• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gidiyorum Bütün Aşklar Yüreğimde

Hayır kavga anında değil..
neden hiç şansımız kalmadı sevmiyormuyuz dedim..severek neden ayrılmak zorundayız dedim boşanma şartlarını konuşurken çok sakin..
ben artık sevmiyorum seni dedi çok sakin hemde.. hiç öyle bunu derken gözlerinde üzüntü göremedim..
istemiyordu o andn sonra yapacak hiçbirşeyim kalmadı ki
insan büyük kavgalar edip okadar laf söyleyip yinede affedebiliyor gözlerinde ki pişmanlığı gördüğünde..
ama hiçbir üzüntü kırıntısı yoktu ki..
çok rahat sanki herhangi bir konu konuşuyormuşuz gibi söyledi..
şaştım kaldım
diyecek tek lafım kalmadı..

canım benım cok üzüldüm ,hep bı ümit vardı aslında barısıcaksınız gıbı gelıyordu hep..
sancılı bir döneme gırıceksın ama gececek ..
insallah bı an once kötü günlerını atlatırsın cnım .Allah yardımcın olsun.

Hakınızda hayırlısı olsun umarım barışma imkanınız olur diyeceğim bir yuva kolayına kurulmuyor tabiki..

Peki seni sevmeme nedeni ne olabilir bişe diyormu peki şu sebebten sevmiyorum seni diye...

ben yeniyim ; selam hepinize cok uzuldum durumuna seni herhalde en ii ben anlarım bende bosanma aşamasındayım cunkü nedensiz bir evlilik daha yıkılıyor malesef.... ama 5 aydır yıkılmsın diye dua ediyorum ama olmadımı olmuyor işte kaç senedir evlisin sorabilirmiyim.

hakkinda hayirlisi olsun
Arkana bakmakdan korkma yüzles kendine ders cikar agla kendi mahkemeni yap kalemi kir ve ondan sonra bakma geriye bi daha
sorunu olan arkadaslara uzun uzun yazilarinla dikkatimi cekmistin güclü ve mantikli yaklasimlarinla.
Senin yasadigin $eri hayra yor bu senin icin yepyeni tertemiz sayfa herseyin bundan sonra sadece senin belirliyecegin gücüne güc güvenine güven katicak Bundan sonra Senin isteklerin dogrutunsda yönlendirebilcegin bi ders bi imtihan olarak görmeye calis canim.:71:

ben yeniyim ; selam hepinize cok uzuldum durumuna seni herhalde en ii ben anlarım bende bosanma aşamasındayım cunkü nedensiz bir evlilik daha yıkılıyor malesef.... ama 5 aydır yıkılmsın diye dua ediyorum ama olmadımı olmuyor işte kaç senedir evlisin sorabilirmiyim.

2 buçuk senedir evliyim son 5 aydır bende yıkılmasın nolur toparlanalım diye dua ediyordum ama bu 5 ay içinde hep arkamda olan bana sabret diyen eşim şimdi yanımda bile yok..
bilmiyorum soğumuş...

sebebi yok çok severken yaşadığımız olumsuzluklar onu benden soğutmuş..
zaten seviyor olmamız yetmiyormuş biz hiç anlaşamıyormuşuz o yüzden bitsinmişr artık..
bana istediklerimi veremezmiş bunun için ömür boyu tartışıp durucakmışız
bu konuşmalar düne yada bugüne ait değil
2-3 ay önceki büyük kavgalarımızın boşanma kararını alıp sadece kararımızdan emin olma zamanını bekleme anına ait konuşmalar
bu bekleme anında ne olduysa sevgisi bitmiş işte kalmamış..
gözüne öcü gibimi gözüktüm naptım..
aynı evde iki yabancı gibi yaşıyorduk belki düzeliriz diye buna bile katlanıyordum ama bu bile onu benden soğutmuş demekki..

ne diyeyim allah onun gönlüne göre versin ne kadar o beni sevmesede ben onu hala deli gibi seviyorum ama sevmeyen birinin yanında sığıntı da olamam..
acı çekiyorum yaşayanlar bilir ve önümüzdeki 1 aydan korkuyorum açıkçası
annemde üstüme gelecek halden anlamayacak yoracaklar beni..
niye niye yiyecekler beni..
telefonda anneme özetle ayrı eve çıkarma kararından vazgeçti bende beraber oturmak istemiyorum ondan ayrılıyoruz anne dedim şaşırmadı beklediğim bişeydi odanı hazırlıyorum sana dedi hiç öyle sağda solda oyalanma gel yanıma
canıma yoldaş olursun dedi.. ne olur geldiğimde bunaltmayın beni dedim..
okadar işte.. annemle çok konuşmadım babamın sesini duydum..
eğer bu akşam gelebilirse gece alırım ben dedi..
babam şehirdışında çalışıyor haftaiçi evde yok annem evde tek kardeşimde şehirdışında okuyor..
okadar çantaylada eve gitmem çok zor olur
zaten gün içinde annem çalıştığı için anahtarımda yok
akşamada kalmak istemem tek başıma çantalarla ordan oraya hırpalanmak
açıkçası arkamda hiçbirşeyimi bırakmak istemiyorum kimse tek bir laf etmesin diye..
götüremeyeceklerimi atacağım
kalanlarıda eşim getirecekmiş paketleyip hazırlıyorum..
bir ton şey hazırlamıştım ayrı eve çıkınca kullanacağım diye..

öncelikle geçmiş olsun çok zor bi durum olsa gerek
aklıma şu geldi başka biri mi var yoksa eşinin hayatında
çok özür diliyorum sadece aklıma geleni belirttim
bi erkek karısına sen sevmiyorum diyorsa bunun altındaki neden ne çok önemli
sizin şüpheleriniz varmı bu yönde?????

canım oncelıkle hakkında hayırlsı olsun o yaptıgından utanıp gelır ınsallah bı gun kapına kopek gıbı o zamanda sen soylersın ben senı sevmıyorum dıye ne kadar acı verıcı bı durum okudum butun yazını allah yardımcın olsun ama hayat yaşamaya deger kımse ıcın uzulme agla ıcını rahatlat sonra kafanı dagıt getıme aklına onu hersey senın ıcın hayırlısı olsun canım

öncelikle geçmiş olsun çok zor bi durum olsa gerek
aklıma şu geldi başka biri mi var yoksa eşinin hayatında
çok özür diliyorum sadece aklıma geleni belirttim
bi erkek karısına sen sevmiyorum diyorsa bunun altındaki neden ne çok önemli
sizin şüpheleriniz varmı bu yönde?????

Bu sorulacak soru mu şimdi :20:

Ayrıca ne bilsin...

Kaldı ki bir erkek "istemiyorum" dedikten sonra nedeni çok mu önemli...

Son düzenleme:
Hayır kavga anında değil..
neden hiç şansımız kalmadı sevmiyormuyuz dedim..severek neden ayrılmak zorundayız dedim boşanma şartlarını konuşurken çok sakin..
ben artık sevmiyorum seni dedi çok sakin hemde.. hiç öyle bunu derken gözlerinde üzüntü göremedim..
istemiyordu o andn sonra yapacak hiçbirşeyim kalmadı ki
insan büyük kavgalar edip okadar laf söyleyip yinede affedebiliyor gözlerinde ki pişmanlığı gördüğünde..
ama hiçbir üzüntü kırıntısı yoktu ki..
çok rahat sanki herhangi bir konu konuşuyormuşuz gibi söyledi..
şaştım kaldım
diyecek tek lafım kalmadı..

canım bu sözün üzerine inan yapacağın söyleyeceğin hiç bişey yok sana düşen çekip gitmek zorda olsa kabullenmek... seni sevmeyeni sen hiç sevme allah karşına seni mutlu edecek sana değer veren birini çıkarır bu acılarıda unutursun inaşallah...

Punchshe canım ne olur bırakma kendini.
Bu meseleyi aylardır konuşuyoruz ve hep dedik kocana bağlı diye.
Madem vazgeçmiş...
Boşver be güzelim!
Sen çok güçlü bir kadınsın!
Bunu da atlatırsın!

canım dunyanın sonu degıl uzme kendınıı degısıklıkler bul gıt kafanı dagıt işe gıt eger calısmıyosan zamanla gecıcek bu kotu gunler emın ol muzık dınlersende sakın slov falan dınleyıp uzme kendını o yaptıgından utansın

kahretsin ya başka bi kadın falan yok keşke olsada onu suçlasam kızsam bağırsam bunun içinmiydi desem ama yok..
herşeyini bildiğim bir adam her şeyini yahu..
hotmaili yok
pc de msn bile yüklü değil facebookunun şifresi var her şeyinin şifresi var bende zaten hep evde çalışmıyor şuanda 1 aydır yoğun dükkan arama durumundalar sabah abisiyle çıkıyor akşam 5 te abisiyle geliyor.. herşeyini bildiğim hiçbirşeyini gizlemeyen bir adam aldatıyormu acaba diye tek birkez bile aklıma takılmadı..
bitti işte hemde nedensiz..
yok aslında büyük nedenli

ben kayınvalidemle oturmak istemedim..
o nekadar annesinin yanlışlarını ayıplarını görsede annesini tek bırakmak istemedi..
ben üsteleyince .çok gelen abisinden bunalınca adam soğudu işte
ailesi yüzünden benden soğudu..
sanki yıllar sonra yaşlandığında abisi bakacak her işini abisi yapacak.. annesi yanında olacak sanki 20-30 yıl sonra..
bugünün yarınıda var

kızgınlığım bu yüzden gerçek bir sebebimiz yoktu bu mesele dışında didişmekten başka
her benim üzülüşümde lütfen sabret 4-5 ay diye beni teselli adam gitti yerine başka bişey geldi..
ama şüphelerim var bir konuda
annesi antalyaya gitti giderken büyük bir tartışma yaşandı.. güya benle konuştu annesi oğlu evde yokken ben gelene kadar ne yapacaksanız yapın boşancaksanız boşanın boşanmayacaksanız ben böyle surat çekemem dedi..
bende oğluna şikayet ettim.. herkese boşanacağımızı mı anlatıyorsun diye
annesiyle büyük tartıştı..
15 günlüğüne gitti antalyaya 1 aya yakındır gelmedi..
oğluna beni göndermeden eve gelmeyeceğinimi söyledi naptı.. gönder onu mu dedi..
artık ne yaptıysa başında normal geçen günler böyle sonlandı
dün gece onuda sordum kem kümledi.. yalanladı ama..
ama işte..
dedim annen mi gönder diyor o gitmeden gelmem mi diyor hayırdır dedim.. niye gelmedi annen dedim..

böyle işte..yüzünede söyledim burayada yazıyorum
eğer anne böyle birşey diyerek ikimizin arasına girdiyse ve bu konuda 3 gramlık kul hakkım varsa helal etmiyorum bu yüzden yıkılmış sayıyorum yuvamı dedim.. işte niye beddua ediyosunda etmiyosunda dedi..
bende beddua falan etmiyorum sen söylemedi diyorsun için rahat olsun dedim söylemediyse bişey yok dedim.. ama yok söylediyse bilmiyorum dedim söylediyse bu konudaki kul hakkımı helal etmiyorumm dedim kızdı falan bişey diyemedi..
onunda senin üstünde hakları vardır falan dedi.. benimde vardır ben onları helal ediyorum dedim sadece bu konudakini helal etmiyorum dedim.. yoksa bişey yok..
varsada allah yukarda biliyo sen yok desende var desende allah şahittir dedim gizlesende gizlenmez merak etme dedim.. öbür dünyada hesaplaşırız demediyse günahını alırım ne güzel işte dediysede o düşünsün dedim..

ah canım ahhh bu kayınvaldeler ne edıyolar edıyolar..sen merak etme guzelım sende bılıyosun eger bır payı varsa yanına kalmaz..sen elınden gelenı yaptın o kadar cok konsutuk kı bu durumları..aylardır konusuyoruz...bır bagınızz yok kaynananın elı ayagı tutuyo..sen sımdı gıdıyosun oglunun yuvası yıkılıyo ınsan uzulur cabalar sewerek evlendınız sonucta ama bılıyorum kı kaynanalar ıstedıklerı olmayınca gozlerı kararır..herseyı yaparlar..yasadık yasıyoruz..bu saatten sonra sen bır sey ıcın asla pişman olma sen elınden gelenı yaptın...aynı durumları yasıyorum senle ve zamanında o kadar konustuk bunun samımıyetıyle soyluyorum bunları..bılmıyorm hatırlıyo musun kocam o aksam gelmeseydı bu ıs bıtmısti.esınde o sevmıyorm dedıgı anları asıl sen gıdınce oyle bır yasayacak kı bak gor sen...pısman olacak..SENIN ICIN HAYIRLISI OLSN NE OLURSA OLSUN..

konunu takip ediyordum..
kayınvalidenin aynı evde olmasına gerek yok.
Eşinin üzerinde ne kadar hakimiyeti var bu önemli..
bu dönemi daha çok yeni yaşadım...
Berbat bir kalp ağrısına tutulmuştum sanki..

üçüncü şahıslar yüzünden bir yuvanının dağılması o kadar acı ki..
erkekler şunun farkında değiller.
o yüzden bu süreci iyi değerlendiremiyorlar.
Bizler 2ay-3ay bir süre üzülürüz. Adapte olamayız..
onlar tekrardan bekarlık günlerini bulduklarından çöl ortasında vaha bulmuş gibi olurlar.
2ay-3ay bir süre farkına varmazlar. Sonra birden dank eder.
Erkek kurusu ve anası modeli şeklinde yaşadığını. Meğer ne kadar yalnız olduğunu.
Senin yerinin çok farklı olduğunu farkeder.
Ama sen çoktan yeni hayatının düzenini kurmuş olursun.

umarım aklı en kısa sürede başına gelir.
Umarım akıllı adamdır da.
neyi kaybettiğinin farkına varır.

aklı başına gelse ne olur ki..
bugün bana deseki hadi barışalım gitme
annemler beni burda bırakmaz ki anne ben gelmiyorum barıştık desekte arabaya atlar gelirler beni burdan alırlar..
kaç zamandır üzülüyorum gözümün yaşı bitmiyor onlarda dayanamıyor sonuçta evlatları ağlarken mutlu olamıyorlar ki..
ama off
beni öyle bunaltacaklar ki oraya gittiğimde biliyorum ilk 1 hafta birşey demeyecekler üzgünüm diye
sonra hep biz sana dedik mutlu olamazsınız dedik sen onla yapamazsın dedik diye vır vır vır başlayacaklar..

Aile geçindirmeyi , aile olmayı annesini memnun etmekten ibaret sanan ,
Kendisine karısıyla çocuğuyla bir yuva kurmak yerine ,
Karısını çoluğunu çocuğunu annesinin hayatına dahil etmekten başka fikri olmayan ,
En ufak zorlukta annesinin eteği altına kaçan adamdan ne köy olur ne kasaba.
Şimdi yaşadığın haksızlığı , verdiğin emeğin , kurduğun hayalin en sevdiğin tarafından paramparça edilişini kabullen , ağla , bağır , haykır ama yalnız kalma lütfen.
Zaman herşeyin ilacı oluyor.
Bir de keser dönüyor sap dönüyor , o günler de gelir.

ilk zamanlar bılmeyenler falan bısye demz ama duyunca sormayan kalmaz hıc dusunmezler bu kıza sorunca uzulurmu nasıl olur dıye bıde onun derdı olur kızda ya zor bı durum valla allah yardımcısı olsun ınsanın aılesı gıbı olmuyo ya ne olursa olsun

Of yaaa ne kadar çok yuva yıkılıyor bu sıralar...
Bu kadar mı zor karşılıklı fedakarlık?
Hani kadın zayıftı?
Hani korunmaya ihtiyacı vardı?
Erkekler böyle ahkam kestikten sonra neden kadınlarına ilk onlar zarar veriyor?
Madem korunmaya muhtacız onların gözünde bizi kendilerinden korusalar ya

canım dostum, birtanem benim.
okudum çıktım, okdum çıktım, yazamadım birşey. ne diyebileceğimi bile bilmiyorum ki...
hani içimden geleni soruyorsan acaba diyorum, gerçekten içinden geldiği için mi söyledi yoksa sana şok etkisi yaratarak buzları eritmek mi istedi ama sonra annemleri de aramış diyince söyleyecek söz bulamadım birtanem.
kalbim, dualarım, tüm iyi dileklerim seniinle....
atma içine... atma....

Back
X