Gıdınızdan iz bırakmadan kurtulmanın yolu

Estetikport

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
206
14
0
35
İstanbul

Yüzde yaşlılığa dair bütün izler makyajla kamufle edilebilir, ancak 40'lı yaşlardan itibaren sık kilo alıp verme, yerçekim, yaşlılık, ailesel yatkınlık gibi nedenlerle çeneden boyuna kadar olan gıdı bölgesinde başlayan gevşeme ve sarkıklık hiçbir makyaj yöntemiyle kapatılamaz, kişinin yaşını ele verir. Hatta daha yaşlı bir yüz ifadesi katar.

Gıdı estetiğini iz bırakmadan toparlayan lazer lipoliz yöntemi Amerika'da katıldığımız Cutting Edge Estetik Cerrahi Sempozyumu'nun da önemli konularından biri oldu. Dünyanın önde gelen estetik cerrahları, başarılı sonuç vermesi nedeniyle bugünün ve geleceğin gıdı toparlama yöntemi olarak lazer lipoliz üzerinde hemfikir oldular. Lazer lipoliz yöntemiyle yaptığımız gıdı toparlamada, bu bölgedeki yağ hücrelerini patlatarak yok ediyoruz. Mini bir kesi izinden bunu gerçerleştirdiğimiz için dikiş ya da iz olmuyor. Kısa sürede toparlanan gıdı bölgesi ve cilt dokusu, kişiyi kesinlikle olduğundan 10 yaş daha genç gösteriyor.

http://www.sabah.com.tr/Saglik/2013/12/30/yeni-yontemlerle-1014-yas-genclesmek-mumkun

Eki Görüntüle 949529

Son düzenleme:
anmemin bir arkadaşı yakın bir tarihte hem yüzünü gerdirdi hem de gıdısını aldırdı. keşke fotoğrafını koyabilseydim de görseydiniz... gıdı gitmiş evet ama boynundaki fazlalık duruyor. orantısız ve çirkin bir görüntü oluştu maalesef. yani çene altı mükemmel dümdüz oldu fakat çeneyle boyun arasındaki geçiş o kadar absürt ki eski hali daha güzeldi. üstelik ameliyatını çok meşhur bir doktor gerçekleştirdi. yüze müdahale etmeden önce bir değil bin kere düşünmek gerek.

antalya da en iyi yüz estetiğini yapan doktor kim acaba?

Selamlar Akdenizada07,

Bir doktor olarak, doktor seçiminizde mutlaka tecrübe arayın. Hiçbir tavsiye, hiçbir güleryüz estetik cerrahın tecrübesinin yerini dolduramaz. Tecrübeli ellere kendinizi emanet etmeniz, operasyon sonrasında yüzünüzü güldüren sonuçlar almanız demektir..

Sevgiyle kalın..

Doç. Dr. Tayfun Türkaslan

yüz estetiği konusun da tecrübeli bir doktor arıyorum ankara da, yag enjeksiyonu düşünüyorum yanak ve göz çukuruma... siz hangi şehirdesiniz Tayfun bey ...?

Son düzenleme:
yüz estetiği konusun da tecrübeli bir doktor arıyorum ankara da, yag enjeksiyonu düşünüyorum yanak ve göz çukuruma... siz hangi şehirdesiniz Tayfun bey ...?

Selam Karamlk,

İstanbul'dayım ben. Avrupa yakası Beşiktaş Fulya'da muayehanemiz. Anadolu ve Avrupa yakalarındaki belli başlı hastanelerde operasyonlarımızı gerçekleştiriyoruz. İstanbul'a gelirseniz, tanışmak dileğiyle..

Sağlıkla kalın.

Merhaba
Benim de çok kilom olmamasına rağmen küçüklüğümden beri gıdı sorunu yaşıyorum acaba gıdım yağ değil de vücut şeklinden dolayı kas olabilir mi çünki bayağı sert bir gıdım var😔 bi de ankarada bu işi yaptıran arkadaşlar varsa görüşlerinizi alabilir miyim?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doktor bey diyabet hastaları bu tarz işlemler yaptırabilir mi? (tip 2 )

eğer gıdıya değil de karın bölgesine düşünüyorsa sorun olur mu?

teşekkürler

doktor bey diyabet hastaları bu tarz işlemler yaptırabilir mi? (tip 2 )

eğer gıdıya değil de karın bölgesine düşünüyorsa sorun olur mu?

teşekkürler

Sorun olmaz. aksine özellikle vücut çevresinde biriken yağlardan kurtulmak tip 2 diyabet ile mücadelede size avantajlar sağlayacaktır.

Sevgiyle kalın..

Acaba bu işlem ne kadar sürüyor ve işlemden sonra gıdımızdan kurtulmak için ne kadar süre beklememiz gerekiyor bileniniz varmı ??

Udurum icin foto vsrmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…