giresun ada hastanesi dr tavsiyesi acill

maheen

Kürkçü dükkaninda...♤○□♢♤♧☆☆☆
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
3.280
1.993
Giresuna yeni geldim ve doguma 4 ay var ada hastanesi için dr tavsiyesine ihtiyacim var

Annem levent bey yardimiyla ameliyat oldu ve cok memnun kaldi. O bolgede herkes onu oneriyo. Aklinda bulunabilir. Bikac tanidigiminda doktoruydu.

Umarim memnun kalırim sürekli gittigim bi dr yok henuz ada hastanesindede 2 kadındogum dr varmis bilemedim bende ilgili ve bilgili bi dr olmasi önemli benim için.

Umarim memnun kalırim sürekli gittigim bi dr yok henuz ada hastanesindede 2 kadındogum dr varmis bilemedim bende ilgili ve bilgili bi dr olmasi önemli benim için.

Haklisin. Annem ameliyatini ada hastanesinde levent beye gittikten sonra. Istanbulda bi doktora muayeneye gittik cok guzel bi ameliyat olmussun bile dedi. Gorunmende yarar var. Simdiden guzel ve hayirli dogumlar :)

Haklisin. Annem ameliyatini ada hastanesinde levent beye gittikten sonra. Istanbulda bi doktora muayeneye gittik cok guzel bi ameliyat olmussun bile dedi. Gorunmende yarar var. Simdiden guzel ve hayirli dogumlar :)
Teşekkürler canım sanada hayırlı doğumlar rabbim saglıkla bebeklerimizi kucamiza almayi nasip etsin inşallah:)

X