Gidiyorum, yoksa gitmemeli miyim?

Okumak istediğim bölüm reklamcılık. Bugün ona tepkisi ne olacak diye gitmeyeceğimi söyledim. Düşündüm ki belki ben çok istediğim için bunu söylediğim de "ama çok istiyorsun, beim yüzümden gitmemezlik yapma vs" der diye ama çok sevindim falan dedi. Gel diyorum gittiğim yerde iş buluruz. Yok diyor ufak şehirlerde ne kazanacağım ki diyor. peki gittiğimde bulursam sana iş gelecek misin diyorum. Çok saçma olur oraya çalışmaya gelmem, ben istanbul'da hayat kurmak istiyorum diyor. Orta yol arama derdinde değil ki. Seneye kazan gel diyorum. Seneye de kazanacağım belli mi ki diyor. Herşeyden vazgeçmiş durumda resmen. Sen gittikten sonra burda da çalışamam eve kapanırım diyor. Sensiz bir şey yapamam diyor. Ne yapacağımı şaşırdım yani :/

Okumak istediğim bölüm reklamcılık. Bugün ona tepkisi ne olacak diye gitmeyeceğimi söyledim. Düşündüm ki belki ben çok istediğim için bunu söylediğim de "ama çok istiyorsun, beim yüzümden gitmemezlik yapma vs" der diye ama çok sevindim falan dedi. Gel diyorum gittiğim yerde iş buluruz. Yok diyor ufak şehirlerde ne kazanacağım ki diyor. peki gittiğimde bulursam sana iş gelecek misin diyorum. Çok saçma olur oraya çalışmaya gelmem, ben istanbul'da hayat kurmak istiyorum diyor. Orta yol arama derdinde değil ki. Seneye kazan gel diyorum. Seneye de kazanacağım belli mi ki diyor. Herşeyden vazgeçmiş durumda resmen. Sen gittikten sonra burda da çalışamam eve kapanırım diyor. Sensiz bir şey yapamam diyor. Ne yapacağımı şaşırdım yani :/

ilk ve son yorumunuzu okudum, aradaki yorumlari okumadim. bu secenek cok basit, yani erkek arkadasinizi secerseniz ve olurda isler ters giderse tekrar sansinizi deneyip tekrar okulu kazanabilirisiniz, cok zor degil. ama size sadece duygu somurusu yapan, sizin geleceginizi, hayallerinizi hic birsekilde dusunmeyen, sizinde yazdiginiz gibi ortayol bulmaya hicbirsekilde yanasmayan birine ne kadar guvenebilirsiniz? isin dogrusu adam sizin iliskinizi degil tamamen kendini dusunuyor... evet hepimiz hatalar yapiyoruz, yasadigimiz onca seye ragmen sevdiklerimizden kopamiyoruz, bende suan bu kaosun ortasindayim. ama hatalarinda yapilma yeri vardir... kendinizden bu kadar buyuk bir odun vermeyin, bu noktada karsinizdakinin daha buyuk adimlar atmasi lazim. tabiki yeri gelince sizde adim aticaksiniz, ama o olay bu okuls ecimi degil. biz ne dersek diyelim karar sizin, ama bu basit duygu somurulerini sevgi sanmayin nolur.

Kusura bakmayın ama ben sinir oluyorum erkeklerin bu hallerine.

Şu durumda ayağınıza köstek değil, size DESTEK olmalı.
GÜÇLÜ olmalı.
Bir YOL bulmalı.

Yapamam, edemem bir erkeğe asla yakıştıramadığım sözler.

"Seneye kazanıp ben de yanına geleceğim, üzülme sen." diyeceği yerde sizden fedakarlık bekliyor.
Hem evlenme fikri kötü bir fikir değil.
Kendinizi hazır hissediyorsanız okurken de evlenebilirsiniz, okuduğunuz yerde iş bulabilir.

Tüm bunlara razı değil de sizi dizinin dibinde istiyor.
Toparlayıcı olması gerektiği halde dağıtmaya çalışıyor.

Allah yardımcınız olsun, aldığınız karar hayırlı olur umarım ikiniz için de.

bugüne kadar her anınız birlikte geçmiş, hep canım cicimli yaşamışsınız
birlikteyken zaten aşk kime tatlı gelmez ki?
bir de aşkın acı boyutu var ki, o da birbirinden uzaktayken özlem çekmek..
önemli olan bedenler uzakken kalpleri yakın tutmakdır. aşk budur.
okumaya git, hem hayatını kurtar, hem de bu sizin aşkınız için bi sınama olduğunu düşün.
bir ömrü birlikte geçirecekseniz, 5 yıl nedir ki?

Back
X