• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gilda'nın Diyet Günlüğü

gilda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
47
0
96
Afyon
Selam kızlar
Bende bugünden itibaren zayıflama kervanına katıldım. Artık yediklerimi ve yaptıklarımı yazacağım. Daha öncede uğraştım ama bir yerde hep durdum ne yaptıysam olmadı değil aslında ama ben hemen vazgeçiyorum. Suç benim biliyorum. Belki buraya yazarsam vazgeçmem yolumdan dönmem. Bu arada bildiğiniz yöntemler varsa benide haberdar edin çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürlerrr.

Akşam internette gezerken yine kadınlar kulübünde sodalı yeşil çay tarifi buldum ve hemen yaptım. Bilmeyen varsa tarifini yazayım. içmeye başladım. Akşamdan artanıda şişeye doldurdum ve işe getirdim.Bundan biraz umudum var inşallah umduğumu bulurum:)
önce
1,5 lt suyu kaynatın.
kaynamış suyun içine 2 tatlı kaşığı yeşil çay
ve yarım limonun suyunu sıkın. ve kabuğuda bu suyun içine atın.
Tabi bu arada su kaynayınca altını kapattıktan sonra yeşil çayı ve limonu atıyorsunuz.
10 dakika demlendikten sonra suyumuzu süzelim.
Su ılıdıktan sonra içine 1 şişe maden suyu dökelim.
Canınız istedikçe için.
ben bu tarife ilave olarak 3 adet karanfil attım. Kokusu güzel olsun diye.
Ewet içince ne oldu onuda anlatayım size.
içtim tuvalete taşındım. içtikçe taşındım sizin anlayacağınız. Bu arada terleme oldu. Ve ter sanki yağlı gibiydi.
Bu arada akşam yatmadan önce 200 mekik çektim. Ama sırtım acımasın diye kanepede yaptım mekik işini.:)

Bugün ne yedim:(
Sabah :
1 dilim ekmek
1 dilim tulum peyniri
fındık kadar tereyağı
şekersiz çay
Öğle:
yarım simit
3 yemek kaşığı kuru fasülye
2 yemek kaşığı pilav
yarım porsiyon salata(yağsız)
2 çay kaşığı pekmez
aralarda sodalı karışımıdan yudumlamaya devam....

Bu arada tek dostum Betüşüme sonsuz teşekkürler. Desteğini hiç esirgemez benden.

Son düzenleme:
merhaba canım başarılar inşallah isediğin kiloya ulaşırsın kolaylıkla :)
menünde fena değil ama sabahki tereyağı ve öğlenki pekmez gereksiz olmuş bence azıcık daha dikkat et süper gidiyosun :)

Teşekkürler inşallah başaracağım desteklerinizle. Tereyağı ve pekmez fazlalık oldu ama dayanamadım ve yedim:(((

olsun acelen yoksa çokda sorun değil canının istadiğinden bir çatal almalısın nefsin için aslında
pekmez sağlıklı en azından ama yağ zehir ona dayanmalısınnnn :)

Haklısın, o zaman o yağın acısını akşam çıkartırım.50 mekik fazladan çekerim...

En sonunda buldum konumu. Meğersem taşınmış benden habersiz:)
Şimdi öğlene kadar yemek listem şu şekilde;
sabah:
Kalkar kalkmaz 1 bardak oda sıcaklığında su
2 ince dilim ekmek
1 dilim tulum peyniri
2 yemek kaşığı yoğurt
ve 1 tatlı kaşığı bal
şekersiz çay
Öğlen
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
6 yemek kaşığı türlü
1 kase yoğurt

ama şu an çok şiştiğimi hissediyorum
keşke pilavı hiç yemeseydim bidaha yemeyeceğim pilav en son kararım bu.:)

2gündür mekik çekemiyorum belimdeki ağrılar nedeniyle ama başka bir aktivite bulacağım kesin hazır vücut harekete alışmışken...
bugün ne yedim. sabah: 2 ince dilim ekmek, 1oo gr peynir, bir lokma z.yağında pişmiş acı biberli yumurta(çok ısrar ettiler) ve şekersiz çay.
öğlen yemekte kızartma var ama ben sadece salata yemeği düşünüyorum. yanındada 1 bardak ayran içeceğim.:)
akşam yemeğimdede bugün sulu patates var. 3 yemek kaşığı sulu patates ve 1 kase yoğurt yiyeceğim.
bu arada akşam yatmadan 1 form çayı içmeye başladım. içinede biraz karanfil attım.

slm
bugün sabah
2 ince dilim ekmek
1 dilimden az tulum peyniri
şekersiz çay
öğlen
3 küçük ve derisiz tavuk butu haşlanmış
2 dilim havuç ve 1 dilim patates onlarda haşlanmış tabiside
bir porsiyonda yağsız salata limonlu ve pul biberli

Slm kızlarr..
Dün akşam yemekten hemen önce 2 bardak ayran içtim ve şiştim. 3 yemek kaşığı mercimekli bulgur pilavı yedim ve yanında pul biberli sumaklı ve maydanozlu soğan salatası vardı. Akşam yatmadanda kocaman bir fincanın içine iki tane form çayı attım ve içtim.
Bugün sabah yine kalkınca 1 bardak su içtim.
kahvaltıda ince bir dilim ekmek ve peynir vardı. Yanındada şekersiz çay.

Öğlen yemeğimide yedim geldim.Ne yedim;

2 Servis kaşığı taze bakla,sarımsaklı yoğurt ve dere otu eşliğinde:)
1 servis kaşığından da az spagetti(onun da üstüne s.yoğurt koydum bir kaşık ve az biraz karabiber ektim)
:emir_bebek:

Öğlen yemeğimide yedim geldim.Ne yedim;

2 Servis kaşığı taze bakla,sarımsaklı yoğurt ve dere otu eşliğinde:)
1 servis kaşığından da az spagetti(onun da üstüne s.yoğurt koydum bir kaşık ve az biraz karabiber ektim)
:emir_bebek:

afiyet olsun canım.güzel gidiyorsun.başarılar :)

Back
X