Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.
Arkadaşım ben samsun,luyum ama ilk görevime giresun,da başladım.iki sene orada kaldım.giresun,un yeri yüreğimde bir başkadır.insanları benim için çok özeldir.çok iyi arkadaşlıklarım oldu orada sonra samsun,a döndüm.halen hepsinle görüşürüm.genellikle bütün ilçelerinide gezdim.orası benim ikinci vatanım.işte şimdi aklıma dible geldi.ne muhteşem yapar bu yemeği oranın hanımları.kiraz tuzlusunu ve mantarıda unutmayalım tabi....
bende giresunluyummmmmmmmmmm hemşolarım :)))))) bende giresun ALUCRA lıyım :)) biras uzak kalıyos ama ossun :)) ama istanbulda yaşiyorum evlyim eşimde sivaslı ama koyulhisarlı kendisi bi tane oglum var 2.5 yaşinda bide hamileyim 3,5 aylık ikizlere:)) çokk sevindim ya hemşomun olmasına burda :)
ben giresun pırazızliyim ist da yaşiyorum hersene fındık toplamaya gidiyorum şimdiden çok özledimsenağlama dinlenip huzur buluyorum olsada hamsi yesem sizler de buyrun