• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gidiyormuş :(

Cocoholi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
43
0
286
Bursa
ayrılalı uzun zaman oldu ... onu hiç düşünmüyorum sanıyordum. artık sevmiyorum içim kötü olmuyor diyordum. beni aramamsı sormaması barışmak istememsi artık anımı yakmıyordu en azından ben öyle düşünüyordum....ama duydumki başka bi şehre gidiyormuş geri gelmyecekmiş..... anım çok yanıyor meğer bana onla aynı şehirde olmak bile yetiyormuş ...:(

ayrılalı uzun zaman oldu ... onu hiç düşünmüyorum sanıyordum. artık sevmiyorum içim kötü olmuyor diyordum. beni aramamsı sormaması barışmak istememsi artık anımı yakmıyordu en azından ben öyle düşünüyordum....ama duydumki başka bi şehre gidiyormuş geri gelmyecekmiş..... anım çok yanıyor meğer bana onla aynı şehirde olmak bile yetiyormuş ...:(

artık kendini üzme cnmmm başka çaren yok zor ama :26::26::26::26:

artık kendini üzme cnmmm başka çaren yok zor ama :26::26::26::26:

üzülmüyorum sanıyordum canım....herşey geçti bitti diyordum ama öle değilmiş kendimi kandırdığımı görünce dahda kötü oldum onu düşündüğümden daha çok seviyormuşum

arayamam ki yanına gitim kaçtı aradım cvp vermedi bir kere bile kimseye benden bahsetmedi istemiyorki beni

Gittiğini yeni öğrendigin için bu kadar etkilenmişsindir.. Yokluguna alıştıysan, başka şehirde olmasınada alışırsın.. Sıkma canını.. Her şey gönlüne göre olsun inşAllah ... :70:

Gittiğini yeni öğrendigin için bu kadar etkilenmişsindir.. Yokluguna alıştıysan, başka şehirde olmasınada alışırsın.. Sıkma canını.. Her şey gönlüne göre olsun inşAllah ... :70:

başladıımız şehre gidio :(

Uzun süre sonra ondan haber almak seni etkilemiş olmalı. Şehir değiştiriyor olması da sanki onu tamamen kaybediyormuşsun gibi hissetmene sebep oldu sanırım ama ha orası ha burası. Burda onu görüyor muydun ki bence oraya gitmesi çok bir şey değiştirmez...

tekrar biraraya gelmenizin imkanı yoksa öylesi en hayırlısı olur

Uzun süre sonra ondan haber almak seni etkilemiş olmalı. Şehir değiştiriyor olması da sanki onu tamamen kaybediyormuşsun gibi hissetmene sebep oldu sanırım ama ha orası ha burası. Burda onu görüyor muydun ki bence oraya gitmesi çok bir şey değiştirmez...

haklısın canım sanırım öle oldu ama ne bilim aynı şehirde oldumuzu bilmek bile huzur veriodu

bi insanı sevdiğinde keşke hep oa senin onu sevdiğin ibi seni sevse keşke herşey peri masallarındaki gibi bis ve sonsuza denk mutlu mesut yaşadılar dense :(

Back
X