ben yeniyim ; selam hepinize cok uzuldum durumuna seni herhalde en ii ben anlarım bende bosanma aşamasındayım cunkü nedensiz bir evlilik daha yıkılıyor malesef.... ama 5 aydır yıkılmsın diye dua ediyorum ama olmadımı olmuyor işte kaç senedir evlisin sorabilirmiyim.
2 buçuk senedir evliyim son 5 aydır bende yıkılmasın nolur toparlanalım diye dua ediyordum ama bu 5 ay içinde hep arkamda olan bana sabret diyen eşim şimdi yanımda bile yok..
bilmiyorum soğumuş...
sebebi yok çok severken yaşadığımız olumsuzluklar onu benden soğutmuş..
zaten seviyor olmamız yetmiyormuş biz hiç anlaşamıyormuşuz o yüzden bitsinmişr artık..
bana istediklerimi veremezmiş bunun için ömür boyu tartışıp durucakmışız
bu konuşmalar düne yada bugüne ait değil
2-3 ay önceki büyük kavgalarımızın boşanma kararını alıp sadece kararımızdan emin olma zamanını bekleme anına ait konuşmalar
bu bekleme anında ne olduysa sevgisi bitmiş işte kalmamış..
gözüne öcü gibimi gözüktüm naptım..
aynı evde iki yabancı gibi yaşıyorduk belki düzeliriz diye buna bile katlanıyordum ama bu bile onu benden soğutmuş demekki..
ne diyeyim allah onun gönlüne göre versin ne kadar o beni sevmesede ben onu hala deli gibi seviyorum ama sevmeyen birinin yanında sığıntı da olamam..
acı çekiyorum yaşayanlar bilir ve önümüzdeki 1 aydan korkuyorum açıkçası
annemde üstüme gelecek halden anlamayacak yoracaklar beni..
niye niye yiyecekler beni..
telefonda anneme özetle ayrı eve çıkarma kararından vazgeçti bende beraber oturmak istemiyorum ondan ayrılıyoruz anne dedim şaşırmadı beklediğim bişeydi odanı hazırlıyorum sana dedi hiç öyle sağda solda oyalanma gel yanıma
canıma yoldaş olursun dedi.. ne olur geldiğimde bunaltmayın beni dedim..
okadar işte.. annemle çok konuşmadım babamın sesini duydum..
eğer bu akşam gelebilirse gece alırım ben dedi..
babam şehirdışında çalışıyor haftaiçi evde yok annem evde tek kardeşimde şehirdışında okuyor..
okadar çantaylada eve gitmem çok zor olur
zaten gün içinde annem çalıştığı için anahtarımda yok
akşamada kalmak istemem tek başıma çantalarla ordan oraya hırpalanmak
açıkçası arkamda hiçbirşeyimi bırakmak istemiyorum kimse tek bir laf etmesin diye..
götüremeyeceklerimi atacağım
kalanlarıda eşim getirecekmiş paketleyip hazırlıyorum..
bir ton şey hazırlamıştım ayrı eve çıkınca kullanacağım diye..