Gidiyorum

dokunmakalbme

HERŞEY TERS GİDİYOR :((
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
745
1
16
Çorum
daha evvelki kouşlarımdan atnırsınız şimdi bu olaylara bişey daha eklendi dayak yedim hemde boş yere elim yüzüm mosmor gözüm kandolu ağlıyorum affettim dedim pişmanım dedi ama içime sinmedi uyuyamadım gecelerce şimdi kardeşim gelcek beni alcak arkadaşlar ne yapcam bundan sonra ben o kadar aptalım ki beni bu hale sokan o adamı düşünüyorum hala

daha evvelki kouşlarımdan atnırsınız şimdi bu olaylara bişey daha eklendi dayak yedim hemde boş yere elim yüzüm mosmor gözüm kandolu ağlıyorum affettim dedim pişmanım dedi ama içime sinmedi uyuyamadım gecelerce şimdi kardeşim gelcek beni alcak arkadaşlar ne yapcam bundan sonra ben o kadar aptalım ki beni bu hale sokan o adamı düşünüyorum hala

canım neden dövdü ki seni!!!!:47: nasıl böyle bişeye hakkı var...!!!

eski konularından birini hatırlıyorum oda eşinin kendi oğluna küfür öğretmesiyle ilgili ve birden bahsetmesi...sorunlarınlarınızın detayını bilmiyorum:19:

ama dayak hiç hoş karşılanacak bişey değil elbette:47:

kardeşin seni alsın biraz kendini toparla derim ben...

bacım önceki yorumlarını bilmiyorum ama şuanki yazını gördüm şok oldum... sanırım eşin seni bu hale getiridi.. sen onu bıraksanda o senin peşini bırakacakmı ? eğer evetse lütfen arkana bakma ... çocuk varmı ?

Son düzenleme:
canım neden dövdü ki seni!!!!:47: nasıl böyle bişeye hakkı var...!!!

eski konularından birini hatırlıyorum oda eşinin kendi oğluna küfür öğretmesiyle ilgili ve birden bahsetmesi...sorunlarınlarınızın detayını bilmiyorum:19:

ama dayak hiç hoş karşılanacak bişey değil elbette:47:

kardeşin seni alsın biraz kendini toparla derim ben...

korkuyorum ama neden olcak yalan söledi bende yakaladım sinirlendi az kalsın öldürecekti boğdu resmen bende kaç gündür sakladım cumartesi gecesi oldu bu olay sonra af diledi affettim sözde ama gecelerce uyuyamıyorum acıdan odadanda dışarı cıkamıyorum kafam karma karışık kardeşim geliyo yolda kızımıda alcam gitcem artık

korkuyorum ama neden olcak yalan söledi bende yakaladım sinirlendi az kalsın öldürecekti boğdu resmen bende kaç gündür sakladım cumartesi gecesi oldu bu olay sonra af diledi affettim sözde ama gecelerce uyuyamıyorum acıdan odadanda dışarı cıkamıyorum kafam karma karışık kardeşim geliyo yolda kızımıda alcam gitcem artık

hem yalan söylüyor hem dövüyor nasıl bişeydir bu ya hem suçlu hem güçlü...

sen dayak olayından sonra hazmetmeye çalışmışsın canım ama zor inanki insan soğuyor eşimden önce 4 senelik bir ilişkim vardı tapıyordum o adiye,birgün bana şiddet uygulayınca herşey bitti aşık olduğumdan utandım resmen...!!!

kızınıda al korkmada canım ne yapabilir ki sen gittikten sonra...eğer tehdit felan ederse de suç duyurusunda bulun...

bacım önceki yorumlarını bilmiyorum ama şuanki yazını gördüm şok oldum... sanırım eşin seni bu hale getiridi.. sen onu bıraksanda o senin peşini bırakacakmı ? eğer evetse lütfen arkana bakma ... çocuk varmı ?

bırakmaz bence ama korkuyorum kardeşim çok sinirlendi gizlice alcak beni evden çok korkuyorum kızım var onuda alcam

hem yalan söylüyor hem dövüyor nasıl bişeydir bu ya hem suçlu hem güçlü...

Sen dayak olayından sonra hazmetmeye çalışmışsın canım ama zor inanki insan soğuyor eşimden önce 4 senelik bir ilişkim vardı tapıyordum o adiye,birgün bana şiddet uygulayınca herşey bitti aşık olduğumdan utandım resmen...!!!

Kızınıda al korkmada canım ne yapabilir ki sen gittikten sonra...eğer tehdit felan ederse de suç duyurusunda bulun...

yüzüm gözüm zaten belli gecmedi kaç gündür içim acıyo inanın ki ağlamaktan yazamıyorum az kalsın öldürcekti boğarak beni ölcektim sonra yaşadığıma dua ettim ama şimdi affedemiyorum

yüzüm gözüm zaten belli gecmedi kaç gündür içim acıyo inanın ki ağlamaktan yazamıyorum az kalsın öldürcekti boğarak beni ölcektim sonra yaşadığıma dua ettim ama şimdi affedemiyorum

hala şişse yüzün gözün derhal darp raporu al aleyhine kullanırsın ...canım ağlama lütfen allah büyük...

Önceki yorumlarını bilmiyorum canım ama bir insanın eşim dediği iyi günde kötü günde yanında olacağım diye söz verdiği insan nasıl olur da el kaldırabilir şiddet uygulayabilir.Buna enim mantığım sığmıyor.Düşünmene değmez bence eşin bile olsa.O çünkü senin hak etmediğin bir duruma maruz bıraktı.Eğer snei ona bağlayan bir bağ yoksa arkanı dahi döneme bence ona.

Sana vuran elleri kırılsın. Onu da biri tekme tokat dövse de anlasa bir kadının nasıl acı cekebileceğini.

Keşke uzman yardımı alabilsen. Cünkü böyle bir olayı yasarken sen sacma seyleri kafana takıyorsun, pazartesi actığın konu gibi. Kafan cok karısık. Allahtan sifa dilerim.

:53: :47: Pislik!!! :47: :47:

Lütfen kardeşinle polise gidin hemen.. Önce bir darp raporu alın.Çünkü evde olmadığını görünce evi basmak için gelebilir.. Her türlü iğrençlik beklenir böyle zavallılardan!!

Çocuğunu da al git canım..Mahkemede darp raporunu suratına çarparsın :47:

tabi yine affetmez sen :ssz:

ilginç çok ilginç:26:

cumartesi gecesi öldresiye dayak yiyeceksin ve bunu dert edeceğine salı günü olmadık bir şeyi dert edinip knu açıyrsun:44:

eee peki bugün ne oldu da gitmeye karar verdin:34:

ayrıca arkadaşların dediği gibi gidip darp rapru al:50:

merak etme dönersin

Bir Erkek Hanımını Döverse , Kıyamette Onun Davacısı Ben Olurum.

-Hz. Muhammed (S.a.v)

Az önce okudum bunu. Şimdi bu konuyu gördüm.
İleride kızının önünde dayak yiyerek kızının ruhuna zarar vermek istemiyorsan, ne olur ayrıl o adamdan ...
Bir insan için, annesinin gözünün önünde dayak yemesi nasıl bir yaradır bilirim.
İçinde patlayan yanardağlar oluşuyor insanın.
Kızına bunu yapma , lütfen ............... :43:

Geçmiş olsun 2 gün önce çok alakasız bir konu açmışsınız cumartesi yaşadığınız bu olayı salı günü bu kadar önemsememiştiniz herhalde

neredeyse boğacaktı diyosun, can güvenliğin yok biliyosun sen de...

bunu affettim dersin de, hep aklına gelir, unutamazsın...

hakkında hayırlısı...

İşin içine şiddet girince , o evlilik nasıl eski haline döner bilemiyorum.Umarım kendiniz için en doğru karar verirsiniz.

Back
X