Gidiyormuş...

Eski konularınızı okudum, niye bilmiyorum şöyle bir his doğdu içimde.Bence biraz zaman geçince ikinizde pişman olup barışacaksınız gibi geldi.Size tokat atma konusunu da okudum ben olsam o an sizin gibi hissetmezdim,oturup ağlamışsınız ikiniz de,artı, sizden ayrılmak istemediği için sinirine yenik düşüp şeytana uymuş. Neyse herşeyin hayırlısı, zamana bırakmak lazım.

Haklisiniz birşey diyemiyorum.
Ama işte...
Hep boyleydim ben.
Hep güçsüz, kimseyle küs kalamayan bi çocuktum.
Hala da öyle.
Şimdi kendimi sucluyorum.
Keşke hic tanismasaydik...
Adini bile bilmeseydim

Sen şimdi sadece kendne odaklan,hayatında yeni bir sayfa aç.
Her ne yaşadıysan,hem kalbinden hem beyninden sök at olurmu.
Şunu unutma kimse senden daha değerli yada önemli değildir..
Bir büyüğün olarak geçmişi asla ve asla düşünme aklına bile getirme diyorum..

Eski sevgilim..
4 aydir ayriydik haberlerini alıyordum.
Ayni mahalledeyiz sonuçta.
Karsilasmayalim diye yolu uzattigim adam başka şehre tasiniyormus.
Bu aksam yola cikiyormus arkadaşlarıyla.
Duyduğumdan beri kendimde değilim.
Bildiğin gidiyormuş.
Hem de tatil şehrine. Orda yasayacakmis artik
Gözlerim doluyor içim çekiliyor.
Offf

sevıyorsan gıt konus bence..valla ben gıderdım yanına gıtme yada benı de gotur derdım...yanı bısekılde tacız ederdım :D

Elbette bunu isteriz ama gerçekten onu da anlıyorum.Sonuçta ilklerini biriyle yaşamış.Zor geliyor insana ama temennim bu dönemi atlatıp toparlanması.Bir de sadece tek derdini anlattığı insanmış Ceylin'in evde de problemler var denize düşen yılana sarılır gibi ona sarılmış,onda nefes almış biraz olsun ama o da sırtından bıçakladı resmen.Çok görmüyorum ben şu an ki ruh halini..

Zaman alacak belki ama,bir yerden çaba gösterecek unutmak için,ailesinde ne yaşıyor bilemem ama..
Başka birinden medet ummak derdine ne kadar çare olur bilemem,gerçi yanlış birisinden bulmuş çareyi..

Onu tanidimda 13 yasindaydim ben.
15 yasinda basladi bizim iliskimiz .
7 sene sürdü.
Aşk istedigi kadar azalsin ama aliskanlik var birde.
Onu hesaba katan yok.
Yeri geliyor sigara yi birakamiyor insan...
Çok tesekkur ederim .
Elbette bunu isteriz ama gerçekten onu da anlıyorum.Sonuçta ilklerini biriyle yaşamış.Zor geliyor insana ama temennim bu dönemi atlatıp toparlanması.Bir de sadece tek derdini anlattığı insanmış Ceylin'in evde de problemler var denize düşen yılana sarılır gibi ona sarılmış,onda nefes almış biraz olsun ama o da sırtından bıçakladı resmen.Çok görmüyorum ben şu an ki ruh halini..

Ama işte...
Hep boyleydim ben.
Hala da öyle.
Adini bile bilmeseydim

Ceylin hayati akisina birak...

Baskasiyla evlenecek vs diye dusunup kendini uzecek senaryolar uretme lutfen..belki de donup dolasip kapina gelecek?

Ayrilik her zaman her seyin sonu demek degil. Eger ikiniz de dogru insansaniz birbiriniz icin ben inaniyorum ki yolunuz kesisir tekrar. Ha o baskasiyla mutlu olursa gidip zaten ikiniz birbirinz icin olmamissnz demektir.

Bu yuzden birak gitsin... Dunya uzerinde hicbir sey sebesiz degil ne yapsan da her sey olacagina varir ... Kendini uzmemeye calis...

O kadar isterim ki.
Keşke lise yillarina donsem.
Hic tanismamis olsam...
Çok tesekkur ederim...

Sen şimdi sadece kendne odaklan,hayatında yeni bir sayfa aç.
Her ne yaşadıysan,hem kalbinden hem beyninden sök at olurmu.
Şunu unutma kimse senden daha değerli yada önemli değildir..
Bir büyüğün olarak geçmişi asla ve asla düşünme aklına bile getirme diyorum..

Ama işte...
Hep boyleydim ben.
Hala da öyle.
Adini bile bilmeseydim

Hayır tüm bu bahaneleri kabul etmiyorum kendi adıma.
Kendini geliştirmek ve yetiştirmek adına hiç bir şey yapmadan "ben güçsüzüm,yazık bana ühühühü vah vah"
İyi o zaman böyle devam et çocuğum.
Yarın yaşıtlarının güzel bir hayat yaşarken kafanı taşlara çok vurursun.

Biliyormusun bu hissettiklerini çok iyi anlıyorum, diğer bir sadist de benim... Bazen aklıma geliyor, gelmiyor değil zorlaniyorum, nefes alamıyorum, kalbim sıkışıyor... Ama sonra kendime geliyorum yaptığı kötülükler bir bir gerçeği tokat gibi vuruyor yüzüme.. Sana o tokatı atmayacaktı, bunun bahanesi olmaz ya öyle ya soyle yok öyle. Gidiyormuş bence sevin gözden ırak gönülden de ırak zira.

Ama işte...
Hep boyleydim ben.
Hala da öyle.
Adini bile bilmeseydim

Her şeyin bir nedeni var, her şeyde bir hayır var.
Sürekli telkinler vermelisiniz kendinize, bu şekilde yaşanmıyor sonuçta..

Öyle olsa keşke...
Biliyormusun bu hissettiklerini çok iyi anlıyorum, diğer bir sadist de benim... Bazen aklıma geliyor, gelmiyor değil zorlaniyorum, nefes alamıyorum, kalbim sıkışıyor... Ama sonra kendime geliyorum yaptığı kötülükler bir bir gerçeği tokat gibi vuruyor yüzüme.. Sana o tokatı atmayacaktı, bunun bahanesi olmaz ya öyle ya soyle yok öyle. Gidiyormuş bence sevin gözden ırak gönülden de ırak zira.

birileri gitmezse yenilere yer acılmaz
kim bilir belkide onların yerine daha yakışıklısı daha ıyısı tanışır olmazmı

Back
X