bir benim vardi burnumda yatmisken onuda alicaklar:KK76:
Geçmis olsun canım.Umarim başarili bir ameliyat geçirirsin.

ve evdeyim.korkunc bir yuz bandi takiyorum altta bangajim var ise giderken bandi cikaricam.dun aksam doktorum bandajimi cikardi yenisini takti o arada gordumki cenemin altindaki 2.çene arik yok:KK45: kamuran bey harika ilgili bir doktor.sali gunu kontrolum var kulagimin altinda dikisler var morluklarim var ve yuzum cok sis tamamen iyilesme 1 ayi bulucakmis.Esteworldun tek kotu yani isleri bittimi bitiyosun.aksam orda kalicaktim sonra saat 9 da biri geldi kanamali hastamiz var odaya ihtiyacimiz var sizi taburcu edelim diyip resmen sepetlediler.

Merak edeblere soyliym gidilipo ve iple germe 3500tl odedim.yazin goguslerimi yaptirmak istuyorum onun icinde 7000 fiyat verdi fakat dediki isterseniz gogus arti liposction ve karin germe yapalim 12bin tl de hepsine fiyat verdi.

Bugun dikislerim slindi boynumun tam ortasinda bir morluk var hatta yesillik diyelim:KK16: kulaklarimin hizasinfa minicik kirmizilik var baska da iz yok Onlarda gececek zaten:nazar:ve en guzeli artik 2. çenem yok:KK76::KK76:

Bugun dikislerim slindi boynumun tam ortasinda bir morluk var hatta yesillik diyelim:KK16: kulaklarimin hizasinfa minicik kirmizilik var baska da iz yok Onlarda gececek zaten:nazar:ve en guzeli artik 2. çenem yok:KK76::KK76:
Merhaba bende gıdı operasyonu düşünüyorum. Sizin operasyonunuz üzerinden epey süre geçmiş. Şu anki durumunuz nedir herhangibir şikayetiniz var mı? Doktorunuzu önerir misiniz?

bende gıdımı aldırmak istiyorum ama ameliyattan çok korkuyorum, eğer sizin için sakıncası yoksa eski ve yeni halinin fotografını paylaşırmısınız?

Selam cok olmus ama cevap vereyim eski fotografim yok malesef soyle soyliym 2.çenem vardi korkunctu.amelyattan korkmayin cok memnun kaldim iyiki yaptirmisim bosuna senelerce oyle gezmisim.Bu arada gidiyi almiyorlar lipolazerle yag dokusunu yok ediyolar.sonra 15 gun bandaj takiyorsunuz ki korkunc gorunuyo bunu soyliym.O bandaj sarkma olmamasi icin sart.hatta ben yatarken 1 ay daha takmaya devam etmistim.simdi hamileyim 13kg aldim ama hala yuzum minicik :) çenemin altinda minicik bir iz var ama ben bile goremiyorum once elimle hissederek bulup oyle bakiyorum aynada :) doktorumuda kesinlikle tavsiye ediyorum ama genel olarak o kurumda hasta degil musterisiniz.Diger calisanlar bunu hissettiriyor isleri bitince o müthis ilgi aninda kayboluyor bunu bilin

Benim amelyattan sonra gidim yoktu iyilesme dedigin bi morluk vardi boynumun tam ortasinda oda 10 gunde filan gecmisti
Canım büyük geçmiş olsun. Bu kadar memnun olmana senin adına sevindim. Bende üç ay önce gıdı lipo oldum. Benim gıdım öyle Karşıdan çok belli olacak kadar çok değildi ama beni çok rahatsız ediyordu. maalesef Çene altındaki yağlanma gitti fakat iki yan tarafta biraz yağ kalmış bu defada sanki Yüzüm yaşlı ve sarkık gözüküyor. Rica etsem bana özelden gidinin yeni halini bana gönderebilirmisin?

Canım büyük geçmiş olsun. Bu kadar memnun olmana senin adına sevindim. Bende üç ay önce gıdı lipo oldum. Benim gıdım öyle Karşıdan çok belli olacak kadar çok değildi ama beni çok rahatsız ediyordu. maalesef Çene altındaki yağlanma gitti fakat iki yan tarafta biraz yağ kalmış bu defada sanki Yüzüm yaşlı ve sarkık gözüküyor. Rica etsem bana özelden gidinin yeni halini bana gönderebilirmisin?
Su anda hamileligimin 9.ayina girdim yuzum yanaklarim cok sistigi icin anlamazsin ama benimde yanlarim vardi beni rahatsiz etmedi oralara cok fazla girmiyorlar cene cizgisi kaymasin diye

yaaa bende düşünüyodum. Ama yorumunu görünce korktum. Çok zaman olmuş umarım görürsün bana özelden foto atar mısın yaa:KK43: yaptırmasam mı ?

Merhaba, Ben 45 yaşımdayım, 25 yaşında bir kızım var. hem burun estetiği hem de gıdı vaser liposuction yaptırdım, aynı ameliyatta 2 doktor yaptı. Gıdı estetiği yapan Dr Cengizhan Ekizceli. Burnumdan memnunum (nihat kaya). Fakat dün gıdı için biraz tedirginim. Dün Dr Cengizhan beye kontrole gittim, iyileşme iyi, bunlar normal, 1 ay sonra gene bakalım dedi. 9. günüm bugün, biliyorum çok erken. İlk başta boynumun sol tarafı çok şişti, 2.gün indi ve boğazımı iple sıkmışlar gibi mordu. Korse takıyorum, gün gün düzeliyor. Benim cildim de oldukça kalitesiz. Dr un dediğine göre sarkma fazla olduğu için çok uğraşmışlar. Şimdi o morluklar epey geçti, genel görünümünden memnunum ama boynumun çene altı hizasında 5 tane çökme gibi, dalga gibi bir şey var. En az 3 ayda boyun düzeliyormuş. Kızım ilk günden beri sabah akşam korseyi çıkarıp, boynumu havalandırıyor ve 10 dakika masaj yapıyor, bu masada doktorun verdiği merhem ve sarı kantoron yağına ek, ben soğutucu krem ve Vela contour denilen bir serum da kullanıyorum. Bilmiyorum, tecrübeli arkadaşlar bir şeyler yazsın lütfen. Şimdi ameliyatsız halimi, ilk yapıldığı ilk üç gün ve bugün çekilen fotoları paylaşacağım, zaten hemen anlaşılıyor

Eklentiler

• Screenshot_20200727-185609.png
    Screenshot_20200727-185609.png
    325,8 KB · Görüntüleme: 1.007
  • PhotoGrid_1600336130285.jpg
    PhotoGrid_1600336130285.jpg
    625 KB · Görüntüleme: 1.085
  • PhotoGrid_1600336211132.jpg
    PhotoGrid_1600336211132.jpg
    568,9 KB · Görüntüleme: 1.127
gıdı lipoda da yapıldı bana, şuan 25,günümdeyim.17. Gün itibari ile inanılmaz bir dalgalanma söz konusu,size de böyle olmuşmuydu? Olduysa nasıl başa çıktınız ya da düzel di mi? Düzeldiyse ne kadar sürenizi aldı merak ediyorum.Çok soru sordum kusuruma bakmayın ama yüz ameliyatı çok psikolojik bi durum evde delirmek üzereyim 😕

Eklentiler

• F56B6404-8071-4038-82F2-E8E12D0EE598.jpeg
    F56B6404-8071-4038-82F2-E8E12D0EE598.jpeg
    85,6 KB · Görüntüleme: 1.167
merhaba, 2 gün sonra bende yaptırıcam, yazılanları okuyunca korkmaya başladım, umarım sıkıntısınız olur

gıdı lipoda da yapıldı bana, şuan 25,günümdeyim.17. Gün itibari ile inanılmaz bir dalgalanma söz konusu,size de böyle olmuşmuydu? Olduysa nasıl başa çıktınız ya da düzel di mi? Düzeldiyse ne kadar sürenizi aldı merak ediyorum.Çok soru sordum kusuruma bakmayın ama yüz ameliyatı çok psikolojik bi durum evde delirmek üzereyim 😕
Merhabalar. Çok geçmiş olsun. Liposuction sonrası oluşan dalgalanmalar şu anda ne durumda ? Düzelme oluyor mu?

X