- 30 Kasım 2013
- 1.805
- 1.943
- 333
- Konu Sahibi babyblueforever
Kar da yağsa yollar kapanmiyosa git gel yapin ama yollarsa sıkınti oluyosa ev tutun en azindan kişın rahat olursunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayalimi yaşamışsınız desem❤Ben de ilk tercih yapacağım zaman çok yazmıştım karadenizi ama başka bir yer geldi.
İnanırım. Ben sonra oraları turla gezdim ve çok sevdimKeske olabilseymis ama nasip.Atanmissiniz ya o onemli.Izmirde dogup buyumus ve hayatinda atanana kadar köy görmemiş biri olarak gecirdigim en guzel 5 senem dogu karadenizde o kirsal köyde geçti.❣
Çalışan bir insan olarak dakikaların bile kıymeti oluyor benim gözümde. 45 dk yol gidene kadar iş yerinin dibinden ev tutar o sürede karnımı bile doyurmuş olurdum en basit örnekle. Kışın erken kararıyor hava ben göze almazdım. Ailevi durumunuza da bağlı şimdi maddi olarak maaşınız size kalacaksa bakın hayatınıza.Universitesi yok bu bahsettigim yerin haliyle apart da yok sansima. Memurlar da ev tutarmis ya da gider gelirlermis.
8'de isbasi.
Buradan gidip gelen birilerini ayarlayacagim benzin parasi vs. halledilerek.