• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gidim mi gitmim mi

O sizi dusundugu icin gelme demis. Bence gitmelisiniz. Ben ne olursa olsun giderdim.

Bebekle hastaneye gitme enfeksiyon riski var ama annen çıkacağı zaman onu alıp eve goturebilirsin ve evdede yardımcı olabilirsin annene

Ben yalnız gidip yalnız çıkmıştım. Evde de hic zorlanmadim cunku hic ağrı olmadı. Ki benim yaram baya büyükmüş doktor öyle söylemişti.
Sadece operasyonu yapabilmek icin yerlestirdikleri alet biraz aci veriyor yakarken hicbisey hissetmiyorsun. Çünkü rahim hissiz bir organ. Doğum yapabilmek icin öyle yaratılmış.
Anneniz gelmeyin diyorsa onu dinleyin bende kimseyi istememistim. Sonra görmeye gidin. Ameliyat degil zaten. Ameliyathanede yapilan bisey degil.

4 aylık bebeği mümkün mertebe hastaneye sokmayın, mikrop kapmasın, anneniz ısrarla gelmeyin diyorsa gitmeyin... zaten bahsettiğiniz yakma veya dondurma işlemi ameliyat sayılmaz...benim teyzem rahim perde ameliyatı oldu, aynı gün yürüyerek çıktı hastaneden, evine gitti..

Yara dondurma yakma filansa hiç gerek yok .Hic bisey hissetmiyorsunuz .Sonrasinda adet agrisı gibi bisey oluyor.

4 aylık bebeği geceden birine bırakmak makul bir öneri değil de ben de 4 yaşında diye okudunuz diye düşündüm
Benim kizim 2 haftalikti.babam ameliyat olacakti.eski esim oturup cocuk bakacak biri olmadigi icin gidip teyzeme biraktim geceden sut sagip verdim.annem gelme dedi kardesim gelme biz variz dedi.
Ne demek gelme babamdan bahsediyoruz dedim gittim.
Onun icin bana makul geliyor.1 geceden hic 1 sey olmaz.tabi ki fikrinize saygi duyuyorum.

Back
X